Στολές πληρωμάτων

• Thread starter Thread starter Johan V
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτές οι στολές.....μούρλια....
Bangkok Airways......1 εικόνα χίλιες λέξεις...... (τις κοιτάς και ζαλίζεσαι....τσάμπα μαστούρα). Οι δε στολές τις Australian airlines..... η κυριλέ κροκοδειλάκιας εν δράση......η ρόμπα βέβαια δίνει ρέστα!
«Ήμουν μέσα και έκανα την λάντζα, και είπα να βγω να μοιράσω και κανέναν καφέ!! Πολύ κούραση εδώ στις Australian Airlines!!!»
Αλλά το σακάκι με την βάτα, που πέφτει σαν σακί, που το υιοθετούν και πολλές εταιρίες, ούτε στον εχθρό μου τέτοια μοίρα!!!!
Τίποτα.....κιμονό για Hawaii και πάλι κιμονό. Βολεύει και στις ξεπέτες.
ALOHA :twisted:

Μια γνωστή μου προσλήφθηκε πριν λίγο καιρό στην ΟΑ (ιπτ.φροντ.) και αναγκάστηκε να αγοράσει η ίδια τη/τις στολές εργασίας (κόστισαν αρκετά). Είναι κάτι που ισχύει γενικά? :roll:

Οι ιπτάμενοι συνοδοί - φροντιστές που προσελήφθησαν τώρα στην Ο.Α. ως εποχικοί, ράβουν τώρα στολές. Οι γυναίκες έχουν διαφορετικό προμηθευτή από ό,τι ξέρω, αλλά οι άνδρες θα παραλάβουν τις στολές τους τον Μάιο. Μέχρι τότε πρέπει να φορούν λευκό πουκάμισο με μαύρη γραβάτα και μπλε παντελόνι με μαύρα παπούτσια. Δικά τους φυσικά.

Μήπως αδικούν λίγο τους άντρες με τις στολές Φροντιστών;

Νομίζω πως οι φροντιστές δεν χρησιμοποιούνται τόσο σοβαρά όσο οι αεροσυνοδοί σε όλα τα θέματα. Ας πούμε στις στολές. Θα πρέπει δηλαδή μόνο οι κοπέλες να έχουν ύφασμα nina ricci ή D&G; Μετά δεν υπάρχει κάτι που να έχουμε και μου κάνει εντύπωση πως οι περισσότεροι αρχισυνοδοί είναι γυναίκες; Εσείς τι πιστεύεται επι του θέματος;

Nina Ricci

Ντύσετέ τους με Κωστέτσο, έτσι θα ζηλεύουν αι γυναίκαι συνάδελφοι....

Mήπως τα παρα λές; Είπαμε όχι και Κωστέτσο...αλλά λίγη προσοχή δεν θα έβλαπτε ikonoklasti. Απλά θέλω να προσέχουν λίγο και να δημιουργούν αξιοπρεπείς εμαφανίσεις. :lol:

Πραγματικά οι στολές των Ο.Α είναι υπέροχες! Ή μάλλον ήταν υπέροχες. Συγχαρητήρια για το site που βρήκες. Αλλά πραγματικά θα μου άρεσε να δω και στολές φροντιστών παρόλο που ξέρουμε οτί είναι 'λίγο στην άκρη' οι φροντιστές. Και πάλι μπράβο...( και μην ξεχνάτε ότι παλιότερα οι στολές ήταν δημιουργία του Pierre Garden :wink: )

Ποιος είπε ότι οι Ι/Φ είναι αδικημένοι; Το αν είναι ωραία η στολή δεν εξαρτάται από το φύλο ή την ειδικότητα, αλλά μάλλον από την εταιρία. Για παράδειγμα, οι Ι/Φ των Lufthansa, KLM, British Airways, Qantas φορούν ωραιότατες στολές. Από την άλλη, οι ΟΑ γενικά έχουν παραμελήσει το θέμα τον στολών για όλους τους υπαλλήλους τους. Στη δε Aegean, η στολή των Ι/Φ είναι μάλλον λιτή, αλλά αξιοπρεπέστατη.

Η συζήτηση περί στολών φροντιστών μεταφέρθηκε εδώ. :wink:

Ψάχνετε ακόμα την καλύτερη στολή πληρώματος στην Ελλάδα :wink: ?
Εδώ η αεροσυνοδός της Sky Express αναμένοντας τους τελευταίους επιβάτες πριν το σκέλος RHO-HER.
https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11951 :oops:

υ.γ. ο υπάλληλος της swissport αραγε όντως έχει δουλειά σε εκείνο το σημείο ή απλά... χαζεύει? :lol:

...και οχι μονο στην Ελλαδα! τελεια επιλογη....στολης! :wink:
αν συνεχισει ετσι η Sky Express προβλεπω θαυματα!!