Καλησπέρα κι από εμένα,
το περασμένο Σάββατο πέρασα από τη σχολή για να δώ τις εγκαταστάσεις και να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για προγράμματα εκπαίδευσης και γενικές πληροφορίες.
Το κτίριο όπου στεγάζεται η σχολή είναι πραγματικά εντυπωσιακό όπως επίσης οι αίθουσες διδασκαλίας και το briefing room (άν και εκέινη την ημέρα μου άρεσε και το pilots lounge,όπου κάθησα με τον υπέυθυνο εκπαίδευσης πίνοντας καφέ και συζητώντας.)
Οι υπεύθυνοι της σχολής πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί,απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου (και ήταν πολλές).
Από πλευράς εκπαίδευσης προσφέρουν ότι και οι σχολές τις Ευρώπης(Modular,Integrated) και η βιβλιογραφία για ground school είναι της Bristol.
Ο Στόλος τους : Cessna 172 (σταθερή αξία) για μονοκινητήριο καί περιμένουν πολύ σύντομα και το Tecnam Twin (Glass Cockpit μάλιστα) για εκπαίδευση ΜΕ.
Κόστος:Προσφέρουν διάφορα πακέτα αλλά αυτό που πραγματικά μου άρεσε είναι ότι το Cessna 172 το χρεώνουν 140,00€/ώρα γιά solo καί 175/ώρα μαζί με εκπαιδευτή.
Με αυτή την τιμή,προσωπική μου εκτίμηση,θα ανταγωνιστούν όχι μόνο άλλες εταιρίες σε Ελλάδα κι Ευρώπη ,αλλά και τις Αερολέσχες!
Φιλικά
Γιώργος Μάρρος