Skygreece Airlines

Πόσο θα' θελα να ξαναδώ τη θεική συνέντευξη στο Καλαματιανό λαδοκάναλο...

Έχω να στείλω 2 ζυγούρια στο Τορόντο και θα μου βρωμίσουν.

Για το μόνο που λυπάμαι, είναι ότι δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ...

Μην τρελαίνεσαι, γιατρέ μου. Κάπου θα το πετύχεις κατασχεμένο.

Συμφωνώντας με τον προμηθέα και ουχί επιμηθέα flying doc και παρατηρώντας από μια άλλη σκοπιά με αφορμή την εξαρχής ίδρυση αυτής της εταιρίας και με την εμπειρία της προηγούμενης των Αυτοκρατορικών με τα ίδια πρόσωπα, όπως και παρόμοιων άλλων επαναλαμβανόμενων περιπτώσεων εταιριών στο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα που γνωρίζουμε καλύτερα, όσο και σε άλλες εν προκειμένω δυστυχώς Δυτικές εμπλεκόμενες Χώρες ( ΗΠΑ, Καναδά, ΕΕ), εκτιμώ ότι μάλλον κάπου υπάρχουν «τρύπες» έκνομης συναλλαγής και σκοπιμότητας μεταξύ αυτών των ευκαιριακών δήθεν σοβαρών «επενδυτικών» εταιριών και των υπευθύνων των εμπλεκόμενων αρμόδιων Επιτροπών των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας και Υπουργείων, οι οποίες παραβλέπουν τον ουσιαστικό έλεγχο και αξιολόγηση, καλυπτόμενοι, από τα τυπικώς δήθεν ορθά στοιχεία που υποβάλλονται με τις αιτήσεις και τα super business plans, ενώ γνωρίζουν ότι είναι εικονικά και αναληθή, με αποτέλεσμα να τους εγκρίνονται / χορηγούνται Άδειες Λειτουργίας με τις γνωστές πλέον και πολύ σοβαρές μετέπειτα συνέπειες, όπως της εν λόγω skygreece, της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρίας με παγκόσμια πτητική άδεια, όπως μας διαφήμιζε με καμάρι ο Παπάς κ.Νικόλαος πριν λίγους μήνες στα κανάλια, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κ. Κουντουρά.

Άσχετο: 'Ολα αυτά χωρίς ούτε μια τελεία!

Εμένα πάντως θα μου λείψει εκείνο το βίντεο, που παίζει στην ιστοσελίδα, την ώρα που προσπαθείς να κλείσεις εισιτήριο.

Εμένα θα μου λείψουν οι συγκρίσεις με την Ολυμπιακή. Τελικά, είχαν δίκιο.

Πώς να πιστέψει κανεις σε θεό, όταν η πρώτη ελληνορθόδοξη υπερατλαντική αεροπορική εταιρία έκλεισε τόσο άδοξα;

Εμένα θα μείνουν τα λόγια του Πάτερ Νικόλαου στο αεροδρόμιο Μακεδονία τότε στις εναρκτήριες πτήσεις από SKG-YYZ μεσώ Ουγγαρίας. Πάρτε μια γεύση στο 2 λεπτό έως το 7 λεπτό https://www.youtube.com/watch?v=hSeDPTu_WWI.
Πάτερ Νικόλαε σου έχω απόλυτο σεβασμό αλλά ένα τέτοιο εγχείρημα δεν γίνεται σε τέτοιες εποχές,θα γινόταν κάτι τέτοιο σε 15 χρόνια που πιστεύω θα έχουμε βγει από την κρίση Μακάρι το αεροπλάνο(767-300 SX-BPN) αν η εταιρεία αυτή κλείσει να πάει στην aegean και να κάνει αυτή ταξίδια προς Αμερική Καναδά Αυστραλία και Αφρική. :great:

Και η κυρία με το μπλε γυαλί καθρέπτη εκεί δούλευε ;;;