Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ Κώστα,
μπλα-μπλα-μπλα και ουσία ΜΗΔΕΝ από την εταιρεία (όχι από εσένα).
Το πρόβλημα είναι εντός,όχι οι άλλοι.
Αυτή είναι η διαφορά στην αντίληψη.Πες μου,σε παρακαλώ,όταν υπόσχεσαι κάτι και δε το πράτεις,δε καθίστασαι αυτόματα αναξιόπιστος;Έγινε κάτι τέτοιο;Αν ναι,ποιος το έκανε;Ανέλαβε τις αντίστοιχες ευθύνες;
Όλη αυτή η λογική των ανθρώπων της εταιρείας είναι λογική παλιάς,κακιάς Ολυμπιακής που δε προσαρμόστηκε ποτέ σε νέα δεδομένα,για να δώσει έστω τη μάχη,αλλά κατηγορούσε πάντοτε τους άλλους.
Καλά λοιπόν τα περί τεχνικών και πρακτορείων (ήμουν αυτός που έγραψε με ακρίβεια για αυτό) αλλά το δομικό πρόβλημα της εταιρείας παραμένει.
Όποιος δε το βλέπει,ας μην έρθει μετά να ρωτά πως και γιατί.
ΥΓ: Έγραψα ότι έχουν συμβεί πολλά για τα οποία δεν έφτασε ακόμα η στιγμή.Δε θα αργήσει όμως αυτή η στιγμή.

Ενημέρωση:Δε πήγε τελικά σήμερα το αφος στη Γαλλία.

Τελικά τι γίνεται τώρα? Πετάει το α/φος? Έμεινε κάποιο συμβόλαιο συνεργασίας? Αυτό ήταν όλο?

Λοιπον,παμε γιατι το θεμα αρχιζει και γινεται...
Το αφος εφυγε πριν απο λιγο για τη Γαλλια με καθυστερηση γιατι απο την εταιρεια δεν ειχαν ενημερωσει την ΥΠΑ για την αποκατασταση της βλαβης που προκαλεσε την αναγκαστικη
προσγειωση πριν απο μερικες ημερες.
Εννοειται οτι η καθυστερηση δεν ειναι το σημαντικοτερο σε αυτη τη περιπτωση.

προσγειωση

...για Μασσαλια συγκεκριμενα, ως SGR9061 ;-)

Καταλάβατε τώρα γιατί η SKYGREECE την "έκανε" από αυτή τη συνεργασία (ειδικά ο flying Doc που είχε άλλη εντύπωση);
Όπως πολύ σωστά είχε γράψει ο alex96 το μεγάλο στραπάτσο από αυτό το πρακτορείο το έπαθε η HERMES (ακούγεται ποσό της τάξης του 1,5εκ € ).

Φανταζομαι και στην SkyGreece καποιο φεσι θα αφησε... Ερωτημα: Τοσο απελπισμενοι ηταν και συνεργαζονταν με την FlyOlympic η οποια απο το Νοεμβρη του 2013 εχει οικονομικα προβληματα και αθετουσε υποχρεωσεις με τις εταιριες που συνεργαζονταν?

Αν η SkyGreece ξεκίνησε αυτή τη συνεργασία χωρίς έστω μία προκαταβολή, ήταν λάθος. Τουλάχιστον δεν κράτησε πολύ. Ορισμένα πρακτορεία με τον ίδιο τρόπο έχουν αθετήσει υποχρεώσεις τους σε ξενοδοχεία.Δεν πρέπει να προχωράς χωρίς προκαταβολή.
Εγώ τη συμπαθώ τη SkyGreece. Διά ευνοήτους λόγους.

Από τα λίγα που ξέρω μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι της SKYGREECE με το που έκαναν έρευνα αγοράς (μιας και το πρακτορείο ναι μεν το έχουν Έλληνες αλλά είναι στη Στοκχόλμη) κατάφεραν και πέτυχαν αλλαγές στις πληρωμές οι οποίες μάλλον τους έσωσαν οικονομικά.Από εκεί και πέρα τις δουλειές αυτές τις κλείνουν brokers οι οποίοι σίγουρα προκειμένου να πληρωθούν παρουσιάζουν διάφορα.Έχω την εντύπωση πάντως ότι δύσκολα με την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα και εφ´ όσον εκκρεμούν οι άδειες θα μπορούσαν να διαλέγουν δουλειές.

Στην Μαρσέιγ εθεάθη το 767 της SkyGreece.. Ξέρει κανείς τι θέλει εκεί;