Skygreece Airlines

Έχω την εντύπωση ό,τι στο παρελθόν είχε αναφερθεί σε γένος θηλυκό.Έτσι,κατέληξα σ'αυτό το συμπέρασμα :)

σελιδα 46 20μαρτιου 2014 αλλα τι σημασία εχει θυλυκου γένους ειναι και ψαχνει δουλειά.Αλλο να εισαι ιπταμένη στο ATH-JFK και αλλο στο ATH-ASM .Κατι μου θυμίζει η Ασμάρα Το πετούσε η ethiopian το 1972 με B707 Θυμαται κανεις τον Τάκη τον μηχανικό εδάφους της ethiopian που ειχε δικό του start-up και γεννητρια ?Τώρα τι επιβάτες εχει ηΑσμάρα που συνδεεται μόνο με την Κωσταντινούπολη δεν μπορώ να γνωρίζω.Αλλα δεν το λές και charter οι πτήσεις ειναι προγραμματισμένες .Αν Θα γίνουν ειναι αλλουνού παππα ευαγγέλιο.

Ο σκοπός των πτήσεων δεν είναι να συνδέσουν την Αθήνα με αυτές τις πόλεις.Η Αθήνα θα είναι απλά ενδιάμεσος σταθμός για τη Στοκχόλμη και για το Λονδίνο.
Τώρα,θα μου πεις,γιατί;Δε μπορεί το ER να το κάνει απ'ευθείας;Αξίζει η στάση,αν μπορεί να αποφευχθεί;Ειλικρινά,δε ξέρω.Προσωπικά,είμαι πολύ συγκρατημένα αισιόδοξος και εύχομαι να πάει καλά.Αν κάνουν αυτά που πρέπει,μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη του ETOPS και ίσως και στην απόκτηση άλλου/ων αφων,καταλληλότερων εμπορικά και επιχειρησιακά.Θέλει πολύ δουλειά και πολύ προσοχή ειδικά στο να πάρουν τα λεφτά από το πρακτορείο.Για να δούμε...
ΥΓ1: Aeroalex,που είναι το ETOPS πού έλεγες;
ΥΓ2: Τι έγινε με την άδεια που είχαν ζητήσει από τις ΗΠΑ;
ΥΓ3: Προτιμώ να πράττουν και μετά να λένε παρά να λένε και μετά να μη πράττουν.

Καλησπέρα μαγκες :) οι τύποι μας κοροιδεύουν κανονικά,αυτες οι πτήσεις βρωμάνε πολύ.ολοι στην skygreece ηταν εμπλεκόμενοι στην hellin imperial και στην elite airlines τη ψάχνετε να βρείτε

http://ixitikos.blogspot.gr/2014/06/skygreece_17.html

Επιτέλους μια ενημέρωση στο FB αλλά δεν αναφέρουν τίποτα που θέλουμε να ξέρουμε... τώρα να δουμε τι σχόλια θα τους βάλουν οι ομογενείς στην σελίδα :D

Officially today our sign went up at Athens International Airport
10388594_670801252973202_1839662686486192309_n.jpg

Σήμερα τον πλένανε, πάντως. Τον Ταξιαρχη, ντε.

17:30 αναχώρησε για ARN. Η πρώτη πτήση του εκτός Ελλάδας μετά την παραλαβή.

Παντως ειναι πολυ γρηγοροι στο σβησιμο και το μπλοκαρισμα μετα απο ενα κριτικο σχολιο (λιγοτερο απο 60 δευτερολεπτα)...

Φασισμος at his best..