SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όπως βλέπεις το 62αρι το έχω, τωρα κυνηγάω το 96αρι (αν κι έχω ένα της Κrasair από το 2007 που μας τιμούσε)

Ναί μάλλον πρόκειται για Il-96 καθώς ήταν και η ώρα που συνήθως έρχεται.
Απλά μου φάνηκε σαν να είδα και το upper deck που έχουν τα 747. Βέβαια όλα αυτά καθώς ήταν ήδη πάνω απο Αμπελόκηπους κι εγώ Πολίχνη. :mrgreen:
(Παρασκευή απογευματάκι λοιπόν στο Bennigans για καφέ, να θαυμάσουμε το 96άρι λίγο καλύτερα!!)

Re: Spotting in Thessaloniki (SKG/LGTS)

Αυτη τη στιγμη στο SKG ενα Ilyushin Il-96-300 (RA-96010) της aeroflot που περασε πριν 3 λεπτα πανω απ το σπιτι μου. Μου καναν εντυπωση οι 4 κινητηρες...

Αυτη τη στιγμη στο SKG ενα Ilyushin Il-96-300 (RA-96010) της aeroflot που περασε πριν 3 λεπτα πανω απ το σπιτι μου. Μου καναν εντυπωση οι 4 κινητηρες...

Έρχεται την ίδια ώρα κάθε ΤΕ,ΠΑ,ΚΥ για όλο το καλοκαίρι. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα είναι αυτό: Qatar Amiri Flight Airbus A330-202 A7-HHM

Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Καλησπέρα,

Μόλις κατέβηκε στο Μακεδονία ένα Α332 και συγκεκριμένα το Α7-ΗΗΜ το οποίο ανήκει στην βασιλική οικογένεια του QATAR..... Αυτό κι αν είναι σπάνια επίσκεψη ! ! ! !
Μεγάλες πιένες το LGTS/SKG...

Υ.Γ.
Είναι τρελλοί αυτοί οι Αραβες.... Χρησιμοποιούν Α332 για ένα απλό HOP ON-HOP OFF CFU-SKG.....

To ειδα απο το μπαλκονι του σπιτιου μου τελευταια στιγμη και στην μηχανη ειχα τον 70ρι τον φακο και οχι τον 300αρι ρε γμτ και βγηκε πιο μακρυνη αποτι θα ηθελα :( . Και μαλιστα πριν ειχα χασει το il-96 γιατι μιλουσα στο τηλεφωνο με συνεργατη :wall:

Εγώ πάλι την έβγαλα στο πάρκινκ απέναντι απο τον 34 και έβγαλα ένα ωραίο βίντεο το il96 την ώρα της απογείωσης . . . Βίντεο σύντομα στο Youtube . . .

Τα ειδα απ το μπαλκονι μου και τα 2 και επαθα πλακα για λιγο λεω τι γινεται ρε παιδια;;Μεγαλεια!

To 330-200 του Κατάρ είχε πάει και στο Λονδίνο για τον πριγκιπικό γάμο απο ότι θυμάμε . . . το αεροπλάνο αυτό μήπως άνηκει στην qatar airways και είναι leasing απο τους πρίγκιπες?