sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Τελικά μάλλον φταίει η Σητεία :P
όλα συμβαίνουν εκεί Astra, Sky & Κλπ.... (χεχε)

jsh4all":5mdi7x4p said:
Της είπα θα πάρω το δικηγόρο μου να δω τι θα μου πει και τότε το μαζέψανε λίγο.
Δεν είναι κακό να πιστεύεις πως τα ξέρεις όλα, ούτε πως είσαι το κέντρο του κόσμου... Μόνο που κατ' αυτόν τον τρόπο παραμένεις αιωνίως ο βλαχομπαρόκ Ελληνάρας που όλοι μισήσαμε (το σχόλιο πάει προς τον συντάκτη του άρθρου & όχι τον χρήστη που το πόσταρε, αν φυσικά τα δύο πρόσωπα διαφέρουν). Σε άλλα νέα, λέγεται "Κανονισμός 261/2004", περιγράφει τα δικαιώματα των επιβατών σε περιπτώσεις καθυστερήσεων ή ακυρώσεων και η ορθή χρήση του αποτρέπει την υπερβολική έκκληση τεστοστερόνης του υποκειμένου, διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα το τέντωμα των νεύρων του, συνήθως απλήρωτου, υπαλλήλου της εταιρείας (που ως γνωστόν έχει αποκλειστικό σκοπό να εξαπατήσει το υποκείμενο που φωνάζει), ενώ παράλληλα φέρνει το πόπολο ένα μικρό βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό επίπεδο πολιτισμού που διακρίνει όλους εκείνους που έτρωγαν κουκουνάρια στα δέντρα όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες.

Τον Κανονισμό τον βρίσκετε εδώ οι περίεργοι που δεν τα ξέρετε όλα. Καλή μας ανάγνωση!

Μακάρι η εταιρία να συνεχίσει να πηγαίνει καλά...αλλά είμαι πολύ περίεργος πως με 3+1/2 αεροπλάνα θα καταφέρει να "βγάλει" το πρόγραμμά του καλοκαιριού.. (το 1/2 πάει προς το JS31 το οποίο δεν ξέρω αν είναι καν σε πλόιμη κατάσταση). Προφανώς στη Sky θεωρούν ότι δεν θα χουν ούτε τεχνικά, ούτε αστοχίες...Θα μου πεις περιμένουν τα ATR :wall: .. ε ναι έχουν μπει στη γραμμή παραγωγής και έρχονται...εδώ και 1 χρόνο :wall: Αλλά έτσι είναι άμα θες να πάρεις το -600 όπως κάποιοι έλεγαν γιατί αν πάρεις το -500 δε θα το αλλάξεις ποτέ καλύτερα να περιμένεις... :banana:

A) Για τον , Greg.CHQ = Εκτος εαν στους αλλους προορισμους , δεν γνωριζουν το airliners.gr , για να ανεβασουν και εδω τα συμβαντα . !!!
Β) Για τον , ToSofoPaidi = Τα δυο προσωπα διαφερουν , εαν ανοιξετε την σελιδα , ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ , ( οποιος εχει διαθεση προσβασης στο facebook = https://www.facebook.com/groups/162234790564846/ ) , φαινεται καθαρα ποιος ( μαλλον ποια ) ανεβασε το σχετικο αρθρο/σχολιο .
Γ) Για τον , lowbelow = Εχουν μπει και τα ΤΑΞΙ του Ηρακλειου , στο προγραμμα . Φευγουν τα αεροπλανα απο ενα αεροδρομιο , με προορισμο την Σητεια , και εχει φυγει και ενα ΤΑΞΙ , με ενα αλλο πληρωμα . Μετα απο 2+ ωρες ερχονται Σητεια και περιμενουν την αφιξη του αεροπλανου . Κατεβαινει το πληρωμα απο το αεροπλανο , μπαινει στο ΤΑΞΙ , και δωστου για το Ηρακλειο οδικως . Εκτος και εαν ο επομενοσ σταθμος ειναι το Ηρακλειο οπου το πληρωμα γινονται επιβατες , και αναλαμβανουν οι ..''αλλοι'' , για το επομενο σκελος . !!!

Αυτό δεν το ήξερα...αλλά η απορία μου είναι αν πχ έχουν ένα τεχνικά από bird strike και χρειαστούν αλλαγή ας πούμε κινητήρα πως θα ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμα..γιατί στην Ικαρία και τη Σκύρο δε πας με ταξί και να θες :roll:

Η απαντηση στο ερωτημα σου , ειναι κατι σαν αυτο που δημοσιευτηκε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ , δηλαδη ...''ταλαιπωρια'' . !!! . Και πριν απο λιγες εβδομαδες , εφθασε στην Σητεια , ενα συνεργειο 4 ατομων , με παρα πολλα και βαρεια εξειδικευμενα εργαλεια σε θηκες και τσαντες , ( μεταξυ αυτων και μεγαλες μπουκαλες στυλ οξυγονου ) ( επιτρεπετε αυτο ?? ) Η αστυνομια του αεροδρομιου εβαζε ...''δυσκολα'' διοτι δεν ηξεραν τι περιεχουν οι μπουκαλες και οι ογκωδεις συσκευασιες . Μεχρι που εσκασε το ..''μυστικο'' . Ηταν τεχνικοι της ΣΚΑ"Ι" και πηγαιναν να επισκευασουν ( κινητηρα η/και ελικα ) σε ενα , που ειχε ..''μεινει'' , στην Πρεβεζα . !!!

πέταξα 2 φορά με τη συγκεκριμένη.
τα χριστούγεννα HER RHO ΟΚ απλά θόρυβος πολύς
τούτο όμως το πάσχα HER ATH έβρασα εκεί μέσα. μιλάμε για τρομερή ζέστη που όταν φτάνεις τελικά λες αμάν βγήκα από το καμίνι. τι φταίει; πετάει χαμηλά που είναι ζεστά & δε λειτουργεί ο κλιματισμός; όλοι αυτό έλεγαν...

γενικά κάτι σκουριές είδα, κάτι κακές συναρμογές. έτσι είναι και η minoan?

ΥΓ. όταν πέτα με την athens airways δε νομίζω τπτ από όλα αυτά τα κακά να υπήρχαν. κάνω λάθος;

Ήθελα και εγώ να μάθω για την κατάσταση των αεροσκαφών τους.

Μιας και πέταξα κι εγώ με τη Sky Express πριν λίγες μέρες,να πω οτι και εμείς αντιμετωπίσαμε ένα θέμα με τη ζέστη,αλλά λίγο μετά την απογείωση λύθηκε. Δεν ήταν σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.
Για το θόρυβο που γράφεις zeppelin,στην 9 σειρά που καθόμουν,δεν πρόσεξα και μεγάλες διαφορές από ένα Q400 για παράδειγμα.
Ίσα ίσα που ο ήχος των κινητήρων μου άρεσε πολύ!

Υ.Γ. Για περισσότερες λεπτομέρειες ετοιμάζεται ένα μικρό trip report :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.