Sky wings

Ο Cpt Jack εχει ρεντα αυτες τις μερες βλεπω...
Καπετανιο ελπιζω να σε πληρωνουν (στην ωρα τους) καλα για να τους υπερασπιζεσε ετσι...Οντος στην Ουρανοφτερη πληρωνουν με χαλικια και μαλιστα με εισαγωμενα χαλικια...Το οτι λεγετε οτι θα δωσουν τα επιδοματα του 2007 ειναι το καλυτερο ανεκδοτο του 2009 μεχρι τωρα η μαλλον καλλιτερα μεχρι να δωσουν το δωρο Χριστουγεννων του 2009 :twisted: !!!.Μα ειναι δυνατον να καθομαστε να συζηταμε τα αυτονοητα??.Τα επιδοματα του 2007...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!.Μπανανια...σκετη μπανανια με τις εταιριουλες της πλακας και τους καιροσκοπους ιδιοκτητες...μονο τοn <<κυριο>> που εχουν για προεδρο εκει να δεις και θα καταλαβεις...μποχα και δυσωδια...
Εξηγησε μου γιατι οι πληρωμες αργουν ΚΑΙ το καλοκαιρι που τα φραγκα ερχοντε απο δεκα μεριες???.Μηπως γιατι φευγουν κατευθειαν προς αγνωστες κατευθυνσεις????.Και μετα ζητανε απο τα πληρωματα να πετανε με ροτεισιον και να πληρωνονται μονο οταν πετανε και να μην εχουν και αλλες απαιτησεις και και και...Πως και δεν σας ζητησανε να τσονταρετε και εσεις για την αγορα του 757??? :rolleyes: :D :shock:
Φιλε/η, με μπαλωματα δεν φτιαχνεις παπλωμα....και αν τα καταφερεις καποτε, τοτε οταν σκιστει θα κανει πολυ θορυβο...

Φιλικα,
Airlaw

Fly-rho":vjq4q5ts said:
1)μαλλον εκει στην sw που τοσο σθεναρα υπερασπιζεσαι, λες και εισαι στελεχος της εταιριας (πληρωνει καλα????για 15 χρονια καμπινα) ειχαν 10 εκατομυριακια να παρουν 2 αεροπλανα αλλα δανειστηκαν και απο τους εργαζομενους αλλιως πως και δεν τους πληρωνει οπως πρεπει(θα τους τα δωσει με τοκο μετα????)
Την υπερασπιζομαι γιατι ξερω 2-3 ατομα εκει μεσα :mad: , και δεν μου αρεσει η εκτοξευση λασπης :mad: !!!
Ενδιαφερουσα ερωτηση αν πληρωνουν καλα :?: ...... ειμαι σιγουρος εσυ γνωριζεις καλυτερα απο μενα ποσα περνατε και τι. Και αν δεν με γελανε οι πληροφοριες μου μεχρι σημερα υπαρχουν εξτρα για κατι πτησεις στο ιρακ απο τη συρια..... :doubt: οποτε μη μου λες οτι δεν σε πληρωνει κανενας οπως πρεπει, στην ωρα σου δεν σε πληρωνουν, και εκει ειναι η διαφορα.
Τωρα για το σχολιο με τα 10 εκατομυριακια μαλλον ετσι δειχνεις οτι δεν εχεις ιδεα για οικονομικα. :stupid: (Οχι ουτε εγω τα σπουδασα.....κατι χειροτερο, τα εζησα :bash: ).

2)εισαι σιγουρος πως εκανα παρτυ με ιταλους?????(κοιτα να δεις τι μαθαινεις στην αραπια!!!!!!)
Οπως ειπα επεστρεψα Ελλαδα. Τα περιφημα παρτυ με τους Ιταλους τα εμαθα απο συναδελφο..... η οποια ειναι τωρα αλλου. Δεν μιλησα προσωπικα για σενα, και δεν νομιζω οτι ειναι κανενος δουλεια τι κανεις κανει καποιος στον ελευθερο του χρονο.... αλλα γιατι μυγιαζεσαι? :with:

3)και φυσικα θα επρεπε να ξερεις οτι αν ξενυχτας ολο το βραδυ, δεν μπορεις να πεταξεις το πρωι για λογους ασφαλειας(flight safety-τι σου εμαθαν εσενα δεν ξερω-CRM εκανες, flight safety δεν σου εκαναν?????)και μετα πολυ απλα θα μπορουσε να με απολυσει....ετσι και αλλιως δεν θα τα επαιρνα τα λεφτα μου
Μαλλον εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου λιγο...... :wall:
Αλλο το Flight Safety αλλο ο επαγγελματισμος..... :idea:
Flight Safety ειναι να γνωριζεις τις δυνατοτητες και τους περιορισμους σου. :3:
Επαγγελματισμος ειναι να αποδιδεις τα μεγιστα σε αυτο που διαλεξες να κανεις, εστω και αν σημαινει οτι δεν θα κανεις ουτε 1 ξενυχτι. :bash:

....αλλα δυστυχως η SAFA που ελπιζω να ξερεις τι ειναι...ελεγχει μονο χαρτια!!! :p
Ναι, και απ'οτι εχω δει η αγνοια, η κακια, και η γκρινια δεν ειναι μερος του Checklist! :rant:

4)οντως το προβλημα με τις πληρωμες ειναι χρονιο-αλλα το καλοκαιρι αργουν και το χειμωνα αργουν, οσο για τα επιδοματα, χαχαχαχα-διαβαζω το φορουμ αλλα δεν ειναι μονο για να βλεπω φωτο απο τα αεροπλανα αλλα να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε για το τι γινεται κ φυσικα οποιος θελει τα πιστευει η οχι(αυτο ειναι το internet)
Σιγουρα το φορουμ ειναι ενα μερος που ο καθενας λεει αυτο που θελει.....και οπως εχει και λεζαντα πολυ ευστοχα ο ΟΑ701 "Well, opinions are like a$$holes. Everybody has one. " :banana:

5)μακαρι να παρουν ακομα 100 αεροπλανα αρκει να πληρωνουν σωστα(αυτο ειναι το δεντρο οπως λες, για εμας που εχουμε να πληρωσουμε νοικι φαγητο τσιγαρα να ντυθουμε και πολλα αλλα που μαλλον εσυ δεν τα στερηθηκες ποτε για να θεωρεις οτι αυτα ειναι το δεντρο-μαλλον εσυ εισαι σε πεδιαδα και δεν εχει δεντρα, μονο θαμνους κ χαλικια)
Εκει εχεις απολυτο δικιο και σου το αναγνωριζω, :6: και μεχρι εκει φτανει και η εγνοια σου, και ο προβληματισμος σου, :6: ..... σκεψου ομως και την αλλη πλευρα, και θα σου δωσω ενα πολυ προσφατο παραδειγμα.
"Επι σειρα ετων η παλια ΟΑ πληρωνε τον κοσμο της στην ωρα του, με τα δωρα, τα επιδοματα, τους παχυλους μισθους, κλπ. Οι ιδιοι εργαζομενοι εξασφαλισαν για τα επομενα 3 χρονια φουλ μισθους και πληρη συνταξη...... :eek:
Ποιανου λεφτα ειναι αυτα ξερεις?..... :?: ναι τα δικα σου και τα δικα μου. Αντι να νευριαζεις που σε φεσωσαμε με μισθους και συνταξεις 3000 και βαλε αργοσχολων(γιατι οι υπολοιποι δουλευανε για 10), :wall: γιατι νευριαζεις που προσπαθει μια εταιρια με νυχια και με δοντια να κρατηθει, εστω αν αυτο σημαινει οτι θα καθυστερησουν να σε πληρωσουν?" :stupid: Ξερεις γιατι :?: Γιατι εχεις μαθει (παρολο που οπως λες εχεις ζησει χρονια στο εξωτερικο) το Ελληνικοτατο: "οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο Κ...ς μας". :shock:
Δεν βλεπεις το αυριο :rolleyes: ,το σημερα βλεπεις :twisted: , και γι' αυτο αποδεχεσαι το ταμπελακι "Η γενεια των 700ων ευρω!" :rant:
Δεν εισαι διατεθειμενη να παλεψεις, μονο να απαιτησεις :rant: , οπως κανει ο 10χρονος γιος μου.
Και γι'αυτο σε αποκαλω μικρη..... γιατι μπορει στα χρονια να μην εισαι, εισαι ομως στο μυαλο :stupid: !!!

6)με χαλικια πληρωσανε καποιους εργαζομενους
Δεν ειναι οι μονοι δυστυχως :? ......ξερω και αλλους που ακομα τρεχουν να παρουν τα λεφτουδακια τους απο φανταχτερες εταιριες τυπου Euroair, και ετοιμαζονται και αλλες για κλεισιμο αυτον τον χειμωνα!!! :shock:

7)παρα πολλες εταιριες πηρανε αεροπλανα με την μορφη συνεργασιας με αλλες εταιριες(skyexpress-eurocypria)-δεν μιλαω για athens-aegean-OA
Μαλλον κατι ξερεις εδω που δεν ξερω εγω :hello?: ...... τωρα το τι ακριβως μου διαφευγει! :stupid:

:cool:ποσες εχεις καει δεν το γνωριζω αλλα μαλλον τις ξεχασες ολες(αν υπαρχουν, που πιστευω πως υπαρχουν, γιατι ετσι ειναι ο χωρος)
Δεν ξεχασα καμια. :cry: Και αμα εχεις και παιδι, τις θυμασε ακομα πιο εντονα..... :? το μονο σιγουρο ειναι οτι απο αυτον εδω τον χωρο δεν θα πλουτισω ποτε.... :| λατρευω το aviation παρα πολυ. Αυτο ομως δεν με κανει λιγοτερο πραγματιστη. :wall:

9)οσο για το τι ξερω εγω και τι εσυ, δεν με ξερεις δεν σε ξερω-αλλα ποτε μην υποτιμας-που κατα προσωπικη αποψη, μου φαινεσαι καρεκλατος (και με το attitude που εχεις, ανεβηκες ψηλα), και φυσικα ενδιαφερεσαι για το κεντρικο κεφαλαιο και την θεσουλα σου.
Δεν σε υποτιμησα, στα εχωσα.... :rant: καρεκλατος οχι, δυστυχως αργω ακομα. :( Οσο για την θεσουλα μου προσπαθω να την κραταω οσο πιο σιγουρη γινεται. :) Και το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα απο τοσες φαπες μπορω. :cool:

οσο για την αραπια τα ξενοδοχεια τις μπουρκες τα τηλεφωνα και την συγκριση τους με ελληνικες εταιριες υπαρχουν και αλλες οι λεγομενες ευρωπαικες εταιριες και οι αναλογες συνθηκες εργασιας.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Ειλικρινα με εκανες να γελασω. :D Κανε στον εαυτο σου μια χαρη. :idea: Ριξε 1 βιογραφικο σε ενα απο τα εκατονταδες γραφεια ευρεσεως εργασιας για καμπινα στην Ευρωπη. :arrow: Και οταν αποδεχτεις τους ορους των γραφειων αυτων, (βαση οπου γουσταρουν αυτοι, 12 μισθοι, μαξιμουμ απασχοληση, μονο ιατρικη καλυψη :bash: ), και επιπλεον να σου παιρνουν μηνιαιος το 10% του μισθου σου, :wall: (αλλα το αποδεχτηκες γιατι δεν ειχες επιλογη :thx: ), ελα να μου πεις μετα για τις περιφημες ευρωπαικες εταιριες.
Εκτος αν ηθελες να εισαι απο τις τυχερες "μονιμες" :D της ΧL, και των τοσων αλλων που εκλεισαν περυσι, :twisted: και που θα ριξουν κανονι στην αγορα και φετος!

που μαλλον δεν βολευουν τους υψηλα υσταμενους και θελουν να τους λεμε και ευχαριστω....
Ευχαριστω να λες στον θεουλη :thx: που βρηκες μια εταιρια (οποια κουτση, στραβη, και να ειναι αυτη, ειτε λεγεται ΟΑ, ειτε Α3, ειτε skywings) που σου εδωσε μια ευκαιρια και μπηκες στον χωρο..... :great:

εγω σε αντιθεση με εσενα δεν θα παρω-εζησα ελλαδα, εμεινα χρονια στο εξωτερικο σε ευρωπαικες και αλλες χωρες -
Εσυ σε αντιθεση με μενα δεν εχεις ουτε υποχρεωσεις πολλες :rolleyes: , ουτε οικογενεια να ταισεις..... :| αν στο εξωτερικο ειναι ΟΛΑ τοοοοοοοσο ροδινα, γιατι δεν πας εκει να μεινεις :arrow: ?

οποτε οποιαδηποτε εταιρια που θελει δουλους, τις θεωρω ανηθικες και πρεπει να τους αντισταθουμε-Θυμασαι το comment (του airlaw πρεπει να ηταν)ευτυχως η δυστυχως δεν ειμαι μονος/η.
Ολες οι εταιριες σε θελουν δουλο, ετσι ειναι η κατασταση σου αρεσει η οχι :rant: . Ανηθικο εγω θεωρω αφοτου σε διωξουν απο μια εταιρια (γιατι μαλλον δεν εφυγες μονη σου :rant: ), να βγαινεις και να κατηγορεις σε ενα απροσωπο φορουμ, αυτους που μπροστα τους μεχρι χτες τους ελεγες τι καλα που εισαι :with: .

Αυτες ειναι και οι τελευταιες απαντησεις που θα δωσω :3: . Σου χαριζω τον τελευταιο λογο . Μαλλον τον εχεις αναγκη, για να βγαλεις απο μεσα σου τον θυμο σου :stupid: .
Και λυπαμαι :4: αν σε εξοργιζει η πικρη αληθεια, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Αν εσυ ζεις σε μια φουσκα hold on...... you're in for a rough ride! :cry: Διαβασε και για τις υπολοιπες εταιριες στο φορουμ να δεις τι ακριβως γινετε, και βγαλε το γενικο σου συμπερασμα. Αν εισαι σε θεση...... :with:

Εαν απο εκει και περα εχεις κατι αλλο σοβαρο να πεις :? , η κατι να ρωτησεις που ισως σε βοηθησει να ανοιξεις το μυαλο σου :wall: , να το απευθηνεις σε ολους, και να δινεις την δυνατοτητα να μιλανε ολοι.

AirLaw":pl2tlraz said:
Ο Cpt Jack εχει ρεντα αυτες τις μερες βλεπω...
τελειωσα με την Αραπια, και ειμαι μεταξυ συμβολαιων!!! ;)

Καπετανιο ελπιζω να σε πληρωνουν (στην ωρα τους) καλα για να τους υπερασπιζεσε ετσι...
Δεν μου κοβουν ουτε μισθο ουτε επιδομα.... :idea: μηπως να ζητησω?

Το οτι λεγετε οτι θα δωσουν τα επιδοματα του 2007 ειναι το καλυτερο ανεκδοτο του 2009 μεχρι τωρα η μαλλον καλλιτερα μεχρι να δωσουν το δωρο Χριστουγεννων του 2009 :twisted: !!!.Μα ειναι δυνατον να καθομαστε να συζηταμε τα αυτονοητα??.Τα επιδοματα του 2007...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!.
Προπερσινα ξινα σταφυλια :cry: !!!! Δυστυχως ετσι δουλευει η εταιρια, τι να τους κανουμε :rolleyes: ?

Μπανανια...σκετη μπανανια με τις εταιριουλες της πλακας και τους καιροσκοπους ιδιοκτητες...μονο τοn <<κυριο>> που εχουν για προεδρο εκει να δεις και θα καταλαβεις...μποχα και δυσωδια...
Εχω ακουσει και εγω τα ιδια με σενα για τον συγκεκριμενο...... :rant:
Οπως εχω ξαναπει..... :3: στην Ελλαδα κανουμε λαμογιες αλλα δεν ξερουμε να κρυβομαστε οπως οι ευρωπαιοι εταιροι μας!!! (και σ'αυτο πισω ειμαστε παλι :hello?: !!!!!)

ζητανε απο τα πληρωματα να πετανε με ροτεισιον και να πληρωνονται μονο οταν πετανε και να μην εχουν και αλλες απαιτησεις και και και...Πως και δεν σας ζητησανε να τσονταρετε και εσεις για την αγορα του 757??? :rolleyes: :D :shock:
Εδω ολοκληρη ΒΑ και ζητησε απο τους εργαζομενους το καλοκαιρι να δουλευουν 2 μηνες τον χρονο τσαμπα :shock: !!!
Και δεν ειναι η μονη εταιρια που εφαρμοζει αυτη την πολιτικη... (Bλεπε viking, Gainjet, κλπ κλπ κλπ). :?
Μηπως αυτη ειναι η νεα μορφη συνεργασιας για τα νεα αεροσκαφη που ανεφερε η Fly-Rho? :stupid:
Εδω που τα λεμε το να τσονταρουν οι εργαζομενοι για να παρει νεα αεροσκαφη η εταιρια δεν ειναι κατι νεο..... :arrow: ξεχνατε τι προνομοιακες μετοχες δινουν οι μεγαλες αεροπορικες εταιριες στην αμερικη στους εργαζομενους, προκειμενου να εξασφαλισουν ρευστοτητα για να αγορασουν νεα αεροσκαφη :eek: ?

Φιλε/η, με μπαλωματα δεν φτιαχνεις παπλωμα....και αν τα καταφερεις καποτε, τοτε οταν σκιστει θα κανει πολυ θορυβο...
Δεν διαφωνω καθολου μαζι σου φιλε!!!!
Θελουν δουλεια, και μαλιστα στο να επιλεγουν το προσωπικο τους πιο σωστα, γιατι ατομα σαν την Fly-Rho εκει που ημουνα το καλοκαιρι θα την ειχαν σουταρει απο τη βασικη :twisted: .
Και δεν λεω πως ειναι αθωοι.... :rant: ισα ισα εκει στο ζητημα των πληρωμων ειναι φαουλ :rant: !
Αλλα ειναι αδικο να δειχνεις μια εταιρια ετσι με το δαχτυλο, ενω ΟΛΟΙ, κανουν ακριβως τα ιδια :shock:
Και μη μου πεις οτι δεν θα δουμε φαινομενα καθηστερησεων αυτον τον χειμωνα.... :rolleyes: θα με συγχυσεις, και θα ανεβει η πιεση :oops: !!!

Φιλε Τζακ...καταρχας να σου ευχηθω να μην εχεις την τυχη καποιων <<καμμενων>> εδω μεσα απο την σκαι...Κατα δευτερον να σου πω οτι δεν εχω τιποτε εναντιον σου ουτε και κατα των ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ της,απλα διαλογο κανουμε εδω...ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε και ολοι το ιδιο λουκι τραβαμε πανω-κατω...Εψω την τυχη να εχω δουλεψει σε 2-3 ελληνικες εταιριες (αεροπορικες φυσικα...) αλλα ΠΟΤΕ δεν ειχα προβληματα με τις πληρωμες μου (μισθο,επιδοματα κτλ).Αυτο που κανουν εκει στην σκαι ειναι τρελο...και μαυροι ολοι δηλωμενοι και χωρις επιδοματα...νομιζω οτι η συμπαθης ταξη των σερβιτορων ειναι σε καλλιτερη μοιρα απο τα παιδια εκει (ξερω ξερω...και οι σερβιτοροι τρωνε πακετο...) .Η ΒΑ ειναι ΒΑ...Και εξαλλου στην αμερικη, οπως λες και εσυ, οι μεγαλες αεροπορικες εταιριες δινουν προνομοιακες μετοχες στους εργαζομενους κτλ κτλ....οι σκαι εχει να το κανει αυτο δηλαδη και δεν το ξερουμε?.Μαλλον ειναι τα παιρνουμε με το ετσι θελω και στα δινω οποτε και αμα θελω....
Νομιζω οτι το παραδειγμα σου με την ΟΑ ειναι εκτος τοπου και χρονου καθοτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα...δημοσιο με ιδωτικο τομεα...Το: μια εταιρια παλευει να κρατηθει με νυχια και με δοντια μεταφραζετε στο: ξεζουμιζω τους υπαλληλους μου μεχρι αηδιας???.Η γενεια των 700 ευρω φυσικα και βλεπει το αυριο...παιδια με πτυχια,μαστερ και ντοκτορα κανουν δουλειες του ποδαριου η ακομη ακομη εχουν βρει δουλεια πανω στον τομεα τους αλλα δουλευουν για 700 ψωροευρω!!!.Αδερφε η κριση υπαρχει μονο για τους εργαζομενους οχι για της εταιριες...και η γενια των 700 ειναι αυτη που θα σηκωσει τα βαρη σας...ναι, η γενια που λιμαρει τα νυχακια της...Η γενια των 700 παλευει εδω και χρονια, ηρθε ο καιρος να απαιτησει..οχι τα εξτρα αλλα τα αυτονοητα...

Ηταν που ηταν ατελειωτο το ποστ, μας βγηκανε και τα ματια ρε παιδια με τα τοσα εμοτικονς! Ελεος καπετανιε... :wall:

το παρακατω link θα σας πεισει οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο δυσκολα........ εδω μιλαμε για κρατος που δεν πληρωνει στην ωρα του και ολα.... η sky απλως εφαρμοζει την κρατικη πολιτικη!!!

http://www.traveldailynews.gr/new.asp?n ... egory_id=1

AirLaw":116irjun said:
Αυτο που κανουν εκει στην σκαι ειναι τρελο...και μαυροι ολοι δηλωμενοι και χωρις επιδοματα...νομιζω οτι η συμπαθης ταξη των σερβιτορων ειναι σε καλλιτερη μοιρα απο τα παιδια εκει (ξερω ξερω...και οι σερβιτοροι τρωνε πακετο...)
Δεν νομιζω οτι φετος ειχανε "μαυρους"....δεν θα παρω και ορκο αλλα νομιζω ολοι ειχανε συμβασεις μεχρι το τελος Σεπτεμβριου.

Η ΒΑ ειναι ΒΑ...Και εξαλλου στην αμερικη, οπως λες και εσυ, οι μεγαλες αεροπορικες εταιριες δινουν προνομοιακες μετοχες στους εργαζομενους κτλ κτλ....
Σιγουρα ειναι Β.Α.....αλλα δινει μια ιδεα για το μεγεθος των δυσκολιων.
Στην Αμερικη τα πραγματα ειναι χειροτερα αρδην...... ποσες εταιριες που κλεισανε η συγχωνευθηκαν τα τελευταια 10 χρονια, δεν πηρανε τα λεφτα των εργαζομενων, και μετα βαρεσανε κανονι? Δεν ειναι ουτε 1 ουτε 2 δυστυχως.

Νομιζω οτι το παραδειγμα σου με την ΟΑ ειναι εκτος τοπου και χρονου καθοτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα...δημοσιο με ιδωτικο τομεα...Το: μια εταιρια παλευει να κρατηθει με νυχια και με δοντια μεταφραζετε στο: ξεζουμιζω τους υπαλληλους μου μεχρι αηδιας???.
Δες το Λινκ πιο πανω..... ειναι τα σημαδια των καιρων δυστυχως.....

Η γενεια των 700 ευρω φυσικα και βλεπει το αυριο...παιδια με πτυχια,μαστερ και ντοκτορα κανουν δουλειες του ποδαριου η ακομη ακομη εχουν βρει δουλεια πανω στον τομεα τους αλλα δουλευουν για 700 ψωροευρω!!!.Αδερφε η κριση υπαρχει μονο για τους εργαζομενους οχι για της εταιριες...και η γενια των 700 ειναι αυτη που θα σηκωσει τα βαρη σας...ναι, η γενια που λιμαρει τα νυχακια της...Η γενια των 700 παλευει εδω και χρονια, ηρθε ο καιρος να απαιτησει..οχι τα εξτρα αλλα τα αυτονοητα...
Φιλε Airlaw εδω θα διαφωνησω καθετα μαζι σου..... οχι γιατι δεν ειναι η κατασταση που περιγραφεις ετσι, αλλα γιατι επειδη καποτε υπηρξα χαμηλομισθος, (οχι οτι τωρα βγαζω τα τρελα λεφτα).
Τον χαρακτηρισμο "Η γενεια των 700 ευρω" τον θεωρω οτι πιο κοινωνικα προστυχο εχω συναντησει τα τελευταια χρονια. Ειναι ντροπη, εμεις οι Ελληνες που ιστορικα, με τοσες δυσκολιες, πολεμους, καταστροφες, καταφεραμε τοσα πολλα, και φτασαμε σημερα να ευνουχιζουμε τα ονειρα των νεων με τετοιους ορους.

Και επειδη στη ζωη κανενας δεν σου λεει (πλην των γονιων σου) οτι ολα ειναι ευκολα, και λογο αυξημενου ανταγωνισμου, προτιμουν μερικοι αντι να παλεψουν για τα αυτονοητα και οχι μονο, να εφευρισκουν ευφανταστες "δικαιολογιες" και να κολλανε ενα ταμπελακι........ Το παρασημο του μακακα!!!

Ειχα την τυχη/ ατυχια και παντρευτηκα σχετικα μικρος, και εχω φαει τις απειρες σφαλιαρες μου. Αλλα ειναι 1000 φορες προτιμοτερο να φαω τα μουτρα μου προσπαθωντας να βελτιωσω την κατασταση, παρα να με θρεφει, η μαμα και ο μπαμπας και να κλαιγομαι που δεν με πηραν διευθυντη επειδη εχω κανει ντοκτορα στην διαχειριση επιχειρησεων, και να μου κολαω 1 ταμπελακι...."εδω θυμα προς εκμεταλευση"!!!
Δουλειες εκει εξω υπαρχουν, και σε περιοδους αναδουλειας η μειωμενων εσοδων, εχω συχνα κανει πανω απο 1 τη φορα..... απο καλφας, μεχρι οικοδομος, απο σερβιτορος μεχρι βοηθος συνεργειου. Η δουλεια δεν ειναι ντροπη, ουτε τα ονειρα.
Αλλα οι περισσοτεροι σημερα περιμενουν το ευκολο....οπως ειναι ευκολη και η απαιτηση να σου προσφερουν κατι που δεν εχεις αγωνιστει γι'αυτο.

Γι'αυτο ισως και καταλαβαινω μαγαζια σαν και αυτο..... οπως διαχειριζομαι τα εσοδα και τα εξοδα της οικογενειας μου (και φεσωνω τον μπακαλη, και τον μαναβη οποτε χρειαστει) ετσι κανουν και αυτοι.....

Τα πηρα λιγο με την Fly-Rho και ζητω συγνωμμη, αλλα ειναι θλιβερο να βλεπω τοσο στενομυαλες αντιληψεις εν ετη 2009!

Και οπως ειδατε......no more emoticons!

Και για να βαλουμε και κανα νεο γιατι ολο τσακωνεστε εδω (οχι οτι και για αυτο δεν μπορειτε να παιξετε φαπες, απλα υπολογιζω στον εγκεφαλο σας και οση νοημοσυνη ειχει απομεινει - οχι και πολυ γιατι θα το ειχατε κοψει το wrestling εδω μεσα προ πολλου). Απο το Σαββατο η εταιρεια εχει μεταφερει το SX-BTM wet leased στο τιμημενο Erbil για λογαριασμο της κουρδικης εταιρειας Zargos Air. (αν δεν την βλεπατε πολιτικοι στη θεση των πολιτικων στα πρωινα παραθυρα θα το ειχατε παρει πρεφα :p )

ΥΓ: Με μονο ενα smiley (+1 = :mrgreen: )

Εξακολουθεί η Sky Wings να πετάει για την Kish Air?? Αν ναι, πρόκειται για εργαζόμενο της Sky Wings; Ή κάποια παιδιά από την Sky Wings πήγαν στην Kish;;;

Έλληνας ιπτάμενος φροντιστής που εργαζόταν στην ιρανική αεροπορική εταιρεία Kish Air, απολύθηκε από την εταιρεία και στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα. Αιτία ήταν η διαφωνία που είχε με Ιρανούς επιβάτες σχετικά με ...
τη χρήση του όρου «Αραβικός Κόλπος» αντί «Περσικός Κόλπος», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

«Ο Έλληνας φροντιστής της πτήσης 7081 της Kish Air από Τεχεράνη προς το νησί Κις (στο νότο της χώρας) απελάθηκε εξαιτίας της απρεπούς και ανεύθυνης συμπεριφοράς του», δήλωσε ο Γκολαμρέζα Ρεζαϊάν, επικεφαλής του τμήματος Μετανάστευσης και Αλλοδαπών, σύμφωνα με το πρακτορείο Fars.

Απο το blog τροκτικο..

Καλησπερα φιλοι. Τα τελευταια νεα απο το Ιραν ειναι οτι το (πολιτικο) θεμα που ξεσπασε, ξεπεραστηκε τελικα αλλα ακομη περιμενουν στην Skywings την τελικη απαντηση απο την Kish Air για το αν θα συνεχισουν να πετανε για αυτους.Οσο για τα πληρωματα, εχουν 7-9 Ελληνες απο την Skywings και τα υπολοιπα ειναι ντοπιοι (για την καμπινα μιλαμε παντα).