Συμβάν σε πτήση Παρίσι-Αθήνα

• Thread starter Thread starter mpampisMP
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean Παρίσι-Αθήνα

Φίλε mpampisMP, πολύ φιλικά σου λέω (ειλικρινά χωρίς καμία ειρωνία) ότι έχεις άδικο! Εγώ δεν είμαι της αεροπορίας, επιβάτης είμαι και γω, επειδή όμως ταξιδεύω πολύ συχνά κάτι τέτοια μου έχουν συμβεί δεκάδες φορές με πολλές εταιρίες. Αν κάνεις θέμα στην Aegean το χρόνο σου θα χάσεις. Εξανίστασαι και ρωτάς τι κάνει η ΥΠΑ και δεν ξέρω ποιός άλλος υπεύθυνος. Μα τι να κάνει δηλαδή; Για τους Γάλλους τεχνικούς δε σκεφτεσαι τίποτα... "παρανοικό" ας πούμε; Υπάρχουν και κει εκδοχές... Τέλος πάντων θέλεις, όπως λες, να "ενημερώσεις τον κόσμο" - Αν κάτσουν τώρα στο forum να σου πούν όλοι παρόμοιες εμπειρίες δεν θα προλαβάινεις να διαβάζεις. Πίστεψέ με δεν αξίζει ο θυμός σου. Έμεινες μια νύχτα ακόμη Παρισάκι, με έξοδα πληρωμένα, τα ξενοδοχεία του αεροδρομίου είναι 5 stars, μια χαρά μου κάνει εμένα! Δες τη θετική πλευρά και κλείσε άλλο ένα ταξιδάκι με Aegean να απολαύσεις excellent on board service! M.

Οι δυο τελευταίες αράδες, Μάρη, είναι εντελώς υποκειμενικές. Υπάρχουν άνθρωποι με απαιτητικό πρόγραμμα, στους οποίους μπορει να δημιουργηθεί σοβαρό βρόβλημα αν καθυστερήσουν μια μέρα. Η συνέπεια στην εκτέλεση της πτήσης είναι σημαντικότερη από το «εξαιρετικό» σέρβις στο αεροπλάνο.

Πριν από πολλά (περίπου 10-11) χρόνια πετάω Leeds - Βρυξέλλες - Αθήνα με την τότε national carrier του Βελγίου, SABENA. Φτάνουμε στις Βρυξέλλες και πριν το boarding έχουμε ενημέρωση για 1 ώρα καθυστέρηση. Εν συνεχεία η μια ώρα γίνεται 3, μας δίνουν voucher για φαγητό κλπ κλπ. Κάπου εκεί που πήραμε το voucher, ρώτησα γιατί η καθυστέρηση. Η κοπελιά μου απαντάει: cracked windshield.

Τελικά φεύγουμε και καθότι προ τρομοκρατίας, κάνω μια επίσκεψη στο cockpit. Πάνω στη κουβέντα, ρωτάω τον πιλότο αν όντως αυτό που μας είπαν σαν δικαιολογία ήταν αλήθεια. Κοιτάζει με νόημα (και μάλλον απορία) και μου λέει: Did they tell you that?

Σε κάτι τέτοια περιστατικά λοιπόν, ίσως και να είναι καλύτερο να μην σου λένε πάντα τι ακριβώς συμβαίνει.