συλληψεις?

Στα πλαίσια της δημοκρατίας έχει ο καθένας υποχρέωση να διαφυλάττει την ασφάλεια των άλλων.Όποιος θέλει να αυτοκτονήσει,ας το κάνει στο σπίτι του,αλλά χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τους περίοικους...Όχι δεν είναι ερασιτέχνες,οι ερασιτέχνες προσέχουν,διότι κάνουν κάτι από αγάπη.Αυτοί είναι ο ορισμός του ανεύθυνου επαγγελματία.Κανείς δεν είπε ότι όλοι οι υπάλληλοι της Ο.Α είναι πρεζόνια.Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις εταιρείες,σε όλα τα επαγγέλματα.Αλλά εδώ είναι που θα φανεί κατά πόσο η Ο.Α προασπίζεται το συμφέρον της εταιρείας.Άμεση απόλυση,και παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.Να δουν και το θέμα οι κύριοι της ΥΠΑ κατά πόσο μπορεί να προκύψει και κατηγορία για κίνδυνο πτήσεων κλπ.

Παιδιά όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε ένα post χρησιμοποιούμε το κουμπί "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" και όχι το κουμπί "παράθεση"!

Tην "παράθεση" την χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να παραθέσουμε συγκεκριμένα αποσπάσματα ενός προηγούμενου post και να σχολιάσουμε πάνω σε αυτά. Δεν έχει νόημα να παραθέτουμε ολόκληρες προηγούμενες απαντήσεις όταν μάλιστα βρίσκονται στο αμέσως προηγούμενο post.

Και όχι σύλληψη για χρήση. Αλλα για κατοχή.

Και γιατί είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά;Ή για προσωπική χρήση ή για εμπόριο.Να τα είχαν για χημική μελέτη,το βρίσκω απίθανο.Δε νομίζω να θέλει η Ο.Α εμπόρους ναρκωτικών στις τάξεις της...

Αν βέβαια τα παλικάρια ερχόντουσαν από Ολλανδία, και έτυχε να κάνουν καμιά "ψιλο" εξυπηρέτηση σε κάναν φίλο αλλάζει το πράγμα. Δεν είναι εμπορία αυτο...

:D :D :D

Εγώ να πω πως δεν σοκαρίστηκα καθόλου με την είδηση!
Είναι άλλη μια απόδειξη πως οι πιλότοι είναι άνθρωποι και έχουν τις ίδιες αδυναμίες και ελλατώματα με όλους!
Όπως είχε πει σε φίλο μου πλήρωμα πασίγνωστης ευρωπαϊκής εταιρίας το αεροπλάνο από ένα σημείο και μετά γίνεται σαν το αυτοκίνητο. Όπως οδηγάς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών πετάς και έτσι... Περιττό να σας πω πως και ο φίλος μου αλλά και εγώ, μετά τη διήγηση της ιστορίας, μείναμε με το στόμα ανοικτό για μέρες!!!
Και φυσικά, όπως είπαν κάποιοι, σε μια δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Όμως η ελευθερία σταματάει εκεί που αρχίζει να ενοχλεί (θέτει σε κίνδυνο) τον συνάνθρωπο μας. Αλλά παντού υπάρχουν κακοί και ανεύθυνοι επαγγελματίες τους οποίους κανονικα απορρίπτει το ίδιο το σύστημα και πάνε σπίτι τους. Αλλά δημόσιοι υπάλληλοι και να πάνε σπίτι τους, το βλέπω δύσκολο...
Πάντως δεν θα ήταν κακό να δημοσιευτούν τα ονόματα! Έτσι για να ρεζιλευτούν επώνυμα!

Υ.Γ. Κυκλοφορεί από τη Heaven το νέο single: "Το ΑTάRι απ΄ την Περσία πιάστηκε στην Παιανία" ...

Το θέμα το έχει αναλλάβει η δικαιοσύνη και λογικά και η Υ.Π.Α. Ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα λοιπόν εφόσον δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς έχει συμβεί και ας αφήσουμε τους αρμόδιους να ασχοληθούν με την υπόθεση αυτήν. Κατά την ταπεινή μου άποψη το θέμα πρέπει να τελειώσει εδώ προς το παρόν και το topic θα έπρεπε να κλειδωθεί μέχρι νεωτέρων εξελίξεων, απλά και μόνο σαν σεβασμό προς την εταιρία...

Sissy, κανείς δε θεωρεί την εταιρεία υπεύθυνη για το γεγονός και κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι ρόλο παίζει ο κάθε υπάλληλός του.
Αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι οι χειριστές δεν υποβάλονται σε τοξολογικές εξετάσεις. Λογικά, είναι πιο πιθανό να εξαρτηθείς (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία) σε οποιαδήποτε ουσία (είτε νόμιμο αλκοόλ είτε παράνομη κοκαΐνη), παρά να τρελαθείς ξαφνικά όπως μάθαμε σε άλλο θέμα

redhell":3bm5p5b7 said:
Όταν γίνεσαι επαγγελματίας πιλότος, δεσμεύεσαι για κάποια πράγματα σε ορίζοντα δεκαετιών. Τους πιωμένους της Sudani πάνω από το Ελληνικό τους ξεχάσαμε κιόλας?

θα σε λυπησω, αλλα καμμια σχεση δεν εχει η "σουρα" με το δυστυχημα του 707 της SUDANAIR.
Ειναι μια αλλη ιστορια, που αυτοι που φταιξανε πραγματικα, δεν τιμωρηθηκαν....!Αλλα ειναι αλλο "θεμα", και ειναι ασχετο με το παρον.

docORL":ufv5bhpn said:
θα σε λυπησω, αλλα καμμια σχεση δεν εχει η "σουρα" με το δυστυχημα του 707 της SUDANAIR.
Ειναι μια αλλη ιστοριa..................!.

ΣΩΣΤΟΣ και ενημερωμένος. :great: