Swiss στην Ελλάδα

Re: Swiss στην Αθήνα

airzena το link σου ειναι ολο χαρουμενες ειδησεις, οι περισοοτερες ηδη γνωστες βεβαια... :deadthread: (δεν ξερω για το thread αλλα ο LGAV ειναι σιγουρα dead....)
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Τη γνώμη σας.
Πετάω αύριο για Αθήνα και επειδή μου έσπασε πρόσφατα η βαλίτσα θα έρθω μόνο με το βαλιτσάκι που παίρνω ως χειραποσκευή όταν πετάω με Easyjet και ένα σακίδιο ώμου (όχι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά αναμένεται να είναι εντελώς γεμάτο).
Σκέφτομαι για να γλιτώσω χρόνο στην Αθήνα να μην τους δώσω κανένα από τα δυο στο check-in.

Το υποθετικό ερώτημα είναι το εξής: ΑΝ κατά την είσοδο στο αεροπλάνο μου πουν ότι πρέπει να παραδώσω τη βαλίτσα, και δεδομένου ότι δε θα έχω παραδώσει τίποτα στο check-in, πόσο πιθανό είναι να με βάλουν να πληρώσω για αυτό;
Ευχαριστώ.
 
Re: Swiss στην Αθήνα

με την Swiss δε προκειται να πληρωσης!
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Ταξιδεύω σχετικά συχνά με τη Swiss κι η εμπειρία μου λεεί πως ποτέ δεν έχω δει να δημιουργείται θέμα με τις χειραποσκευές, αν και πολύ συχνά συνεπιβάτες μου είναι εμφανώς εκτός ορίων (μεγαλύτερες, βαρύτερες, περισσότερες κλπ). Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν σου πουν οτιδήμποτε. (Αλλά δεν παίρνω και την ευθύνη, ε; :mrgreen: )
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Thanks.
Το βασικό δεν είναι το να μη μου πάρουν τη βαλίτσα (ρούχα θα έχει) αλλά να μη με βάλουν να πληρώσω και από πάνω.
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Μια την ημέρα από Ζυρίχη;
Το άρθρο αναφέρεται γενικά στη Γενεύη, οπότε μάλλον Γενεύη εννοεί, αλλά θα έπρεπε να το γράψουν πιο ξακάθαρα από που γίνονται οι περικοπές.
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Κι εγώ νομίζω ότι αφορά Γενεύη. Αν και δεν το λέει ξεκάθαρα, διαφορετικά δεν κάνει νόημα, αφού από/ προς Ζυρίχη έχει 3 δρομολόγια, και για Μαδρίτη και για Αθήνα (αν και το χειμώνα μέσα στην εβδομάδα μειώθηκαν στις 2).
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Εδώ έφυγε η Singapore μετά από 40 χρόνια.
Στη Swiss θα μασήσουμε τώρα.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Εφόσον μιλάει για Γενεύη μικρό το κακό.
Και ίσως βγει σε καλό αν αυξήσει τις συχνότητες η Εύκολη.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Top