Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχουμε πει κατ επανάληψη ότι όταν γράφουμε, το κάνουμε με μια στοιχειώδη ορθογραφία και σύνταξη. Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει όπως του αρέσει. Αυτοί είναι οι κανόνες του φόρουμ. Αεροπορικό φόρουμ είμαστε, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας.

Στο θέμα μας τώρα. Ούτε ο flying Doc, ούτε ο Aerozol έχουν να μας πουν τίποτα για την εταιρία. Μπορεί να δουλεύουν υπογείως και αθόρυβα αλλά από την άλλη δεν έχει κατατεθεί απολύτως τίποτα στην ΥΠΑ και άρα (τουλάχιστον για την ΥΠΑ) εταιρία με το όνομα Skygreece δεν υφίσταται. Μέχρι λοιπόν να υπάρχει εξέλιξη και για να μην λέει κανείς ότι θέλει (και με όποια ορθογραφία θέλει), το topic κλειδώνεται. Όποιος έχει κάτι συνταρακτικό, μας στέλνει πμ.
:deadthread:

SKYGREECE NEWS

Η εταιρια ακομη δεν εχει βρει αεροσκαφη, και αυτος ειναι ο κυριος λογος, που δεν εχει κανει αιτηση AOC στην ΥΠΑ.
Το εγχειρημα, δεν προκειται να αρχισει πριν την ληξη του καλοκαιριου, καθοσον φημες αναφερουν, οτι θα ξεκινησουν κατα τον Σεπτεμβριο,
με hajj flights, ουτως ωστε να εισπραξουν καποιο σεβαστο ποσο.
Τα δρομολογια με την Αμερικη, καλως εχοντων των πραγματων, υπολογιζεται να ξεκινησουν τον Νοεμβριο.
Ας μην παραβλεπουμε, οτι για να λαβει η εταιρια το security clearence, θα πρεπει να περασει μεγαλο χρονικο διαστημα, το οποιο μπορει να φτασει και τους 6 μηνες. Ειμαι επιφυλακτικος για το εγχειρημα αυτο, καθοσον οι καθυστερησεις αυτες, με κανουν να υποψιαζομαι, οτι το αρχικο κεφαλαιο δεν ειναι και τοσο
μεγαλο...Ιδωμεν! Ας ευχηθουμε, να πανε ολα καλα.

Skygreece Airlines Part II

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους κ.κ. διαχειριστές και συντονιστές, που ξανανοίγω αυτό το θέμα, παρά το ότι έχουν κλειδώσει το αρχικό.

Δεν έχω καμία πρόθεση για φασαρία, δούλεμα κλπ κλπ.

Επειδή η δημοκρατικότατη σελίδα τους στο facebook ΔΕΝ επιτρέπει την επικοινωνία, αλλά κι επειδή στην ιστοσελίδα τους ΔΕΝ αναγράφουν τρόπους επικοινωνίας (τηλέφωνα, e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση), θα ήθελα να ενημερωθώ από ΕΠΙΣΗΜΗ πηγή (είτε λέγεται αεροζόλ, είτε φλιτ, είτε παπαΝικόλας, είτε όπως αλλιως θελει να λέγεται), αν η Skygreece πρόκειται ποτέ να πετάξει.
Απλά πράγματα. Το μόνο που ζητάω είναι να βγει κάποιος και να πεί "Έχουμε ή δεν έχουμε πάρει άδεια, αεροπλάνα, slots"

Aν δε θέλουν ή δεν μπορούν να απαντήσουν, ας γράψουν έναν τρόπο να επικοινωνήσω με την εταιρία, να πάρω τον ίδιο τον παπαΝικ τηλέφωνο, να ρωτήσω.

Καλό Πάσχα σε όλους.

Έχω θέσει γραπτώς (ηλεκτρονικό μήνυμα) το ερώτημα σε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας από τις 30 Απριλίου. Δεν έχω λάβει απάντηση.

Στο facebook της εταιρείας έγραψε ένας "fan" (στις 27 Απριλίου) πως στα γραφεία της στο Τορόντο (Danforth) έχουν βάλει ταμπέλα που γράφει SkyGreece και στην πόρτα σημείωμα που να γράφει "Air Omega Holidays Inc.", "Air Hellas CA Holdings" και το λογότυπο της SkyGreece. χμμμ...

Έχουμε κάποια πληροφορία από ΕΠΙΣΗΜΗ κι ΕΓΚΥΡΗ πηγή για το τι συμβαίνει ?

Τα παπαγαλάκια που κρύφτηκαν?

Ποια θεωρείς επίσημη πληροφόρηση εκ μέρους τους;Είχαμε κάποια στιγμή τέτοια για να έχουμε και τώρα;

Δεν φαινεται τελικα να πηγαινει το εγχειρημα καλα.....Κενο πληροφοριων....παυση στο fb , στελεχος ευρισκομενο στο Μαρκοπουλο, ψαχνει να βρει δουλεια, και παει λεγοντας...
Ελειψει κινητηριου δυναμης (βλεπε...χρημα), τα παντα σταματησαν.
Ας ελπισουμε οτι στο τελος κατι θα γινει, αλλα πολυ αμφιβαλω.

Επειδή ήμουν η αφορμή να ξανανοίξει το thread της Skygreece, ζητώ από τους κ.κ. Διαχειριστοσυντονιστάς να ξανακλείσει μιας και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Ο παπαΝικόλής κάνει ευχέλαια, αλλά επειδή το λάδι είναι κυβερνητικό (από Μεσσηνία) δεν πιάνουν.

Κλείνω με μία ΙΣΤΟΡΙΚΗ δήλωση του Αεροζόλ

!Σε λιγο αυτοι που γραφουν μ.........θα εξαφανιστουν.Οι περισσοτερες προσληψεις εχουν γινει........Γνωριζο πολυ καλα.....Σε λιγο μερικοι θα τριβουν τα ματια τους.
(31 Ιαν 2013, 16:52)

Έχω κληρονομικό χάρισμα σαν την κυρία Κούλα

Προσωπικά πιστευω, πως όλο το εγχειρημα θα αποτυχει
flying Doc » 23 Νοέμ 2012, 02:16

Αντί επιλόγου σας παραθέτω μια συνέντευξη που θα πάει για Pulitzer

Για όσους δεν την πρόλαβαν τότε...

:deadthread:

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.

Το καλοκαιράκι ξεκίνησε κι επίσημα.
Η Skygreece ξεκίνησε ? Έχουμε κάποιο νεότερο ? Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας με την εταιρεία (τηλέφωνο, mail) ?

Μόνο σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.