Κι όμως αγαπητέ πάτερ (ή όποιο άλλο εξαπτέρυγο είστε,, τέλος πάντων), κάνατε σύγκριση και μάλιστα άκομψη. Τι θα πει "έβαλε τα γυαλιά στην Αιγαίου" ;
Επειδή δηλαδή, νοικιάσατε ένα σαπάκι 21 χρονών, του κοτσάρατε μια σημαία κι ένα αγιωτικό όνομα για να προσελκύσετε την πονεμένη θειά με το καντήλι και τον μπάρμπα από το Τσίκαγο με τη λουλουδάτη πουκαμίσα (αφού αυτό είναι το target group σας, μη μου πείτε ότι ποντάρετε στο χρηματιστή της Wall Stret), στήσατε και μια καρακιτσάτη φιέστα στα finals του CYYZ, με την τσάτσα να φωνάζει "μεγάλη η χάρη Σου, Ταξιάρχη μου" (ναι το είδα το video, μόνο το αρνί στη σούβλα έλειπε κι οι καραγκούνες), νομίζετε ότι πιάσατε τον Πάπα απ' τα ...γένια και τρέμε Lufthansa ?
Τσαρτεράδες είστε κι ας μη γελιώμαστε. Ποιός μας λέει ότι η Αegean δε θέλησε να πάει λάδι και ζυγούρια στη Νέα Υόρκη, αλλά τελικά σκέφτηκε "που πας ρε Καραμήτρο, σε ένα δρομολόγιο που είναι υπερκορεσμένο, που για να πάρεις slot στο JFK πρέπει να σε λένε Obama το λιγότερο, δεν κρατάς τα λεφτάκια σου να τα κάνεις αεροπλανάκια, να κουβαλάς Ρωσσάκια για ψώνια, να τους χρεώνεις τη βαλίτσα να γκρινιάζει ο Γιωρίκας μας ?"
Δε θα γίνω κλισεδιάρης του στυλ "ας πάει καλά,Παναγία μου, ελληνική εταιρία είναι, να φάνε ψωμάκι τα παιδάκια μας". Θα σας υπενθυμίσω μόνο τα ρητά" μηδένα προ του τέλους μακάριζε" και "μεταξύ χειλέων και κύλικος, πολλά πέλει"...