Έχω ακούσει τα παραπάνω και ότι άδεια για ETOPS έχουν από Κροατία και τον Καναδά, γι αυτό και η "ανεξήγητη" ενδιάμεση στάση εκεί. Αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως είναι μια λογική εξήγηση...GP707":159g58sl said:Προς το παρόν το μη απευθείας δρομολόγιο Ελλάδας-Καναδά και οι ενδιάμεσοι σταθμοί σε πόλεις όπως Ζάγκρεμπ κλπ αλλά και η -προσωρινή ίσως- περικοπή των σχεδίων για Αμερική (πιθανότατα λόγω της μη άδειας για ETOPS από την Ελληνική ΥΠΑ και την Αμερικανική FAA), δείχνει μια πρώτη δυσοίωνη αρχή για την εταιρία. Απ' όσον γνωρίζω, για να πάρεις ευκολότερα τη σχετική άδεια χρειάζεται κάποια προϋπηρεσία και έναν φυσιολογικό στόλο μιας εταιρίας και η Skygreece, αφ' ενός μόλις άνοιξε αφ' ετέρου έχει (προς το παρόν τουλάχιστον) 1 αεροσκάφος.
flying Doc":1alioaqp said:Ε-Ε-ΕΡ-ΧΕ-ΤΑΙ !!!
Όχι ο "Ταξιάρχης" αλλά ο "κουραμπιές" της Ηi-Fly (που έχω βαρεθεί να τον φωτογραφίζω στις Βρυξέλλες).
Ήρθα ο έρμος ο μετανάστης διακοπές στο πατρίντα, πήρα τη μηχανούλα μου να βγάλω την Ελληνική σημαία, ΜΠΑΜ ο Ταξιάρχης.
Άντε λέω , θα βγάλω το 330 της ΒΗ που δεν έχω. "Σιγά μη σου κάνουμε τη χάρη, άθλιο troll", φώναξε ο παπα-Νικολός. "Κουραμπιές, και πολύ σου είναι"...
Το κακό είναι ότι κουβάλησα και μια θειά μου, να φωνάζει κουκουλωμένη με τη σημαία "ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ" και τι θα την κάνω τώρα, που ήθελε να πάει να γραψει φάρμακα κι έχασε τη μέρα της....
Οπότε, χαιρετώ το βροχερό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πάω για μπουγάτσα στην "ΑΘΗΝΑ". Χάρισμά σας ο κουραμπιές, δεν είναι καν Χριστούγεννα.