sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ναι αυτο υπέθεσα και εγώ αρχικά αλλα το ποστ ειναι σε ένα τόνο λίγο πιο δραματικό. Για αυτο μπερδεύτηκα. Όποτε μιλάμε απλά για ένα δρομολόγιο.

Μήπως επειδή επέρασε η θερινή σεζόν είπε και η εταιρεία να σταματήσει την επέκταση του τρενακίου RHO-AOK-KSJ ως τη JSH? Υπήρχε και άλλη πτήση RHO-JSH με το J41 αλλά απότι βλέπω και αυτή δεν υπάρχει πια. Προφανώς δεν ήταν τέτοια η κίνηση ώστε να στηριχτεί το (μη-επιδοτούμενο) κομμάτι.

Μήπως γνωρίζει κανείς πού πάει το SX-TWO;
Τουλούζη για συντήρηση ή επιστροφή;

Υ.Γ.: Τελικά πήγε στη Νίκαια.

Από την 1η Οκτωβρίου 2017, το δρομολόγιο Ρόδος-Κως-Κάλυμνος-Λέρος-Αστυπάλαια θα εκτελείται από την Sky Express. Η Sky Express θα είναι πλέον ο αποκλειστικός αερομεταφορέας της παραπάνω γραμμής, ενώ θα συνεχίσει να εκτελεί σε αποκλειστικότητα και τις γραμμές Σητεία-Αλεξανδρούπολη και Σητεία-Άκτιο. Συνεπώς το DH1 της αιγαίου υπάρχει πλέον μόνο για το ΚΖS...
Ψάχνοντας διάφορες πτήσεις, διαπιστώνω ότι π.χ τη δευτέρα 2/10 εκτελεί ένα HER-RHO στις 10:30 με J41 το οποίο συνεχίζει για KGS-JKL-LRS-JTY, και την ίδια μέρα πάλι από ΗΕR για RHO έχει πτήση στις 13:30 πάλι με J41 το οποίο μετά συνεχίζει για SMI-JKH-MJT-LXS...Επανέρχεται κανένα SX-SEH?

Το J41 το αγαπάμε, αλλά θέλει και 1200μ διάδρομο, οπότε δε νομίζω πως μπορεί να απογειωθεί από JKL, LRS, JTY.

Το ATR θα κάνει τη δουλειά.
12-4-6- έχομε HER-RHO, RHO-AOK-KSJ r/t, RHO-HER
1-3---- έχομε HER-RHO, RHO-KGS-JKL-LRS-JTY r/t

Τις Δευτέρες δηλαδή πέφτει πολλή δουλειά με αναχώρηση από HER στις 07.00 και επιστροφή κατά τις 19.30. Αναρωτιέμαι αν το ίδιο πλήρωμα βιώνει αυτές τις 14 απο/προσγειώσεις...

Το J41 κάνει αποκλειστικά τα λεγόμενα "υπεράγονα" ή "καταραμένα", aka RHO-SMI-JKH-MJT-LXS, JSH-AXD, JSH-PVK, CFU-EFL-PVK-ZTH.
Δευτέρα έως Πέμπτη είναι στο Αιγαίο. Πέμπτη έως Κυριακή JSH, AXD και Ιόνιο.

Να φανταστώ ότι η εταιρία δεν έχει απωλέσει την ιδιότητα των charter πτήσεων;

Attachments

• Screenshot_2017-10-01-06-01-00_opt.png
    Screenshot_2017-10-01-06-01-00_opt.png
    195,6 KB · Προβολές: 2.329
Ακολουθεί και το SX-TWO. Το GRI κατέληξε HER..

Attachments

• Screenshot_2017-10-01-06-42-27_opt.png
    Screenshot_2017-10-01-06-42-27_opt.png
    177,9 KB · Προβολές: 2.326
Καλησπέρα σας! Ως μη έμπειρος σε αεροπορικά θέματα και ως πρώτη φορά επιβάτης της αεροπορικής εταιρείας, θα ήθελα να με διαφωτίσετε στα παρακάτω:
1) όταν κλείσω τα εισιτήρια μου θα μου έρθουν στο email τα boarding passes ή θα πρέπει να τα πάρω από το αεροδρόμιο και
2) που θα παραδώσω τις αποσκευές, αφού στο site του LGAV δείχνει πως η εταιρεία δεν έχει κιόσκι.

Θα πρέπει να πας στο σταθμό check in (counter) της εταιρίας στο Βενιζέλος που ανοίγει 2 ώρες πριν την πτήση σου και θα πάρεις εκεί την κάρτα επιβίβασης. Εκεί θα παραδοθούν και οι αποσκευές σου. Επίσης, έχεις δωρεάν είσοδο στην αίθουσα διακεκριμένων θέσεων (Business Lounges)
https://www.skyexpress.gr/%CE%9D%CE%95% ... _____.aspx

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.