SkyEurope στην Θεσσαλονίκη

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας...με καθυσηχασατε καπως... :great:
Το θεμα ειναι οτι πχ αντι για Doufeksi γραφτηκε Doufexi (μοιαζει πολυ με τη δικη μου περιπτωση)...
Επειδη δυστυχως με τα τηλεφωνα και τη skyeurope εγω δεν καταφερα να βγαλω καμια ακρη(ειδε δεν το σηκωναν ειτε εβγαινε τηλεφωνητης) μαλλον θα κανω την ανηξερη και ο Θεος βοηθος..
Και παλι ευχαριστω παρα παρα πολυ :D

Με το συγκεκριμένο δε φαντάζομαι η κατάσταση να είναι τόσο τραγική... αλλά ίσως να μπορούν να σε πληροφορήσουν (πολύ) καλύτερα από το αεροδρόμιο...

δεν υπαρχει προβλημα με το επίθετό σου.

μην αγχώνεσαι.

πες τους να περάσουν ένα remark καλού κακού.

Οταν λες remark?????..Ειναι κατι που πρεπει να κανω απο τωρα ή μπορει να περιμενει για τη μερα που ειναι η πτηση??????....(γιατι τοτε θα ανεβω Θεσσαλονικη)..Συγνωμη αλλα ειμαι πολυ ασχετη...πρωτη φορα ταξιδευω στο εξωτερικο με δικη μου ευθυνη και δεν ξερω που μου πανε τα τεσσερα... :oops:
Και παλι ευχαριστω για το χρονο και την υπομονη σας...

Εγώ στη θέση σου, δε θα ανησυχούσα για το όνομα αλλά για το πόσες είναι οι πιθανότητές μου να πετάξει το αεροπλάνο της συγκεκριμένης εταιρείας, στη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα...

Θα συμφωνήσω και εγώ.
πρόκειται για την πιο αναξιόπιστη αεροπορική εταιρεία...

wow....με εμψυχωνετε αφανταστα.... :shock:
Η αληθεια ειναι πως δεν το εψαξα σχεδον καθολου..απλα μου προτιναν τη συγκεκριμενη εταιρεια επειδη ειναι φθηνη και τη χρησιμοποιουν πολλοι φοιτητες....(εκ των υστερων ακουσα και γω διαφορα)..
anyway..ας ελπιζω πως ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα και την επομενη θα το ψαξω πολυ καλυτερα..γιατι εκτος ολων των αλλων δεν εχω και πιστωτικη να κλεινω τα εισητηρια μεσω internet... :rant:
bb :thx: