Spotters sto Iraklio;

• Thread starter Thread starter stamatakas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

stamatakas

Economy-Class-Member
Περιοχή
Lausanne
Website
icwww.epfl.ch
Kalimera paidia,

Ime kainourgios sto forum kai sxetika freskos kai sto Iraklio, apla ithela na rotiso ean iparxi kosmos apo to Iraklio sto froum, pou mazeuetai pou kai pou gia na xazepsi kana aeroplano ston Kazantzaki.

Euxaristo poli,

Alexis

Eγω είμαι φοιτητής εκεί και βγάζω που και που κανα αεροπλανάκι :lol: οταν είναι να επιστρέψω Αθήνα.Αλλά αν έχεις σκοπό για κανένα meeting πες το !

Παιδια και γω Ηρακλειο παιζω να κανονισουμε τιποτα. Παντως πληροφοριακα στο καινουριο κτιριο του Καζαντζακη στο ανατολικο κομματι πριν μπεις μεσα στο κτιριο εχει μια εισοδο δεξια που βγαινει φατσα καρτα στην πιστα απο ψηλα βεβαια. Αν και δεν ξερω στο μελλον τι θα την κανουν, προς το παρον βλεπω πολλους τουριστες να κανουν spotting. Α και κατι αλλο αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε μια επισκεψη στον πυργο ελεγχου και στο ρανταρ του Ηρακλειου αν δεν εχετε παει, μια και δουλευω εκει οποτε θελετε. Just let me know.

Sas euxaristo gia tis grigores apantisis paidia :D

LGIR27 euxaristo poli, tha ithela para poli na ertho mia episkepsi se pirgo+radar,
na kanonisoume kati meso pm i email;

ton xoro sto kainourgio terminal ton ida teleutaia, euxaristo, alla mallon protimao tin paralia tou tombrouk......

ean endiaferetai kai o dtrach isos kalitera meso email gia na kanonisoume na pame parea na se episkeutoume, ti lete;

Παιδια κ γω Ηρακλειωτης... Αν κ σπουδαζω αθηνα αλλα προς το παρον ειμαι ηρακλειο ακομη για διακοπες..

Το πρωτο μου μηνυμα ειναι αυτο... κ σκεφτομαι σιγα σιγα να ξεκινησω το Planespotting, με αφορμη το ταξιδι μου για Ροδο την αλλη βδομαδα (πεταω με ενα Dash 8 των Ο.Α.).

Αρκετα ελιωσα το fs 2004. Χεχ!

Anyway, για καμια φωτο οποτε θελετε ειμαι μεσα να συναντηθουμε... Βασικα αν δεν μπορουμε να παμε ρανταρ στο LGIR, μπορουμε να ανεβουμε στο εκκλησακι στη βιομηχανικη περιοχη, οπου εχεις τον αεροδιαδρομο στο πιατο...

Τα λεμε συντομα!

giasou teacheraki,

mexri pote tha ise edo; ego apo tis 24.8 tha exo pali ligo xrono, to balkonaki sto kainourgio terminal pou elege o LGIR27 den ine prosvasimo pia, tin teleutaia fora pou imouna ston kazantzaki gia na paro tin koplea mou, me ediokse enas securitas kathos xazeua to 747 tis corsair, krima..... o securitas itane poli eugenikos pantos kai mallon kai o idios lipithike pou eprepe na me dioksi..........

i kaliteri fasi gia spotting ine i paralia tou tomprouk, kanis to mpanaki sou kai pernane ola apo mprosta sou, mias kai den ime kai fanatikos spotter to protimo etsi epidi ine ligotero parakmiako :-)

stamatakas":2xkme80q said:
i kaliteri fasi gia spotting ine i paralia tou tomprouk, kanis to mpanaki sou kai pernane ola apo mprosta sou, mias kai den ime kai fanatikos spotter to protimo etsi epidi ine ligotero parakmiako :-)

Την παραλία αυτή την ξέρω. Έχουμε κάτσει να φάμε αρκετές φορές οικογενειακά στις εκεί ταβέρνες και η θέα των προσεγγίσεων είναι όντως μαγευτική...

Χαιρετισμούς από τα CHQ :wink:

Δυστυχως θα ειμαι 22-26/8 Ροδο κ μετα 28 φευγω για αθηνα... Αν ειναι μεχρι την δευτερα να κανονιστει κατι αλλιως... τα χριστουγεννα :)

Παντως, θα μπορουσαμε να βρουμε κ καμια τοποθεσια στην αλικαρνασσο. Εκει πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα οι προσγειωσεις κ οι απογειωσεις...

TeaCHeRaKiS":1i76xtaf said:
Παντως, θα μπορουσαμε να βρουμε κ καμια τοποθεσια στην αλικαρνασσο. Εκει πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα οι προσγειωσεις κ οι απογειωσεις...

Πρόσφατα πέρασα από ΗΕR για Planespotting πιστεύω σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Στην Αλικαρνασσό μπορείς να δεις μόνο απογειώσεις καλό σημείο είναι το γήπεδο του Ηροδότου και λίγο ανατολικότερα μια αλάνα που διαμορφώνετε για σχολές οδηγών... :wink:

Ισα ισα που οι προσγειωσεις ειναι το φοβερο.. Μαλλον δεν εχεις δει πολλες απο το σημειο εκεινο... Το αεροπλανο καθε φορα περνα 20-30 μετρα πανω απο τις ταρατσες πριν ακουμπησει στον 9. Συνεπως εχεις ολο το σκηνικο μπροστα σου σε καθε λεπτομερεια...

Οι απογειωσεις ειναι εξισου εντυπωσιακες αλλα οχι τοσο οσο οι προσεγγισεις...