Sky wings

Ετσι ακούγεται... Επίσης ακούγεται οτι ψάχνουν και κόσμο για τα 2 A320 που έχουν στην Κωνσταντινούπολη για μετατροπές στην καμπίνα αλλά δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα...

Ερωτηση...Καλα ολα αυτα με τα Airbus και τα Avro της Aegean ΑΛΛΑ...που θα βρει τα φραγκα η Sky για εκπαιδευσεις πιλοτων (Τype Rating αεροσκαφων) και CC;. Εχει την καταλληλη υποδομη για maintenance ολων αυτων των αεροσκαφων;. Το Operation τους εκει που ειχαν τα md και το 767 τωρα θα πρεπει να λειτουργησουν με 8 αεροπλανα κτλ. Θα φροντισουν για την επανδρωση του τμηματος (και την εκπαιδευση τους);. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για ολα τα υπολοιπα τμηματα...Μου φαινεται οτι πισω απο την Skywings (Sergey) κρυβεται καποιος αλλος μεγαλυτερος παικτης της εγχωριας αγορας...

Τα Avro τι δρομολογια θα κανουν?

Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για Ιραν μεριά... Ανεπιβεβαίωτο 100% :)

Εχει δουλέψει κανείς σε αυτη την εταιρεία?Πληρώνουν? Ζητάνε άτομα αυτη την περίοδο? :?: :?: :?: Αν ναι σε πια βάση θέλουν?

Από όσο γνωρίζω δέχονταν αιτήσεις για τα RJ μέχρι τέλος Μαρτίου και όσους κάλεσαν ακόμη περιμένουν απάντηση.. :?

To πρώην SX-BTF της Skywings πετάει πλέον σαν XU-ZAA σε μία Skywings Asia Airlines.
http://www.flickr.com/photos/22331715@N06/5702340070/
Τυχαίο;;; (Δε νομίζω) ;)

υ.γ. Ναι, σωστά είδατε το επώνυμο του φωτογράφου. Είναι της γνωστής οικογενείας!!! :mrgreen:

Ξέρει κανείς τι σχέση έχει με την Ελληνική Skywings?

Operator: SKYWINGS ASIA AIRLINES
Country: CAMBODIA
Callsign: SKY ANGKOR
ICAO Code: SWM
IATA Code: ZA

IOC 4F, No.254, Monivong Blvd.,SK. Boeung Rang, Kh, Daun Penh, Phnom Penh, Kingdom of Cambodia.
Tel: (855) 23 217 130
Fax: (855) 23 217 150
E-mail: phh@skywinggsair.com
http://www.skywingsair.com (δεν δουλεύει)

Skywings has plans for flights from Siem Reap to Incheon and Hanoi from 18 February 2011.

MerNion":3t7os9za said:
Πολλές αλλαγές στο ελληνικό νηολόγιο τελευταία...
Το SX-DVC που πήρε από την Aegean, θα γίνει SX-DMC σύμφωνα με το skyliner.
Το SX-DMC αλλά κάτι του λείπει...

Να και το Α320 SX-BTP με τις καλλιγραφίες... Στην ουρά δεν θα βάλουν κάτι? π.χ. το logo που έχουν και στο site τους?