Skygreece Airlines

george_a":1mgcw26h said:
Αγαπητέ Charalambos: προφανώς εσύ και ο ΧΧΧ γνωρίζεστε από παλιά. Ας βρεθείτε σε κάποιο καφενείο, και εκεί πείτε τα δικά σας. Αυτό το forum δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.

Επί της ουσίας - και για τους δύο: κανείς ποτέ δεν πείθει όταν αντί για επιχειρήματα χρησιμοποιεί προσωπικές επιθέσεις (argumentum ad hominem). Έχεις επιχειρήματα; παρέθεσέ τα, αν όχι, σιωπή.
Oταν ομως βριζει ο ΧΧΧ δεν σε ειδα να κανεις το ιδιο σχολιο?Να ειμαστε δικαιοι!!!Αρκετα,να βγαινει ο καθε κομπλεξικος να λεει οτι θελει!Οι ανθρωποι της SKYGREECE εδωσαν δουλειες σε κοσμο,και αντι να τους στηριξουμε, ολο βρισιδια τυπου ΧΧΧ,επειδη τον εκοψαν για την ανικανοτητα του!!!

Ειρήνη υμίν, όπως θα συμβούλευε κι ο παπά-Νικ δε Γκρηκ.
Το ζητούμενο δεν είναι το τεχνικό, (αυτό μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες). Κανείς δε στάθηκε στο γεγονός ότι η Skygreece, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται κι ακολουθεί πιστά τα αχνάρια της ΗΙΑ. Αφού έταξε λαγούς με πετραχήλια και η ομογένεια έκανε αγρυπνία στη χάρη του ΤΑΞΙΑΡΧΗ, η FAA την προσγείωσε απότομα "εκεί στην Μπαρμπαριά" Και καλά έκανε κι έκλεισε μερικές δουλειές για να δικαιολογήσει τον τίτλο "Αεροπορική Εταιρεία". Αφού διοργάνωσε μια φιέστα στη μέση της ερήμου, μοιράζοντας χάντρες και καθρεφτάκια, άφησε στα κρύα του λουτρού μιλιούνια ξανθόμαυρων Σομαλοσουηδών, χάνοντας τη συνεργασία της με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Fly Olympic.
Κι ερωτώ ο αφελής, ποιος άφησε ποιον ? Η SkyGreece τους Σουηδούς ή οι Σουηδοί τη Skygreece ? Μάλλον το δευτερο. Για να διακόπτει ένας τουριστικός πράκτορας τη συνεργασια, μάλλον έπεσε στο λάκκο με τ' αγγούρια. Είδε τα καμώματα και "έστριψε δια του αρραβώνος"> Δεν είναι δυνατόςν να πηγαινεις Στοκχόλμη - Αθήνα μέσω ....Παγκρατίου.
Ανακοίνωσαν αμέσως, συνεργασία με την Air Madagascar και καλά έκαναν γιατί κι εκεί έχει ομογένεια και voila... μετέτρεψαν κοτζάμ 767 σε ιδιωτικό αεροσκάφος (αυτό τους το αναγνωρίζω, ούτε η Lufthansa μπορεί νατο κάνει αυτό).

Αφού λιπόν, κάποιοι κόπτονται τόσο πολύ για την επιτυχία και όπως λένε "ξέρουν" πράγματα γιατί ε μας λένε και μας τους αδαείς τι συμβαίνει. Γιατί δεν πήραν το ETOPS που τόσο φώναζαν ότι το έχουν ? Γιατί δεν τους έδωσαν την άδεια οι Αμερικάνοι ? Γιατί διέκοψαν τη συνεργασία μαζί τους οι Σουηδοί ? Πως θα κρατηθούν όταν κουβαλάνε 14 άτομα σε αεροπλάνο 20 χρόνων και 270 περίπου θέσεων, χωρίς cargo, με τεχνικά που βγάζουν off το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αεροπλάνο, αρα οι έρμοι οι επιβάτες καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που τους διάλεξαν ?

Από την αρχή αυτού του εγχειρήματος (και του thread), oι περισσότεροι ζητάμε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και το μόνο που εισπράτουμε είναι μισόλογα και προφητίες (ξέρω αλλά δε μιλάω) και στο FB απλά τρώμε τον......παπά.

Αφού δε θέλετε ύβρεις, ειρωνίες, όξος και χολή, απαντήστε μας με επιχειρήματα και βάλτε μας μια και καλή στη θέση μας. Αλλιώς μη γκρινιάζετε.

ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπάρχει conflict of interests, δεν έχω κοπεί , δεν με έδιωξαν, δε μου έκαναν κακό.

Ντοκ, μαζί σου σε όλα, με μια μονο εξαίρεση: το ότι είχε μέσα 14 άτομα, ειναι πρόβλημα της Air Madagascar, όχι της SGR. Εικάζω ότι είτε με 14 το πηγαινοφερνει, είτε με 270, τα ίδια λεφτά θα πάρει στο τέλος του κοντρατου απο την Air Madagascar ;)

Eιλικρινα λυπαμε για ολα αυτα που γραφουν μερικοι ασχετοι.Πρωτον η FLYOLOMPIC πηγε σε πτωχευση,Αρα η SKYGREECE ΕΦΥΓΕ απο αυτη τη συνεργασια.Δευτερον οταν δουλευεις ACMI ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ εχει το Αεροπλανο!Απο οτι ξερω πηγαινει με 270 και επιστρεφει με 50-20 κλπ,οπωσ πολυ σωστα λεει ο φιλος μας.Ειπαμε 300 φορες οτι η Εταιρεια σε λιγο θα αποκτησει τισ αδειες Αμερικησ και Καναδα, που παιρνουν 6 μηνες.Μερικοι τα ιδια και τα ιδια.ΔΕΝ πειραζει,μερικοι σε λιγο θα κρυφτουν.Ειναι οι ιδιοι που πριν μερικους μηνες κοροιδειυαν οτι η Εταιρεια δεν θα πεταξει ποτε.Ειλικρινα ντροπη!!!

Charalambos":2h0ldptj said:
Ειπαμε 300 φορες οτι η Εταιρεια σε λιγο θα αποκτησει τισ αδειες Αμερικησ και Καναδα, που παιρνουν 6 μηνες.Μερικοι τα ιδια και τα ιδια.

Είστε σταθεροί στις απόψεις σας, πάντως. Όντως το έχετε πει 300 φορές, ίσως και περισσότερες. Εδώ και δύο χρόνια, τουλάχιστο. Ότι 'σε λιγο θα αποκτησει τισ αδειες Αμερικησ και Καναδα'.

Προφανώς μας χωρίζει διαφορετική εκτίμηση της χρονικής απόστασης. Ως φυσικός, εκτιμώ ότι αυτό οφείλεται στη θεωρία της σχετικότητας. Α, βρε Αλβέρτε Μονόλιθε. Μέχρι και εδώ εφαρμόζεται η θεωρία σου...

KOSTAS1966":owbtcdfx said:
Και όταν φίλε george_a (που σωστά τα λες) δεν συμφωνούν στα όποια επιχειρήματα μας τα σχόλια πάνε στο trash;
Μήπως μας μπερδεύεις με την σελίδα της skygreece στο Facebook; Μήπως; :rolleyes:

Γι αυτό Akis πήγαινε στο trash area και δες ημερομηνία 24 Ιουλίου και θα δεις ότι αυτό που κατηγορείτε τη SKYGREECE για το Facebook αυτό κάνετε και εσείς....

Προφανώς 22/7 ήθελες να γράψεις και όχι 24. Έτσι για την ιστορία. Μήπως όμως η δημοσίευσή σου διαγράφει γιατί σε κάθε δεύτερό σου μήνυμα γράφεις τα ίδια; Συγκεκριμένα τουλάχιστον στις τρεις προηγούμενες δημοσιεύσεις έγραψες ακριβώς τα ίδια. Ότι η καλή και όμορφη skygreece δεν φταίει, αλλά το κακό το πρακτορείο. Δεν διαφωνώ με την άποψη αυτή (προτού με κατηγορήσεις ότι δεν γνωρίζω τι εστί ACMI), γιατί προσωπικά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα, απλά το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται ο παπάς ... (κοίτα να δεις που ταιριάζει και γάντι η παροιμία!)

Υ.Γ. Και όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ της δικής μας συμπεριφοράς και της συμπεριφοράς της skygreece στο facebook. Δεν κάνουμε ban τα άτομα των οποίων οι δημοσιεύσεις δεν ταιριάζουν στο profile μας! Και επίσης, αν ιδρύαμε εμείς μια εταιρία το 2012 μετά από δύο χρόνια σίγουρα θα πετούσαμε στις ΗΠΑ και δεν θα συνεργαζόμασταν με αυτά τα "άσχετα" πρακτορεία που η skygreece είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί :D

Όπως γράφει και ο κ. ιατρός:
flying Doc":3e6s75yp said:
Από την αρχή αυτού του εγχειρήματος (και του thread), oι περισσότεροι ζητάμε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και το μόνο που εισπράτουμε είναι μισόλογα και προφητίες (ξέρω αλλά δε μιλάω) και στο FB απλά τρώμε τον......παπά.

Αφού δε θέλετε ύβρεις, ειρωνίες, όξος και χολή, απαντήστε μας με επιχειρήματα και βάλτε μας μια και καλή στη θέση μας.

Eιναι περιεργο που καποιοι ειμαστε ''καχύποπτοι'' απεναντι στην SkyGreece? Υποθέτω δηλαδή οτι είναι φυσικό μια εταιρία που σκοπεύει να ξεκινήσει υπερατλαντικές πτήσεις να ξεκιναει με μετοχικό κεφάλαιο 60000 Ευρώ σωστά?
Επίσης φυσικο και καθόλου καχύποπτο το γεγονος οτι ο κος Αλεξανδρής ηταν και στέλεχος της Hellenic Imperial για ενα διαστημα η οποία αφησε στα κρύα του λουτρού εκατοντάδες Έλληνες της Αμερικής.
Επίσης φυσικότατο γεγονός η ανακοίνωση τον Δεκέμβρη του 2012 για έναρξη πτήσεων προς Canada απο τον Μάιο του 2013 ( μπορω να σου παραθέσω τα διαφορα λινκ) , οι οποίες πτήσεις δεν εγιναν φυσικά και ακόμα ξεκινάνε. Εσείς και η Baltia απο την Ρωσία τετοια συνέπεια....
Όσο για την σελιδα της SkyGreece στο FB διαγράφει κάθε καταγγελία wannabe επιβατών οι οποίοι έκαναν το λάθος να πληρώσουν εισιτήριο για πτήση που δεν θα γίνει ποτε.

Αν "Akis"έμπαινες στον κόπο να παρακολουθήσεις την συζήτηση θα καταλάβαινες και τον λόγο που έγραφα τα ίδια.Δεν υπερασπίζομαι καμμία SKYGREECE απλά δεν έχω τσακωθεί με τη λογική.Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να καταλάβω και αν μπορώ να βοηθήσω και άλλους να καταλάβουν.Το ότι γράφουν όσοι γράφουν εδώ δεν σημαίνει ότι ξέρουν,άλλωστε στην Ελλάδα όλοι ξέρουμε τα πάντα.
Όσο για την άδεια που λες αν ήμουν στον χορό (SKYGREECE) ίσως ήξερα περισσότερα και ίσως μπορούσα να τοποθετηθώ,τώρα όμως που είμαι "έξω από το χορό" περιμένω και θα κρίνω όταν φτάσει η ώρα.Άσε που για να είμαι και ειλικρινής ποτέ δεν ήμουν καλός στις κολοτούμπες.