sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σε ποσους εγγλεζους αριστροκρατες απευθυνεται η ιστοσελιδα;

οεο;

:banana:

Προσγειωθηκε η SKY σημερα εδω ( JSH ) , και κατεβηκαν , ο δημαρχος της Αλεξανδρουπολης , με επιτελεις και την συνοδια του , ιερεας εκπροσωπος , της Αρχιεπισκοπης Αλεξανδρουπολης , ο διευθυνων συμβουλος της εταιριας , καμερες κλπ . Θα γινει συσκεψη με τους τοπικους παραγοντες , για θεματα , που εχουν κα κανουν με την αεροπορικη συνδεση των 2 πολεων .

Μάλιστα...Για τους ιθαγενείς λοιπόν ''γίνεται μέριμνα''...Ήθελα να'ξερα τι θέμα υγείας είναι αυτό που έχει η κα Μαρινέλλα που της επιτρέπει να κάνει συναυλίες το κατακαλόκαιρο και να προωθείται μέσω Αθηνών αλλά δεν της επιτρέπει να περιμένει...

Hρακλειο - Βολος διακοπηκαν κι ολας;
Αυτο ειναι το 12μηνες συνδεση;

Τι γινεται με το χειμερινο προγραμμα της SKY ??? 4 Οκτωβριου σημερα , και ΔΕΝ υπαρχει ακομα δυνατοτητα , απο την σελιδα της , για booking , απο τελος Οκτωβριου , και μετα . !!!! Ελεος . !!!

Kαλησπέρα και απο μένα...

Σήμερα ταξιδεύαμε από Αθήνα προς Κοζάνη...

Ενα πράγμα μόνο θα σας πω..

η ταλαιπωρία!!!

Σε 50 λεπτα ήμασταν Κοζάνη και μετα απο 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες προσέγγισης τα απαράτησε ο πιλότος(δικαιως) και πήγαμε προς Καστοριά.. μετά απο άλλες 2(και παλι δικαιως) και εκεί πήγαμε και προσγειωθήκαμε Θεσσαλονίκη.

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής..

Γιατι αυτα τα 2 κωλοαεροδρόμια (ο Θεός να τα κάνει) δεν έχουν ρανταρ προσέγγισης?

Πάντως επειδή εγώ ήμουν σε όλο τον δρόμο με το GPS τον διάδρομο προσγείωσης ο πιλότος δεν μπορούσε να προσεγγίσει ούτε στην ευθεία του και πιστευω πως φταίει η έλλειψη ρανταρ προσέγγισης και μη ορατότητος.

Περνούσαμε πάνω απο τους διαδρόμους προσγείωσης διαγώνια.. χαχα

Α, και έχω μία ερώτηση... ο αριστερός κινητήρας όταν γκάζωνε πάρα πολύ έκανε κάτι σαν κορνάρισμα.. το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σ'αυτο το αεροπλάνο... ξερει κανεις τι είναι?

Με φιλική διάθεση:
Α) Θα σε προσλάβουμε σε "ριάλιτι" αεροδρομίων (για το "κωλοαεροδρόμια-ο Θεός να τα κάνει").
Β) Αυτό με το GPS δε το κατάλαβα.Δε κατάλαβα επίσης το
η έλλειψη ρανταρ προσέγγισης και μη ορατότητος.
Πως κατέληξες σε αυτό το πόρισμα;

Α) Χαχα...

Β) Δεν είχε καλή ορατότητα, λόγω ομίχλης δεν έβλεπες τίποτα.
αυτα τα δύο "αεροδρόμια" δεν έχουν ραντάρ προσέγγισης..

Ποιο πόρισμα?

Γνωρίζω πως οι άνθρωποι εδώ προσγειώνονται "οπτικά" και αν δεν βλέπεις τον διάδρομο ΔΕΝ προσγειώνεσαι..

Δηλαδή γνωρίζεις ότι αν τα αεροδρόμια της Κοζάνης και της Καστοριάς "διέθεταν ραντάρ προσέγγισης" θα είχε προσγειωθεί το αφος;Αυτό εννοώ ως πόρισμά σου.
Η βάση των νεφών σε ποιό ύψος ήταν;
Πες μου επίσης,σε ποιό αεροδρόμιο στην Ελλάδα προσγειώνεσαι χωρίς να βλέπεις στο διάδρομο;Υποθέτω ότι γνωρίζεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.