sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το δρομμολόγιο HER-JTR-JMK η εταιρεία το κάνει χρόνια τώρα!! Για το HER-SKG προφανώς η τιμή είναι τέτοια για μην μπλοκάρει το αεροσκάφος από επιβάτες που θέλουν να πάνε Θεσ/νίκη και να εξυπηρετείται καλύτερα η Σαντορίνη και η Μύκονος...Το δρομμολόγιο αυτό εξυπηρετείται απευθείας από ΟΑ και Α3 (το καλοκαίρι μπαίνει και η ASTRA νομίζω) με οτι αυτό συνεπάγεται...Είπαμε βαράνε τις τιμές στη Sky Express,αλλά δεν είναι και τρελοί!!

KARTER μπορείς να μας πεις ποιά είναι η πηγή σου στο θέμα με την ασφάλεια πτήσεων της Sky Express;;

Σε εφημεριδα το εχουνε βαλει.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το δημοσιευμα ομως.

Ας περιμένουμε λίγες μέρες και θα φανεί τί ακριβώς ισχύει με αυτό το δημοσίευμα...Σήμερα πετάει κανονικά η Sky Express;; Ξέρουμε;;

Δυστυχώς γιά πολλούς και ευτυχώς γιά την SKY όλα είναι κακόβουλα ψέματα και κρυφές επιθυμίες η ευσεβείς πόθοι.........κάποιων που έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ με την μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας.
Από ότι είμαι σε θέση να ξέρω η εταιρεία δεν έχει σταματήσει ποτέ την λειτουργία της,πετάει κανονικά όπως πέταγε μέχρι τώρα,μιά επίσκεψη στα αεροδρόμια που πετάει θα σας πείσει γιά του λόγου το αληθές.
Επίσης εύκολα μπορείτε να καταλάβετε αν η εταιρεία έχει MANUALS η όχι.
Εάν υπήρχε κάτι το επιλήψιμο η κάτι που έχει επίπτωση στην ασφάλεια θα πέταγε η SKY ;
Πληροφοριακά πάντως ετοιμάζονται μυνήσεις και αγωγές γιά τις αδιάντροπες διαδόσεις και τα ψέματα όλων αυτών των αδίστακτων συκοφαντών.

Kαλα θα κανουν να πραξουν αν αυτα ειναι ψεματα.

Τελικά, γνωρίζουμε πού δημοσιεύτηκε το άρθρο? Κάρτερ γνωρίζεις ή το βρήκες έτσι?

Όλα αυτά τα χρόνια η Sky Express έχει μεταφέρει με ασφάλεια πολύ κόσμο.
Κατά τη προσωπική μου άποψη δεν πιστεύω ότι όλα αυτά ισχύουν για την εταιρεία.
Αρκετοί είναι εκείνοι που ζηλέυουν την μικρή , σταθερή πλην όμως πετυχεμένη (ως τώρα) πορεία της.

Για να δούμε. . . .

Αγαπητά μέλη, εάν δεν κάνω λάθος, το φόρουν τούτο πρέπει να το παρακολουθούν οι της εν λόγω εταιρείας. Γιατί δεν βοηθούν την κρίση μας με μία σχετική παρέμβαση; Καλό θα κάνει, κακό δεν θα κάνει.

δικός σας

Ως forum, έχει χαρακτήρα ανεπίσημο και δεν είναι μέσο ενημέρωσης.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.