Fly-rho":vjq4q5ts said:
1)μαλλον εκει στην sw που τοσο σθεναρα υπερασπιζεσαι, λες και εισαι στελεχος της εταιριας (πληρωνει καλα????για 15 χρονια καμπινα) ειχαν 10 εκατομυριακια να παρουν 2 αεροπλανα αλλα δανειστηκαν και απο τους εργαζομενους αλλιως πως και δεν τους πληρωνει οπως πρεπει(θα τους τα δωσει με τοκο μετα????)
Την υπερασπιζομαι γιατι ξερω 2-3 ατομα εκει μεσα
, και δεν μου αρεσει η εκτοξευση λασπης
!!!
Ενδιαφερουσα ερωτηση αν πληρωνουν καλα
...... ειμαι σιγουρος εσυ γνωριζεις καλυτερα απο μενα ποσα περνατε και τι. Και αν δεν με γελανε οι πληροφοριες μου μεχρι σημερα υπαρχουν εξτρα για κατι πτησεις στο ιρακ απο τη συρια.....
οποτε μη μου λες οτι δεν σε πληρωνει κανενας οπως πρεπει, στην ωρα σου δεν σε πληρωνουν, και εκει ειναι η διαφορα.
Τωρα για το σχολιο με τα 10 εκατομυριακια μαλλον ετσι δειχνεις οτι δεν εχεις ιδεα για οικονομικα.
(Οχι ουτε εγω τα σπουδασα.....κατι χειροτερο, τα εζησα
).
2)εισαι σιγουρος πως εκανα παρτυ με ιταλους?????(κοιτα να δεις τι μαθαινεις στην αραπια!!!!!!)
Οπως ειπα επεστρεψα Ελλαδα. Τα περιφημα παρτυ με τους Ιταλους τα εμαθα απο συναδελφο..... η οποια ειναι τωρα αλλου. Δεν μιλησα προσωπικα για σενα, και δεν νομιζω οτι ειναι κανενος δουλεια τι κανεις κανει καποιος στον ελευθερο του χρονο.... αλλα γιατι μυγιαζεσαι?
3)και φυσικα θα επρεπε να ξερεις οτι αν ξενυχτας ολο το βραδυ, δεν μπορεις να πεταξεις το πρωι για λογους ασφαλειας(flight safety-τι σου εμαθαν εσενα δεν ξερω-CRM εκανες, flight safety δεν σου εκαναν?????)και μετα πολυ απλα θα μπορουσε να με απολυσει....ετσι και αλλιως δεν θα τα επαιρνα τα λεφτα μου
Μαλλον εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου λιγο......
Αλλο το Flight Safety αλλο ο επαγγελματισμος.....
Flight Safety ειναι να γνωριζεις τις δυνατοτητες και τους περιορισμους σου.
Επαγγελματισμος ειναι να αποδιδεις τα μεγιστα σε αυτο που διαλεξες να κανεις, εστω και αν σημαινει οτι δεν θα κανεις ουτε 1 ξενυχτι.
....αλλα δυστυχως η SAFA που ελπιζω να ξερεις τι ειναι...ελεγχει μονο χαρτια!!!
Ναι, και απ'οτι εχω δει η αγνοια, η κακια, και η γκρινια δεν ειναι μερος του Checklist!
4)οντως το προβλημα με τις πληρωμες ειναι χρονιο-αλλα το καλοκαιρι αργουν και το χειμωνα αργουν, οσο για τα επιδοματα, χαχαχαχα-διαβαζω το φορουμ αλλα δεν ειναι μονο για να βλεπω φωτο απο τα αεροπλανα αλλα να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε για το τι γινεται κ φυσικα οποιος θελει τα πιστευει η οχι(αυτο ειναι το internet)
Σιγουρα το φορουμ ειναι ενα μερος που ο καθενας λεει αυτο που θελει.....και οπως εχει και λεζαντα πολυ ευστοχα ο ΟΑ701
"Well, opinions are like a$$holes. Everybody has one. "
5)μακαρι να παρουν ακομα 100 αεροπλανα αρκει να πληρωνουν σωστα(αυτο ειναι το δεντρο οπως λες, για εμας που εχουμε να πληρωσουμε νοικι φαγητο τσιγαρα να ντυθουμε και πολλα αλλα που μαλλον εσυ δεν τα στερηθηκες ποτε για να θεωρεις οτι αυτα ειναι το δεντρο-μαλλον εσυ εισαι σε πεδιαδα και δεν εχει δεντρα, μονο θαμνους κ χαλικια)
Εκει εχεις απολυτο δικιο και σου το αναγνωριζω,
και μεχρι εκει φτανει και η εγνοια σου, και ο προβληματισμος σου,
..... σκεψου ομως και την αλλη πλευρα, και θα σου δωσω ενα πολυ προσφατο παραδειγμα.
"Επι σειρα ετων η παλια ΟΑ πληρωνε τον κοσμο της στην ωρα του, με τα δωρα, τα επιδοματα, τους παχυλους μισθους, κλπ. Οι ιδιοι εργαζομενοι εξασφαλισαν για τα επομενα 3 χρονια φουλ μισθους και πληρη συνταξη......
Ποιανου λεφτα ειναι αυτα ξερεις?.....
ναι τα δικα σου και τα δικα μου. Αντι να νευριαζεις που σε φεσωσαμε με μισθους και συνταξεις 3000 και βαλε αργοσχολων(γιατι οι υπολοιποι δουλευανε για 10),
γιατι νευριαζεις που προσπαθει μια εταιρια με νυχια και με δοντια να κρατηθει, εστω αν αυτο σημαινει οτι θα καθυστερησουν να σε πληρωσουν?"
Ξερεις γιατι
Γιατι εχεις μαθει (παρολο που οπως λες εχεις ζησει χρονια στο εξωτερικο) το Ελληνικοτατο: "οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο Κ...ς μας". :shock:
Δεν βλεπεις το αυριο
,το σημερα βλεπεις :twisted: , και γι' αυτο αποδεχεσαι το ταμπελακι "Η γενεια των 700ων ευρω!"
Δεν εισαι διατεθειμενη να παλεψεις, μονο να απαιτησεις
, οπως κανει ο 10χρονος γιος μου.
Και γι'αυτο σε αποκαλω μικρη..... γιατι μπορει στα χρονια να μην εισαι, εισαι ομως στο μυαλο
!!!
6)με χαλικια πληρωσανε καποιους εργαζομενους
Δεν ειναι οι μονοι δυστυχως :? ......ξερω και αλλους που ακομα τρεχουν να παρουν τα λεφτουδακια τους απο φανταχτερες εταιριες τυπου Euroair, και ετοιμαζονται και αλλες για κλεισιμο αυτον τον χειμωνα!!! :shock:
7)παρα πολλες εταιριες πηρανε αεροπλανα με την μορφη συνεργασιας με αλλες εταιριες(skyexpress-eurocypria)-δεν μιλαω για athens-aegean-OA
Μαλλον κατι ξερεις εδω που δεν ξερω εγω
...... τωρα το τι ακριβως μου διαφευγει!
ποσες εχεις καει δεν το γνωριζω αλλα μαλλον τις ξεχασες ολες(αν υπαρχουν, που πιστευω πως υπαρχουν, γιατι ετσι ειναι ο χωρος)
Δεν ξεχασα καμια. :cry: Και αμα εχεις και παιδι, τις θυμασε ακομα πιο εντονα..... :? το μονο σιγουρο ειναι οτι απο αυτον εδω τον χωρο δεν θα πλουτισω ποτε.... :| λατρευω το aviation παρα πολυ. Αυτο ομως δεν με κανει λιγοτερο πραγματιστη.
9)οσο για το τι ξερω εγω και τι εσυ, δεν με ξερεις δεν σε ξερω-αλλα ποτε μην υποτιμας-που κατα προσωπικη αποψη, μου φαινεσαι καρεκλατος (και με το attitude που εχεις, ανεβηκες ψηλα), και φυσικα ενδιαφερεσαι για το κεντρικο κεφαλαιο και την θεσουλα σου.
Δεν σε υποτιμησα, στα εχωσα....
καρεκλατος οχι, δυστυχως αργω ακομα.
Οσο για την θεσουλα μου προσπαθω να την κραταω οσο πιο σιγουρη γινεται.
Και το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα απο τοσες φαπες μπορω.
οσο για την αραπια τα ξενοδοχεια τις μπουρκες τα τηλεφωνα και την συγκριση τους με ελληνικες εταιριες υπαρχουν και αλλες οι λεγομενες ευρωπαικες εταιριες και οι αναλογες συνθηκες εργασιας.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Ειλικρινα με εκανες να γελασω.
Κανε στον εαυτο σου μια χαρη.
Ριξε 1 βιογραφικο σε ενα απο τα εκατονταδες γραφεια ευρεσεως εργασιας για καμπινα στην Ευρωπη.
Και οταν αποδεχτεις τους ορους των γραφειων αυτων, (βαση οπου γουσταρουν αυτοι, 12 μισθοι, μαξιμουμ απασχοληση, μονο ιατρικη καλυψη
), και επιπλεον να σου παιρνουν μηνιαιος το 10% του μισθου σου,
(αλλα το αποδεχτηκες γιατι δεν ειχες επιλογη
), ελα να μου πεις μετα για τις περιφημες ευρωπαικες εταιριες.
Εκτος αν ηθελες να εισαι απο τις τυχερες "μονιμες"
της ΧL, και των τοσων αλλων που εκλεισαν περυσι, :twisted: και που θα ριξουν κανονι στην αγορα και φετος!
που μαλλον δεν βολευουν τους υψηλα υσταμενους και θελουν να τους λεμε και ευχαριστω....
Ευχαριστω να λες στον θεουλη
που βρηκες μια εταιρια (οποια κουτση, στραβη, και να ειναι αυτη, ειτε λεγεται ΟΑ, ειτε Α3, ειτε skywings) που σου εδωσε μια ευκαιρια και μπηκες στον χωρο.....
εγω σε αντιθεση με εσενα δεν θα παρω-εζησα ελλαδα, εμεινα χρονια στο εξωτερικο σε ευρωπαικες και αλλες χωρες -
Εσυ σε αντιθεση με μενα δεν εχεις ουτε υποχρεωσεις πολλες
, ουτε οικογενεια να ταισεις..... :| αν στο εξωτερικο ειναι ΟΛΑ τοοοοοοοσο ροδινα, γιατι δεν πας εκει να μεινεις
?
οποτε οποιαδηποτε εταιρια που θελει δουλους, τις θεωρω ανηθικες και πρεπει να τους αντισταθουμε-Θυμασαι το comment (του airlaw πρεπει να ηταν)ευτυχως η δυστυχως δεν ειμαι μονος/η.
Ολες οι εταιριες σε θελουν δουλο, ετσι ειναι η κατασταση σου αρεσει η οχι
. Ανηθικο εγω θεωρω αφοτου σε διωξουν απο μια εταιρια (γιατι μαλλον δεν εφυγες μονη σου
), να βγαινεις και να κατηγορεις σε ενα απροσωπο φορουμ, αυτους που μπροστα τους μεχρι χτες τους ελεγες τι καλα που εισαι
.
Αυτες ειναι και οι τελευταιες απαντησεις που θα δωσω
. Σου χαριζω τον τελευταιο λογο . Μαλλον τον εχεις αναγκη, για να βγαλεις απο μεσα σου τον θυμο σου
.
Και λυπαμαι
αν σε εξοργιζει η πικρη αληθεια, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Αν εσυ ζεις σε μια φουσκα hold on...... you're in for a rough ride! :cry: Διαβασε και για τις υπολοιπες εταιριες στο φορουμ να δεις τι ακριβως γινετε, και βγαλε το γενικο σου συμπερασμα. Αν εισαι σε θεση......
Εαν απο εκει και περα εχεις κατι αλλο σοβαρο να πεις :? , η κατι να ρωτησεις που ισως σε βοηθησει να ανοιξεις το μυαλο σου
, να το απευθηνεις σε ολους, και να δινεις την δυνατοτητα να μιλανε ολοι.