Συμβάν σε πτήση Παρίσι-Αθήνα

• Thread starter Thread starter mpampisMP
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean Παρίσι-Αθήνα

Αγαπητη Μαρη, η κατατοπιστικη παραπανω απαντηση, δοθηκε γιατι το θεμα "κλειδωθηκε" και γιατι καποιοι κακοβουλοι και με παρωπιδες επαψαν να χαλουν τη συζητηση!
Θα το ξαναπω για αλλη μια φορα: ο συντονισμος του φορουμ δεν γινεται απο βιτσιο! Ουτε και βγαζουμε οι συντονιστες τα απωθημενα μας με το να κλειδωνουμε τοπικ και να αποβαλλουμε μελη! "Η δημοκρατια εχει ορια" ελεγε ο Βαλερι Ζισκαρ Ντ' Εστεν!

ΟΚ Αγαπητέ Socrates κατανοώ τη θέση του admin. Απλά εγώ ενοχλήθηκα χτες που είδα το topic κλειδωμένο. Αντίθετα περίμενα απάντηση γιατί το θεώρησα αδύνατον να δεχτεί κυβερνήτης να πετάξει με ρωγμή στα blades! Σίγουρα κάτι άλλο θα ήταν. Εσείς κάνετε τη δουλειά σας , αλλά μη νομίζετε ότι και εμείς δεν μπορούμε να διακρίνουμε το "κακόβουλον" 'η τη δημιουργία εντυπώσεων σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν πανικοβάλλεται κανείς (νομίζω). Μ.
Υ.Γ. μη μου λες ότι η δημοκρατία έχει όρια - με σκοτώνεις!

TheGianneto":3nnakwr2 said:
μια σοβαρή εταιρεία (σε καμία περίπτωση δεν το λέω ειρωνικά) δεν οφείλει αρκετές ώρες μετά την δημοσίευση της ανώνυμης καταγγελίας σε αρκετά blogs (παραθέτω ενδεικτικά μια πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/aegean.html ), να εκδώσει κάποιο δελτίο τύπου-ανακοίνωση που θα αναφέρει αν το περιστατικό είναι αληθινό (και σε ποιο βαθμό) ή αν η καταγγελία είναι ψευδής; Δεν οφείλει να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη και να καθησυχάσει το επιβατικό κοινό;

Ίσως... ίσως κι οι Έλληνες γενικά να όφειλουν - αν σέβονται τον εαυτό τους - να μην πιστεύουν ό,τι διαβάζουν και να καταλάβουν επίσης ό,τι το blog είναι πρώτα και πάνω απ' όλα μέσο έκφρασης απόψεων, τις οποίες δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να δεχτεί απλά και μόνο επειδή ένας "έξυπνος" πήρε την πρωτοβουλία να πατήσει ένα μάτσο κουμπιά στο πληκτρολόγιο για να ακουστεί ο πόνος του!!!!! Όσο για το Ντ' Εστέν, δεν είναι καθ'όλα ορθή. Η δημοκρατία δεν πρέπει να περιορίζεται απλά δεν πρέπει να την μετατρέψουμε σε οχλοκρατία.

... ωραία τώρα που ξεθύμανα, ζητώ συγγνώμη γι'αυτό το off-topic ξέσπασμα. :roll:

Συμφωνώ με Mike 100% (off topic και γω) Ένα forum με 5.500 μέλη είναι δημοκρατία από μόνο του. Παράκληση στους συντονιστές: μην κλειδώνετε τόσο εύκολα τα topics: όπως βλέπετε τα μέλη έχουν την παρρησία ή/και τη γνώση και να καταρρίπτουν ανυπόστατες πληροφορίες. M

Καλά κάναν τα παιδιά και κλείσαν το συγκεκριμένο τόπικ .. ειδικά οταν μιλάνε ΑΣΧΕΤΟΙ και λένε πράγματα χώρις να έχουν στοιχεία η να γνωρίζουν το αντικείμενο.

Επαναλαμβάνω για ακόμα μια φορά ότι ο μόνος λόγος που έγραψα τον <<πόνο>> μου όπως χαρακτηρίστηκε είναι διότι πρόκειται για ένα φόρουμ σχετικό με αεροπορικά θέματα και ήλπιζα να πάρω μια απάντηση για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Γαλλία. Απο κει και πέρα ούτε με ενδιαφέρει να αποδείξω σε κανέναν εάν είναι αληθή ή ψευδά αυτά που έγραψα ούτε να κάνω τον έξυπνο φίλε M!ke. Σίγουρα θα ζητήσουμε σαν επιβάτες επίσημες απαντήσεις από την εταιρία για τις δυο ακυρώσεις σε δυο συνεχόμενες μέρες με δική της υπαιτιότητα από τεχνικό πρόβλημα δυο εκ των αεροσκαφών της. Εάν επιθυμούν οι υπεύθυνοι του φόρουμ ας το κλείσουν το θέμα εγώ απλά ήθελα να ενημερωθεί ο κόσμος. Ευχαριστώ.

Noμίζω πως πήρες απάντηση. Κατα τα άλλα αυτά συμβαίνουν και όσο πιο συχνά ταξιδεύεις τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να συμβούν

mpampisMP":13gs8gwt said:
Σίγουρα θα ζητήσουμε σαν επιβάτες επίσημες απαντήσεις από την εταιρία για τις δυο ακυρώσεις σε δυο συνεχόμενες μέρες με δική της υπαιτιότητα από τεχνικό πρόβλημα δυο εκ των αεροσκαφών της. Εάν επιθυμούν οι υπεύθυνοι του φόρουμ ας το κλείσουν το θέμα εγώ απλά ήθελα να ενημερωθεί ο κόσμος. Ευχαριστώ.

mpampisMP η εταιρεία έκανε ότι προβλέπεται από τους κανονισμούς, σου κάλυψε το ξενοδοχείο και σε έφερε στην Αθήνα έστω και 1-2 μέρες αργότερα αφού έτυχε να υπάρχει πρόβλημα και με το δεύτερο α/φος. Ελπίζω δε να σας ζήτησε και συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να προσπαθήσεις να καταλάβεις ότι η αεροπορική μεταφορά ενέχει ένα ρίσκο και από μέρους σου με βάση τεχνικά προβλήματα, καιρό κοκ. Όποιος δεν θέλει να το καταλάβει μπορεί να βγαίνει στα μπλογκς ή στις ειδήσεις και να λέει ελεύθερα ότι θέλει αλλά αυτό δεν υποχρεώνει τους άλλους να τον παίρνουν στα σοβαρά. Μπορεί επίσης να πάει με τα πόδια αν θέλει να είναι σίγουρος.

Για την υπαιτιότητα που γράφεις (αφού έχεις βγάλει προφανώς το πόρισμα σου), δεν ξέρω αν σου ακούγεται τόσο περίεργο αλλά ναι τα αεροσκάφη έχουν τα θέματα και τα προβλήματα τους και η κάθε Aegean δεν μπορεί να έχει 1 αεροσκάφος stand by για κάθε άλλο που πετάει για να έρθεις χωρίς καθυστέρηση.

mpampisMP":13gs8gwt said:
Ο λόγος που γράφτηκα σε αυτό το forum είναι για να με ενημέρωσουν οι γνώστες τι μπορεί να συνέβει? Πόσο σοβαρά ειναι αυτά τα προβλήματα? Είναι δυνατόν να τους άφησαν να πετάξουν από την Ελλάδα με τέτοια προβλήματα? Η ΥΠΑ της Ελλάδας τι κάνει?Ελέγχει τίποτα? Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά αυτή η περίπέτεια θα μου μείνει αξέχαστη.

Νομίζω λοιπόν ότι δόθηκαν απαντήσεις προηγουμένως από άλλα μέλη για το τι έγινε. Δεν μπήκες σε ιπτάμενο σαράβαλο ούτε η Α3 μπορεί να διακτινίσει επιβάτες.

Εννοείται ότι ούτε για την Aegean ήταν ό,τι καλύτερο αυτό το συμβάν. Αυτές οι δύο ακυρώσεις της κόστισαν χιλιάδες ευρώ. Ωραίο το δράμα, αλλά δεν είναι ανάγκη να το συνεχίσουμε με ανούσιες δημοσιεύσεις.

Φίλε Μπάμπη, τα (αρνητικά) σχόλιά μου κατευθύνονταν περισσότερο προς τους αναγνώστες των blogs που δεν κρίνουν αυτά που διαβάζουν και το πόσο απερίσκεπτα ενστερνίζονται τις απόψεις του καθενός με το κλασικό "πες τα ρε φίλε!". Αν εσύ τώρα θες να σταθείς στο "έξυπνος", να σου φέρω για παράδειγμα το άρθρο στο tromaktiko, στο οποίο παρέπεμψε ο 'TheGiannetos': Δεν ξέρω αν εσύ έχεις ποστάρει την ιστορία στο tromaktiko, αφού δεν την υπογράφεις. Λαμβάνοντας, όμως, υπόψην τις ομοιότητες θα υποθέσω ότι είναι δικό σου. Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχεις πάρει απ'το παρόν forum θα συμπεράνεις ότι μάλλον βιάστηκες να μιλήσεις.
Αυτό που προβληματίζει εμένα, όμως, είναι γιατί επέλεξες να προσθέσεις σ'εκείνο το blog κι όχι εδώ τα σχόλιά σου σε σχέση με την εταιρική φιλοσοφία της aegean και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Ποιό το αποτέλεσμα, δηλαδή; Να βλέπουμε για μια ακόμη φορά να αναγράφονται στο tromaktiko όπως κι άλλοτε στο troktiko κοινότοπες και δίχως περιεχόμενο διαμαρτυρίες και αόριστες κι άστοχες επικρίσεις, όπως τα περί των θυσιών στο βωμό του κέρδους που έγραψες εσύ; Έπειτα, κλείνοντας το κείμενό σου αφήνεις όπως λες τους αναγνώστες να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματα, αφού όμως πρώτα έχεις βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα χωρίς να παραλείψεις να τα μοιραστείς με τους αναγνώστες σου... :?

edit

Επειδή βγάινουμε κάπως εκτός θέματος, αν θέλεις (ή αν θέλει κάποιος άλλος) να απαντήσεις ίσως θα ήταν καλύτερο να το κάνεις σε καινούρια συζήτηση ή σε π.μ.