Smartwings στην Ελλάδα

iptamenos":3nzyxz60 said:
Kαλησπέρα παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ.

Θα γυρίσω τον Ιούλιο απο Τσεχία με Smart wings.

Eίναι αξιόπιστη ή να κάνω κανένα τάμα;

Ισχύει ότι κάνουν λιγότερες συντηρήσεις;

Τι ξέρετε;

Ευχαριστώ!!!

(Το ίδιο ρωτάω και για την Skyeurope sto θέμα https://www.airliners.gr/community/viewt ... 8867#58867 .απαντήστε εκεί.)

η smart wings ειναι θυγατρικη της travel service, της μεγαλυτερης ιδιωτικης εταιρειας της Τσεχιας η οποια βασιζεται σε Τσεχο-Ισπανικα κεφαλαια. η διαφορα μεταξυ των 2 αδελφων εταιριων ειναι οτι η Travel Service δραστηριοποιειται σε πτησεις charter ενω η Smart Wings, με 2 μολις α/φη, εκτελει τακτικα δρομολογια σαν low cost. η μητρικη εταιρεια κλεινει αισιως 10 χρονια ζωης χωρις να εχει ακουστει ποτε, απ' οσο ξερω, το παραμικρο παρατραγουδο, ενω το ιδιο ισχυει και για την s.w που πεταει απο το 2003, αν θυμαμαι καλα. γενικα οι Tσεχοι ειναι αρκετα δυνατοι στον αεροπορικο χωρο, δεν νομιζω οτι συντρεχει λογος ανησυχιας

Αρχικά σε τρομάζει.
Εγώ μάλιστα δεν πέταξα και με Swings αεροπλάνο αλλά με ένα που είχε μια φωτογραφία της Πράγας και διαφήμιζε το αεροδρόμιο.. :rolleyes:

Πολύ στενές θέσεις, κάποια χαλασμένα καθίσματα αλλά αφού φτάσαμε όλα ΟΚ.

Πόλυ καλο φαί. :D

S.O.S
Ειχα κλεισει εισητηριο για Πραγα με τη skyeurope και σε 9 μερες υποτιθεται ηταν η πτηση.... :cry:
Μολις σήμερα εμαθα τα νεα για τη skyeurope και κοντευω να τρελαθω...Το φθηνοτερο εισητηριο που βρισκω ειναι με την smartwings στα 217ε (εχει γινει κ εκπτωση 15ε :shock: )
Αυτο που θελω να μου πει καποιος...να με διαβεβαιωσει οσο μπορει και ειναι δυνατον για την αξιοπιστια αυτης της εταιριας...SMARTWINGS...Μη τρεχω παλι και χανω λεφτα δεξια κ αριστερα..... :mad:
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας :thx:

Φιλε μου γιατι δεν μας λες απο που ταξιδευεις και για ποτε?
Αν ταξιδευεις απο Θεσσαλονικη (αφου μιλας για smartwings) στις 9 και στις 11 του μηνος εχει εισιτηρια για Πραγα με 100 ευρω τελικη τιμη με την Μalev!!

Αγαπητε mikedlkece,
Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου, αλλα εκτος απο το οτι ειμαι παντελως ασχετη αυτη τη στιγμη ειμαι κ τρομερα πανικοβλιμενη..μιας και δε με εφτανε η γκαντεμια μου, την ειδαν ξαφνικα ολοι ειδικοι και με εχουν τρελανει...
Τέλος παντων, το θέμα ειναι οτι εγω ελεγα να φύγω απο Θεσσαλονικη για Πραγα στις 10 του μηνα..Ε τωρα αν δεν ειναι 10 και ειναι 9 η έστω 11 δε χαλασε και ο κόσμος....
Οι επίλογές που μου είπαν οτι έχω ειναι με την czech airlines που θεωρηται λεει αξιοπιστη και ειναι 328e παρακαλω..ε θα μου πεις τι περιμενες τελευταια στιγμη...
Η δευτερη επιλογη ειναι με τη smartwings...γι αυτο και θελω να μάθω το ποιον της..μη τρεχω παλι και χανω τα λευτα μου δεξια και αριστερα..
οπου ειναι 217
Και η τριτη και τελευταια εινα καποια ονοματι wizzair, οπου μου ειπαν καποιοι φιλοι μου οτι βρηκαν προσφορα με 16οε...αλλα εγω δεν βρισκω τπτ τέτοιο...
Σε παρακαλω γινεται να μου πεις για αυτη τη Μalev κατι παραπανω????? :oops:
Η να μου στειλεις ενα link????????
Σε παρακαλωωωω...
Η καποιος αλλος που να γνωριζει???
Χιλια ευχαριστω και μονο για τον κοπο να διαβασετε αυτο το τεραστιο μνμ....
Ευχαριστω.. :thx:

για ποσες μερες θες??

Φετος η Smartwings θα εκτελεί το SKG-PRG κάθε 1,4,5,7 1630-1730, την περίοδο 30/5-30/10..Εάν η εταιρεία παρέχει σταθερό και αξιόπιστο λοκο σέρβις τότε είναι μια καλή εναλλακτική στα δρακουλίστικα ωράρια της CSA..Και που θα βρείτε εύκολα ευκαιρία στις μέρες μας να πετάξετε με Bobby (735) :D

Δεν εκτελούνται ήδη? Σήμερα είδα το bobby είτε μπόμπιρα της Smartwings στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης Μακεδονία το απόγευμα.

Εγώ είδα το timetable απλά..Να την εμπιστευτώ για Πράγα ή είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν,άλλοτε πετάμε, άλλοτε όχι,άλλες ώρες,άλλες μέρες (απο τις δημοσιοποιημένες του προγράμματος)..και πάει σύννεφο η σταθερότητα;

Το ΑΤΗ-PRG της CSA το παιρνει η Smartwings από τέλη Απριλίου,αρχές Μαιου..

1,3,5 ATH-PRG 1600-1740/PRG-ATH 1145-1515

Eπίσης "κυκλοφορεί" ότι οσονούπω σταθμεύει α/φος στη Βουδαπεστη και παίρνει και το ATH-BUD και ξεκινάει και BUD-CDG,AMS,MAD,BCN,TLV,LCA,FCO.Ίδωμεν..Η διαφορα βεβαια είναι ότι τα ελληνικα δρομολόγια η Smartwings τα λειτουργεί εποχιακα και όχι year-round όπως οι MA,CSA..