Ειρήνη υμίν, όπως θα συμβούλευε κι ο παπά-Νικ δε Γκρηκ.
Το ζητούμενο δεν είναι το τεχνικό, (αυτό μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες). Κανείς δε στάθηκε στο γεγονός ότι η Skygreece, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται κι ακολουθεί πιστά τα αχνάρια της ΗΙΑ. Αφού έταξε λαγούς με πετραχήλια και η ομογένεια έκανε αγρυπνία στη χάρη του ΤΑΞΙΑΡΧΗ, η FAA την προσγείωσε απότομα "εκεί στην Μπαρμπαριά" Και καλά έκανε κι έκλεισε μερικές δουλειές για να δικαιολογήσει τον τίτλο "Αεροπορική Εταιρεία". Αφού διοργάνωσε μια φιέστα στη μέση της ερήμου, μοιράζοντας χάντρες και καθρεφτάκια, άφησε στα κρύα του λουτρού μιλιούνια ξανθόμαυρων Σομαλοσουηδών, χάνοντας τη συνεργασία της με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Fly Olympic.
Κι ερωτώ ο αφελής, ποιος άφησε ποιον ? Η SkyGreece τους Σουηδούς ή οι Σουηδοί τη Skygreece ? Μάλλον το δευτερο. Για να διακόπτει ένας τουριστικός πράκτορας τη συνεργασια, μάλλον έπεσε στο λάκκο με τ' αγγούρια. Είδε τα καμώματα και "έστριψε δια του αρραβώνος"> Δεν είναι δυνατόςν να πηγαινεις Στοκχόλμη - Αθήνα μέσω ....Παγκρατίου.
Ανακοίνωσαν αμέσως, συνεργασία με την Air Madagascar και καλά έκαναν γιατί κι εκεί έχει ομογένεια και voila... μετέτρεψαν κοτζάμ 767 σε ιδιωτικό αεροσκάφος (αυτό τους το αναγνωρίζω, ούτε η Lufthansa μπορεί νατο κάνει αυτό).
Αφού λιπόν, κάποιοι κόπτονται τόσο πολύ για την επιτυχία και όπως λένε "ξέρουν" πράγματα γιατί ε μας λένε και μας τους αδαείς τι συμβαίνει. Γιατί δεν πήραν το ETOPS που τόσο φώναζαν ότι το έχουν ? Γιατί δεν τους έδωσαν την άδεια οι Αμερικάνοι ? Γιατί διέκοψαν τη συνεργασία μαζί τους οι Σουηδοί ? Πως θα κρατηθούν όταν κουβαλάνε 14 άτομα σε αεροπλάνο 20 χρόνων και 270 περίπου θέσεων, χωρίς cargo, με τεχνικά που βγάζουν off το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αεροπλάνο, αρα οι έρμοι οι επιβάτες καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που τους διάλεξαν ?
Από την αρχή αυτού του εγχειρήματος (και του thread), oι περισσότεροι ζητάμε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και το μόνο που εισπράτουμε είναι μισόλογα και προφητίες (ξέρω αλλά δε μιλάω) και στο FB απλά τρώμε τον......παπά.
Αφού δε θέλετε ύβρεις, ειρωνίες, όξος και χολή, απαντήστε μας με επιχειρήματα και βάλτε μας μια και καλή στη θέση μας. Αλλιώς μη γκρινιάζετε.
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπάρχει conflict of interests, δεν έχω κοπεί , δεν με έδιωξαν, δε μου έκαναν κακό.