sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
καλησπέρα σε όλους,

η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ που είχα προβλέψει έγινε πραγματικότητα.
Οι τιμές για Ρόδο, Κω από 120 ευρώ τις μέρες που πετάει η ΜΙΝΟΑΝ έγινα πάλι 58.
Καλό αυτό για τους επιβάτες αλλά μόλις μείνατε μόνοι σας αγαπητοί του εμπορικού τμήματος της SKY δείξατε πόσο σέβεστε και υπολογίζετε τους επιβάτες. Ντροπή και όνειδος. Ξεφτίλες ...... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
βέβαια αυτά έχει το μονοπώλιο!!!!!!
Καθώς ταξιδεύω πολύ συχνά για τα νησιά εύχομαι να μην μείνετε ποτέ μόνοι σας. Κωλοτούμπες έ κωλοτούμπες!!!!!
Ενημερωτικά χθες άκουσα στο αεροδρόμιο της Ρόδου μια συζήτηση για προσφυγή στο συνήγορο του καταναλωτή για τα καραγκιοζιλίκια που κάνετε.

καλό βράδυ και συγχαρητήρια!!!!!!!

H sky εχει βγαλει δηλαδη καποια πιο φτηνα εισητηρια? Ευχαριστω ιρκος μεσα απο τον θυμο σου βγηκε κατι καλο που δεν το ηξερα.Οτι η sky εχει και πιοο οικονομικα εισητηρια. Thanks!!!!

καλησπέρα σε όλους

παρότι παρακολουθώ το φόρουμ πρώτη φορά γράφω και αυτό για να εκφράσω την αγανάκτησή μου.
Ταξιδεύω αρκετά συχνά στα νησιά και την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να ταξιδέψω για Κω.
Είχα ελέγξει τις τιμές από το site της SKY στις 30 Οκτωβρίου και επειδή δεν ήμουνα σίγουρος για την ημερομηνία δεν έβγαλα το εισιτήριο. Στις 5 Νοεμβρίου πήγα να το εκδόσω και οι τιμές από 58 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, είχαν πάει 120!!!!. :wall: Όμως έπρεπε να ταξιδέψω και καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή (η ΜΙΝΟΑΝ δεν πετούσε) το έβγαλα και ταξίδεψα την προηγούμενη εβδομάδα με το ATR. Παλιότερα είχα ταξιδέψει πολλές φορές με τα Jetstream 41 και ταξίδεψα πρώτη φορά με το ATR. Αυτό που παρατήρησα ήταν ο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ θόρυβος που έκαναν και τα δύο.
Που έγκειται η αγανάκτησή μου: θεωρώ απαράδεκτο την ξαφνική αλλαγή στις τιμές μόλις σταμάτησε να πετάει η ΜΙΝΟΑΝ και εδώ θα συμφωνήσω απολύτως με τον irkos. Μας θεωρείτε πρόβατα;;;;;;
Η απάντηση ήρθε σήμερα.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!!!!!! :bash:
Σήμερα γυρνούσα από την Κω και πρώτη φορά ταξίδεψα με Φοκερ της ΜΙΝΟΑΝ.
Καθώς μπαίναμε στο λεωφορείο οι επιβάτες της ΜΙΝΟΑΝ ταυτόχρονα έμπαιναν στο λεωφορείο οι επιβάτες της SKY.
Να σας πω τα νούμερα εμπορικό τμήμα της SKY;;;;;
παρότι φθηνότερα τα εισιτήριά σας τα ΠΡΟΒΑΤΑ έδωσαν την απάντηση με τη ΜΙΝΟΑΝ ταξιδέψαμε 19 επιβάτες και με το ATR 3 ναι τρεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή ήταν η απάντηση που σας άξιζε για να καταλάβετε ότι δεν είμαστε πρόβατα όπως μας θεωρείτε!!!!!!!

Κρίνω σκόπιμο να γράψω και την άποψή μου για το Φοκερ: πολύ άνετο και καθαρό και αν εξαιρέσω την απογείωση πάρα πολύ αθόρυβο.
Όπως καταλάβατε κύριοι της SKY με χάσατε από πελάτη και από ότι διαπίστωσα και πολλούς άλλους.

καλό βράδυ

guys εγω οπου βρισκω πιο φτηνο εισητηριο και πιο καλη εξυπηρετηση θα πηγαινω. Και πιο βολικα ωραρια. Απο οτι ειδα η σκυ εχει για/απο ροδο καθε μερα σχεδον οποτε δεν αγχωνομαι.Η μινοαν εχει επισης πυκνο προγραμμα. Αλλα περισυ μας την εκανε η μινοαν με αποτελεσμα να μην μπορουμε να εξυπηρετησθουμε σωστα, και ειχε και αυτο το περιστατικο στην ροδο που εμενα με εκανε να νοιωθω ανασφαλεια. http://www.creteplus.gr/news/irakleiote ... 65489.html . Παντως ειναι και οι 2 πολυ καλες εταιριες και μπραβο στην Κρητη μας και στους επιχειρηματιες της που προσπαθουν μεσα σε δυσκολη αγορα να ανταπεξελθουν. Ξερει κανεις να μας πει ποσα αεροπλανα εχει καθε εταιρια καθαρα εγκυκλοπεδικα?

Φίλε μου, σχετικά με το περιστατικό της βλάβης που ανέφερες και την όποια ανασφάλεια σου δημιουργήθηκε, απλά σκέψου το αλλιώς και θα ησυχάσεις. Τα αεροπλάνα είναι μηχανές και χαλάνε, όλων των αεροπορικών ανεξαιρέτως, οπότε να χαίρεσαι γιατί κάποιοι έκαναν πολύ σωστά τη δουλειά τους και εντόπισαν το πρόβλημα και ακύρωσαν τη πτήση.

Όσον αφορά τη SEH, πολλά παράπονα ακούω και διαβάζω τον τελευταίο καιρό για τις τιμές τους...

αγαπητέ Phillip,

αν το όνομά σου είναι Φίλιππος χρόνια σου πολλά.
Χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα και μάλιστα τόσο σύντομα!!! :laola:
Ελπίζω να πάρουν το μήνυμα αυτοί που πρέπει και να αλλάξουν τακτική.

Γνωρίζουμε τι γίνεται με τα ATR που φημολογούταν ότι θα πάρει η εταίρεία?

Αναζητούνται πληροφορίες για το επόμενο αεροπλάνο της Sky Express με νηολόγιο SX-GRY, από Λιθουανία μεριά...

Γνωρίζουμε τύπο α/φους; μήπως είναι atr πάλι από την DAT;

Υπήρχε μια καταχώρηση που αναφερόταν στα προσόντα του νέου Προέδρου της SKY EXPRESS, η οποίο σήμερα έχει μεταφερθεί στην trash area.
Δεν νομίζω ότι αποτελεί ψεγάδι η δουλειά που κάνει κάποιος στο παρελθόν -εφ΄όσον είναι τίμια-.
Φυσικά θα πρέπει να είναι σχετική με το αντικείμενο (την αεροπορία δηλαδή).
Πληροφοριακά φίλε IRKOS ξέρω πάρα πολλούς φροντιστές με πτυχίο ΑΕΙ.
Θα ήθελα να προσθέσω όμως ότι ο πρόεδρος έχει εμπειρία και στην λειτουργία των υπηρεσιών εδάφους, αφού εργάστηκε μετά τον αέρα και σαν υπάλληλος στο έδαφος.
Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πως λειτουργεί μια αεροπορική εταιρεία.
Εξ άλλου με την συνδρομή των στελεχών της SKY όπως π.χ. του ΔΠΕ θα μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.