Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
AEE320":akf6hbo9 said:
O πάτερ είχε πει οτι θα εχει δωρεαν την επιλογη θέσης.... Χαζεύοντας λοιπον τους ορους της Eco & Eco flex οπως τις αναφερει γραφει:

>Seat selection starting at 15$-25$-75$

Μήπως στο online check in δεν χρεώνει και η χρέωση αφορά το κόστος της επιλογής θέσης την στιγμή που κλείνεις το εισητήριο; Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό, κατά τη γνώμη μου.

voxa":1tinwouk said:
Γιατί πάλι η ξινίλα και οι...Καραμήτροι δεν καταλαβαίνω (εξ'αρχής δεν καταλαβαίνω όπως π.χ. με τις επιθέσεις του γιατρού που θα ξεβρακωνόταν στο Σύνταγμα και όλα τα άλλα χαριτωμένα διαφόρων άλλων).
Χρησιμοποιούν λεφτά φορολογουμένων; Χρησιμοποιούν έστω δανεικά από ελληνικές τράπεζες και δεν έχουν τώρα αυτές να τα δανείσουν σε καλούς Έλληνες επιχειρηματίες; Έχουν ρίξει φέσια στην αγορά και σε εργαζόμενους; Έχουν κλέψει φόρο εισοδήματος και ασφαλιστικές εισφορές;
Μήπως δίνουν, μέσα σε αυτήν την καταστροφή, μια πιθανότητα να δουλέψουν 5 ανθρωποι, να πληρωθούν λίγοι φόροι και λίγες εισφορές απο κεφάλαια που φέρνουν απ'έξω και για τα οποία δεν έχουμε ούτε μια ένδειξη ότι είναι από παράνομη δραστηριότητα;
Η εταιρία προφανώς, για όποιον έχει στοιχειώδη αντίληψη, ποντάρει στον ψυχολογικό παράγοντα και κυρίως στη νοσταλγία που είναι overwhelming (που λένε στο χωριό μου) συναίσθημα και στόχος όλων των marketing για κάποιες ηλικίες και πάνω και ιδιαίτερα για μετανάστες.
Η Air Transat είναι μια συμπαθέστατη και επαγγελματική εταιρία αλλά ουσιαστικά είναι μια καλή εκδοχή Low Cost και τα Α330 είναι κατά μέσο όρο 15 ετών (δεν είναι καμμιά Virgin ή Etihad). Και το να ζητάει κανείς 8% πάνω από τη φθηνότερη ανταγωνίστρια δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα για τη συγκεκριμένη διαδρομή και κοινό. Γιατί δε μιλάμε για φοιτητές στην Αγγλία που επιβιώνουν με το παστίτσιο που στέλνει η μαμά τους και περιμένουν πως θα βρούν την προσφορά τον 50€ για να έρθουν πίσω. Ακόμα και εργάτες να είναι οι ομογενείς του Καναδά (που δεν είναι) τα 60€ διαφορά δεν είναι τίποτα αν το story της ελληνικότητας τους συγκινεί.
Το πρόβλημα είναι να μην εκτελούν τα δρομολόγια στην ώρα τους, το(α) αεροσκάφος(η) να είναι βρώμικο(α), το πλήρωμα αγενές και η κατάσταση με τις ψαλμωδίες, το συρτάκι και το moussaka γραφική, γιατί νομίζουν ότι η Ελλάδα έμεινε εκεί που την άφησαν όταν έφυγαν από εδώ.
Ας πετάξουν πρώτα, ας διαβάσουμε κάποιο αυθεντικό και ανεπηρέαστο trip report και μετά ας αρχίσουν τα όργανα.

Δεν εχει κανενας προηγουμενα με τη SkyGreece, απλα σχολιαζουμε τα κακως κειμενα. Και ειναι πολλα. Μακαρι να ξεκινησουν, να κανουν δικτυο αντιστοιχο της British στις ΗΠΑ και τον Καναδα, να απασχολει εκατονταδες εργαζομενους και να αγορασει 747-8 του κουτιου κι οχι 767 25ετιας ή Α340 που ολοι τα αποσυρουν

Αλλα ακομα φαινεται οτι το σχεδιο εχει τρυπες. Και δεν ξερω οπως λες και εσυ αν εχουν καταλαβει οτι για εναν ταξιδιωτη ειναι πιο σημαντικα η ακριβεια, η συμπεριφορα γενικα της εταιριας, το ανετο ταξιδι κλπ παρα οι ψαλμωδιες στο IFE.

ECO FARE REGULATIONS
2 free checked baggage - 20KG/44Lb each. 3 dimensions: max 158cm / 62 in. each
>Baggage rule: Maximum Combined weight : 40kg - 88Lb
>Maximum 3 Baggage. - 3rd Baggage 215$ - Baggage exceeding 32Kg will not be accepted as Checked baggage
>Cabin baggage: 1 piece of 8kg/17lb in lieu of 1 Checked baggage and 1 personal item - maximum weight for all cabin baggage and items: 12Kg/26Lb
>Maximum stay : 30 days
>Seat selection starting at 15$-25$-75$
>Regular Boarding
>Economy seat comfort - 31in pitch
>Blanket and pillows included
>Mediterranean meal and hospitality - Welcome glass of Ouzo
>Choice of 2 hot meals - Continental breakfast with Greek honey yogurt and Light snack. Beer and wine during dinner
>Comfort package: Not available
>Cancel booking up to 9 days before departure: 300$
>Changes up to 24 hours before departure: 300$ per transaction
ECO FLEX FARE REGULATIONS
>Maximum stay: 180 days
>Upgrade to Comfort package: 49$ow/98$$RT
>Cancel booking up to 9 days before departure: 250$
>Changes up to 24 hours before departure: 200$ per transaction
Rest the same as ECO FARE REGULATIONS
PREMIUM RULES
>Baggage rule : Maximum Combined weight : 40kg - 88Lb
>Maximum 3 Baggage. - 3rd Baggage 215$ - +32 KG: Cargo
>Maximum stay : 365 days
>Seat selection included
>Priority During Boarding
>Economy seat comfort - 34in
>Blanket and pillows included
>Premium Mediterranean meal and hospitality
>Comfort Package included
>Cancel booking up to 9 days before departure : 200$
>Changes up to 24 hours before departure : 100$ per transaction
ADDITIONAL CHARGES
Bike €100
Golf equipment €100
Pet in cabin €100
AVIH animal €270

Σου δίνουν δυνατότητα Monthly Best Fare

Δε με αφήνουν να αγιάσω οι Χριστιανοί....
Είπα να πω μια καλή και ήρεμη κουβέντα αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ...

Και οι δύο (διαφορετικές) φωτογραφίες που έχουν από το εσωτερικό είναι από αεροπλάνα με τρεις σειρές στο παράθυρο
Η μία είναι με διαμόρφωση 3-3 ενώ στην άλλη φαίνονται μόνο οι 3 θέσεις στο παράθυρο άρα μπορεί να είναι και από μεγαλύτερο "σκαρί", 777 π.χ..
Το αεροπλάνο είναι βέβαια 2-3-2 και αν πάνε για Α340 θα είναι 2-4-2 στο economy άρα εκτίθενται με το καλημέρα από κάτι απελπιστικά απλό...

Σαν Ελληνας της Αμερικης πλεον, μπορω να πω οτι το παρακατω θα μπορουσε να κανει την διαφορα

ECO FARE REGULATIONS
¨

mikedlkece, είναι όντως έτσι; Μου κάνει εντύπωση, διότι και ο πατήρ το σημείωσε στο interview που είχε ανέβει για λίγες μέρες στο youtube και τώρα το σημειώνεις και εσύ. Οι Έλληνες της Αμερικής γιατί χρειάζονται δεύτερη αποσκευή όταν έρχονται με άδεια στην πατρίδα; Έχουν τόσα μπαγκάζια;

Εδώ διαβάζουμε πως έχει αποκτηθεί ένα 340 τριακοσίων θέσεων, όμως γνωρίζουμε πιο αεροσκάφος θα πετάξει από το skg? Το 767-300 ή το 340?

http://www.voria.gr/index.php?module=ne ... sid=216639

Πάντως όπως και να έχει θα είμαι έτοιμος για να καταγράψω την πρώτη αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Μόντρεαλ έστω κι αν δεν είναι non-stop, ιστορικά πράγματα! :D

Akis":bhekdwfs said:
mikedlkece, είναι όντως έτσι; Μου κάνει εντύπωση, διότι και ο πατήρ το σημείωσε στο interview που είχε ανέβει για λίγες μέρες στο youtube και τώρα το σημειώνεις και εσύ. Οι Έλληνες της Αμερικής γιατί χρειάζονται δεύτερη αποσκευή όταν έρχονται με άδεια στην πατρίδα; Έχουν τόσα μπαγκάζια;

Τις γεμίζουν με δώρα για τα ανίψια που αγόρασαν σε sale απο mall του Τσικάγκο.
Στην επιστροφή την γεμίζουν με τσολιαδάκια και μπουκαλάκια ούζο 12 για τους neighbors.
Έχω θεία στο Τσικάγκο και ξέρω!

Προσοχή! Δεύτερη βαλίτσα σημαίνει πως ΔΕΝ δικαιούστε χειραποσκευή μαζί σας στη καμπίνα.

Καλά ταξίδια και ο Θεός μαζί σας!

Συνημμένα η επιστολή της εταιρίας προς τους μελλοντικούς συνεργάτες της (ταξιδιωτικά γραφεία). Θα βρείτε συγκεντρωτικά όλες τις πληροφορίες για δρομολόγια, συχνότητες, στόλο, εισιτήρια κλπ

Attachments

Καραμήτρος Air":2e6xd6bs said:
Akis":2e6xd6bs said:

Τις γεμίζουν με δώρα για τα ανίψια που αγόρασαν σε sale απο mall του Τσικάγκο.
Στην επιστροφή την γεμίζουν με τσολιαδάκια και μπουκαλάκια ούζο 12 για τους neighbors.
Έχω θεία στο Τσικάγκο και ξέρω!

Προσοχή! Δεύτερη βαλίτσα σημαίνει πως ΔΕΝ δικαιούστε χειραποσκευή μαζί σας στη καμπίνα.

Καλά ταξίδια και ο Θεός μαζί σας!

Οι αληθεια ειναι οτι οι αμερικανοι ειναι λιγο της υπερβολης. Θελουν ομως και την ανεση τους.
Ακομα και ο τελευταιος θα σου πει οτι η ΤΚ δινει δυο βαλιτσες δωρεαν. Γι'αυτο αλλωστε την προτιμουν πολυς κοσμος.