sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Belavia":6voetd7y said:
Ενώ υπάρχει Ρωσική εταιρεία από τον Μάρτιο του 2006 με το όνομα SkyExpress, η δικιά μας το 2008 έπρεπε να χρησιμοποιήσει Sky Express; :thx:
Η "δικιά μας" είναι του 2005 ενώ η ρώσικη είναι τέλη του 2006.

Aidis":1q6f41tg said:
Socrates":1q6f41tg said:
Μπορούμε να έχουμε την απάντηση έστω και ....παραποιημένη; :)

Το άρθρο δεν είναι αληθές, έχει γίνει μήνυση. Αν δεν περνούσε μια εταιρία τον έλεγχο της ΥΠΑ δεν θα πετούσε...

Χωρές βέβαια να υιοθετώ κάτι (το συγκεκριμένο άρθρο αν δεν είναι απολύτως ακριβές είναι απλά εγκληματικό) διευκρινίζω ότι οι έλεγχοι από την ΥΠΑ μετά την αρχική πιστοποίηση θα πρέπει να βγάλουν δεινόσαυρους για να οδηγήσουν σε αναστολή της πτητικής λειτουργίας. Αν βρεθούν σε τέτοιο έλεγχο κάποια ευρήματα, τότε στο 95% των περιπτώσεων απαιτούνται corrective actions εντός κάποιας προθεσμίας οπότε και θα επανελεγχθούν.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την εταιρεια.Ειδα τα αεροσκαφη της απο τα οποια 2 ειναι 19θεσια κ ενα 29θεσιο.Απο οτι γνωριζω το κοστος λειτουργιας αυτων των αεροσκαφων πρεπει να ξεπερνα τα 750ευρω την ωρα.Πως γινετε να στεκεται ορθια αυτη η εταιρια ακομα?Ποση πληροτητα μπορει να εχχει καθημερινα στις πτησεις τις,μπορει να μου απαντησει καποιος παρακαλω?Κ αν υπολογισω κ το εισητηριο αποκλειεται να ξεπερναει τα 120 ευρω/ατομο ετσι?

hooker21":2qqcdyx2 said:
Κ αν υπολογισω κ το εισητηριο αποκλειεται να ξεπερναει τα 120 ευρω/ατομο ετσι?

Ανάλογα το εισιτήριο. Το KZI-KSO κάνει 40 ευρώ ενώ το KZI-ATH 70(νομίζω). Πάντως όπως λες δεν νομίζω να έχει εισιτήριο άνω των 120 ευρώ. Όσο για το πώς στέκεται όρθια αυτή η εταιρία ούτε εγώ το καταλαβαίνω αφού διαβάζω συνέχεια για 3-5 άτομα στο J41. Επίσης είχα δει ένα J41 στο SKG για Σκύρο νομίζω και στο αεροπλάνο μπήκαν 3 άτομα(ήταν και ένα ακόμα αλλά δεν ξέρω αν επιβιβάστηκαν).

Φιλικά

Δημήτρης

Γιατί πάντα λέτε ό,τι θέλετε χωρίς να το κοιτάξετε λίγο ? Μια εικονική κράτηση Θεσ/νίκη -Ικαρία μγια αρχές Ιούνη που το έβγαλε 180€ r/t και το Ηράκλειο - Καλαμάτα για τέλος Μαϊου στα 240 r/t (Ακριβώς τα διπλά της μεγιστης τιμής που και οι δύο σς δίνετε :mrgreen: ). Το πως επιβιώνει, είναι άλλο θέμα.

From Jimis
διαβάζω συνέχεια για 3-5 άτομα στο J41
Που το διάβασες αυτό ? Όταν έκανα πριν ένα μηνα το KZI-KSO για χαβαλέ, το J41 είχε μόλις 2 άδειες θέσεις. Κι αν εξαιρέσει κανείς τους 5 του συλλόγου που ανεβήκαμε από Κοζάνη για το σκοπό αυτό, όλοι οι υπόλοιποι είχαν πληρώσει το ναύλο για Αθήνα, οπότε τα λεφτά βγαίνουν...

Εντάξει ρε παιδιά δεν το είπα με κακιά για το πως επιβιώνει ακόμα,απλά αναρωτήθηκα γιατι γενιά μου αρέσει να βλέπω πιο πολυ τα οικονομικά δεδομένα μιας εταιρίας!μην τσακωθουμε κιόλας γι αυτήν!παντως απο την ιστοσελίδα της που δεν την ανανεώνουν καθόλου κάθε χρονο μπορώ να πω ότι δεν ενδιαφέρονται κ τόσο πολυ για να αυξήσουν τους πελάτες τους!μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος;πχ πόσο προσωπικό απασχολεί κτλ;; Ευχαριστώ.

Hooker21

flying Doc":2q5kshsr said:
οπότε τα λεφτά βγαίνουν...
Λεφτα υπαρχουν που ελεγε και ο Jeffrey! Το δρομολογιο για KZI-KSO ειναι ενταγμενο στις αγονες γραμμες και αρα οσο και να ειναι το εισιτηριο προβλημα δεν υπαρχει.

Τωρα γενικοτερα, τα κοστη που λετε ανα ωρα ειναι εντελως ενδεικτικα, και δε σημαινει οτι ειναι για ολους ιδια. Αλλη τιμη μπορει να εχει προαγορασει η SEH, αλλη τιμη καποιος αλλος! Επισης, αλλο κοστος μπορει να εχει ενα ιδιας χωρητικοτητας αεροσκαφος, με ενα αντιστοιχο αλλης εταιριας. Επειδη πρεπει να δουμε ολους τους παραγοντες (τελη προσγείωσης, handling, αμοιβες προσωπικου, καυσιμα κλπ κλπ) δε νομιζω οτι μπορει να βγει ενα ασφαλες συμπερασμα περα απο το οτι:

ΟΣΟ υπαρχουν οι αγονες γραμμες, ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :twisted:

Όλα για το χρήμα, την κονόμα. Σας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά ιδιοκτήτης μεγαλοεταιρίας είναι προσωπικός 'φίλος' πολιτικού; Η διαπλοκή από το 1981 και μετά είναι εκ των ουκ άνευ!

Απορία

1. Ποιά είναι η μεγαλοεταιρεία?
2. Πριν το 1981 ζούσαμε στην Ελβετία (αεροπορικώς έστω) και δεν το καταλάβαμε?
3. Πως προκύπτει διαπλοκή για την Sky express και πώς?

Ας είμαστε σαφής και ότι λέμε να το λέμε με αποδείξεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.