Στολές πληρωμάτων

• Thread starter Thread starter Johan V
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος του φόρουμ αν και το παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό. Πέρασα από συνέντευξη της aegean την προηγούμενη Πέμπτη 7/3 στο Ηράκλειο Κρήτης. :banana: παρόλο που ξέρω πως δεν έχει ιδανικές συνθήκες εργασίας, είναι μια αρχή όμως. Έχω ένα τατουάζ στο χέρι περίπου 15 εκ πάνω από τον καρπό στο εσωτερικό του χεριού. Ο λόγος που γράφω στο συγκεκριμένο θέμα είναι γιατί θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις στολές. Υπάρχει επιλογή να διαλέξω να φοράω μακρυμάνικο πουκάμισο? Επίσης δεν μπορώ να βρω με τίποτα τις τωρινές στολές αεροσυνοδών της aegean ή δεν ξέρω που να ψάξω. Αν κάποιος έχει πληροφορίες θα ήμουν πολυυυ ευγνώμων . Ευχαριστώ !

Η AEGEAN έχει φορέματα αμάνικα μόνο για τα πληρώματά της. Στην ολυμπιακή μια κοπέλα η οποία είχε μια ατέλεια στο χέρι της, της είχαν κάνει παραγγελία στολή με μανίκια για να μη φαίνεται. Δεν ξέρω αν το κάνουν και στην αιγαίου αυτο.

εννοείς οτι οι στολες ειναι μονο αμανικες? πιστευω θα μπορω να εχω την επιλογη να διαλεξω εαν θελω μακρυμανικο πουκαμισο. ελπίζω δηλαδη. σ΄ευχαριστώ για την απαντηση σου :mrgreen: εχω ξεψαχνίσει ολο το google και τίποτα :wall:

Η Aegean δεν έχει πουκάμισα (εν αντιθέσει προς την ΟΑ). Επίσης, δεν έχει μακρυμάνικα φορέματα.

Όταν σε ρώτησαν, εάν έχεις τατουάζ, τι τους απάντησες;

Αα μάλιστα, υπάρχει πάντα η λύση του μεηκάπ :great: Απάντησα όχι όταν με ρώτησαν

Δηλαδή είπες ψέματα... Το ότι μπορεί κάποια να το δεί, την ώρα που αλλάζεις ή να έχει κοφτερό μάτι, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο. Ή το ότι το forum το διαβάζουν άνθρωποι της Aegean και ότι μετά την εξομολόγησή σου, μπορεί να ψάξουν με το μικροσκόπιο ΟΛΕΣ τις κοπέλες που πέρασαν
συνέντευξη της aegean την προηγούμενη Πέμπτη 7/3 στο Ηράκλειο Κρήτης
(πάλι καλά που δεν είπες και το πως σε λένε) και να σε ανακαλύψουν, ούτε αυτό δεν σου πέρασε από το μυαλό.

Για να μη νομίζεις ότι σε δουλεύω, αμα ψάξεις το forum, εχει απολυθεί αεροσυνοδός της Aegean, επειδή σε trip report εδώ μέσα, έγιναν παράπονα. Βρηκαν ποια ήταν και την απέλυσαν.

Το forum, ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ υπευθυνοι και στελεχη των εταιρειών, ειδικά μετά από open days και συνεντευξεις. Καλά ξεμπερδέματα....

Ετσι απο περιεργεια, αμα σε ανακαλυψουν θα μας το πεις;

Είμαι κατά του τατουάζ, ωστόσο θεωρώ πως το τατουάζ είναι προσωπική επιλογή του καθενός και ότι δε θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία κανενός, από τη στιγμή που δεν είναι προσβλητικό ή άσεμνο. Ωστόσο, αν ήμουν υποψήφιος για μία τέτοια θέση, οφείλω να σεβαστώ την επιλογή και την πολιτική του εργοδότη μου, εφ' όσον δε με παίρνει να διεκδικήσω με άλλο τρόπο το δικαίωμα στην εργασία. Κοινώς, αν δε μπορώ να καταφύγω σε ένδικα μέσα για να αποδείξω ότι αυτό είναι διάκριση εις βάρος μου, "κάνω τουμπεκί" και προσαρμόζομαι.

Σκέφτηκες ότι θα πρέπει να περάσεις ιατρικές εξετάσεις και ότι θα το δει ο γιατρός που θα σε εξετάσει; Κι ας πούμε ότι ο γιατρός δε θα γράψει κάτι στην αναφορά του, γιατί δεν τον αφορά. Σκέφτηκες ότι όταν στην εκπαίδευση θα χρειαστεί να κάνετε εγκατάλειψη αεροσκάφους μετά από προσθαλάσσωση και ότι εκεί θα φύγει το make-up;

Γιατί ρε παιδιά δεν είστε ειλικρινείς αλλά επιπόλαιοι; Αν δεν είστε ειλικρινείς, πώς να σας εμπιστευθεί κάποιος σε μία τόσο υπεύθυνη θέση; Γιατί στοχοποιείτε τους εαυτούς σας;

Παραδεχομαι οτι ηταν βεβιασμενη η αποφαση μου, οχι για το τατουαζ, το να στειλω το βιογραφικο μου επρεπε να το ειχα σκεφτει καλυτερα. το τατουαζ μου δεν ειναι ουτε προσβλητικο ουτε τιποτα οχι οτι θα προσπαθησω να βρω το δικιο μου, αν φτασει σε τετοιο σημειο με την εταιρια. απλα ξερω οτι κανω για το συγκεκριμενο ειδος εργασιας. οσο για την ερωτηση σου αν θα σας το ελεγα σε περιπτωση που με ανακαλυψουν, πιστευω ναι, να βλεπουν αλλες να μαθαινουν. παρολο που, αν με καλεσουν μπορει και να μην παω. θα μου πεις ειναι αδικο να εχω παρει τη θεση μιας αλλης κοπελας που μπορει να το ηθελε οσο εγω η και ακομα περισσοτερο. ταπεινωση η ενοχες? ιδου η απορια.

Εντάξει, η κοπέλα κακώς το έκρυψε. Οφείλει να σέβεται τα στάνταρ που καλώς ή κακώς έχει ο κάθε εργοδότης. Αλλά μέσα στις αρμοδιότητες των υπευθύνων εφόσον τους "καίει " τόσο το τατουάζ είναι να το διαπιστώνουν μόνοι τους. Όχι να γίνουν προσλήψεις, τα γραφειοκρατικά και να το διαπιστώσουν μετά. Δεν τους τιμά καθόλου νομίζω να μαθαίνουν για τατουάζ υποψήφιας μέσα από αεροπορικό φόρουμ.
flying Doc":sgcfs25o said:
αμα ψάξεις το forum, εχει απολυθεί αεροσυνοδός της Aegean, επειδή σε trip report εδώ μέσα, έγιναν παράπονα. Βρηκαν ποια ήταν και την απέλυσαν.
Άρα λοιπόν αν γράψω εγώ εδώ μέσα ότι την τάδε μέρα στη τάδε πτήση η αεροσυνοδός που δούλευε 2R μου έδωσε το δισκάκι και μου είπε "στο λαιμό να σου κάτσει", θα την απολύσουν? Δεν θα προηγηθεί εγγράφως/τηλεφωνικώς παράπονο επιβάτη ή να περάσει από επιτροπή ή ότι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?

Σου λέω ότι έχει συμβεί. Έγινε πριν 2 χρόνια το πολύ. Βαριέμαι να ψάχνω το trip report. Θυμάμαι ότι ο συνφορουμίστας έγραψε ότι τον χτύπησε με το τρόλευ η αεροσυνοδός και ή δεν έδωσε σημασία ή στραβοαπάντησε, κάτι τέτοιο. ο συνφορουμίστας-επιβάτης ΔΕΝ έκανε καταγγελία, απλά το έγραψε εδώ μέσα. Μετ΄ααπόλίγο καιρό γράφτηκε ΄τι η αεροσυνοδός απολύθηκε. Η κοπέλα βγήκε εδώ μέσα και είπε ότι την απέλυσαν επειδή το διάβασαν εδώ μέσα.

Επειδή δεν έχω χρόνο να το ψάχνω, αμα θες, δες τα trip reports του 2009-2010. Σε ένα της Aegean είναι.