SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

Η πτήση έρχεται από Στοκχόλμη, σταματάει εκεί και συνεχίζει μετά για Αθήνα και στην επιστροφή πάει κατ' ευθείαν Στοκχόλμη. Η πτήση γίνεται ακόμα με τον κωδικό της Air Express (την οποία όμως πήρε η MCA)

To site λεει για ενα Φοκκερ 100, απο μεσα Iουνιου MD-83 και πιο μετα (αοριστα) ενα Α320.. Να αναρωτηθω γιατι τετοια πολυτυπια? Τεσπα Πιο αρχαια φωτο της Θεσσαλονικης δεν βρηκανε??? :oops:

εντελώς τυχαία είναι τα ίδια δρομολόγια και έχουν το ίδιο λουκ στις κρατήσεις πουχε και η VIKING.. :D
Λέει στο σάιτ ότι αν οι πτήσεις στην ελλάδα "πιασουν" όπως αυτές του Ιρακ θα βάλουν μεγαλύτερο α/φος..Πώς να πιάσουν;που διαφημίζονται,ποιος τους ξέρει;..

Στο πινακακι με τα δρομολόγια δίνει μια απευθείας πτήση από θεσ/νίκη και την κυρ αλλά και την πεμ..την πεμ από στοκχόλμη δείχνει 2 πτήσεις προς θεσ/νικη με διαφορετικό αριθμό πτήσης αλλά και οι 2 φεύγουν στις 7..η μία γυρνάει στοκχόλμη, η άλλη συνεχίζει Αθήνα. Την κυριακή η επιστροφή είναι μεσω αθηνών

Re: LGTS/SKG Θεσσαλονίκη "Μακεδονία"

Καλησπερα παιδια.
Πρώτη φορα γράφω και αφορμη ειναι ενα 747 που πριν κανα δυο ωρες πετουσε πανω απο Πολιχνη(Μετεωρα)και εμοιαζε σαν σταματημενο.
Επειδη δεν γνωριζω υπαρχει κανεις να μου πει γιατι πετουσε με κατευθυνση προς Θερμη ;γιατι δεν ακολουθησε τον γνωστο αεροδιαδρομο που παει παραλληλα με την πολη οταν ερχομαστε απο βορρα;ενα 737 αν και πολυ πισω του ακολουθησε τον αεροδιαδρομο που προανεφερα και προσγειωθηκε πρωτο.Συγνωμη για οποια λαθη στην ορολογια αλλα ειμαι νεος στο φορουμ και λιγο ασχετος .

ακομα και προς θέρμη να πήγαινε παλι για την τελικη του 16 στοχευε..απλα μαλλον επιασε το ΙLS γύρω στα 8-9 μιλια και δεν ήταν απο μακρια established όπως ερχονται οι περισσοτεροι

υ.γ.τελευταια κανουν πολλες επισκεψεις Β742 κ F κυρίως,αν και αυτο που λες μαλλον μου κανει για Ilyushin Il-86 ρωσικης εταιριας charter

MK AIRLINES
BGB764
GMKHA
B742-CARGO
Μαρμαρα για το προεδρικο μεγαρο στην Τασκενδη!!! :shock: :shock:
Σχεδον 03 φορες την εβδομαδα μεχρι και μεσα Αυγουστου. :D :D

Ο <<μαρμαρας>>( Β747-200F ) ηταν που ηρθε το απογεμα και στον οποιο αναφερεται ο andoda. Προσγειωθηκε στον 16(Μενω Καλαμαρια και περασε απο πανω μου) και το καλο ειναι οτι θα το βλεπουμε για αρκετο καιρο ακομη( 20-30 επισκεψεις ακομη τις εχει) . Μα καλα τοσο μαρμαρο θελει αυτο το μεγαρο στο Ουζμπεκισταν?

Re: LGTS/SKG Θεσσαλονίκη &quot;Μακεδονία&quot;

~3.000 τόνους μάρμαρο :shock: :shock:
~30 ακομα πτησεις :mrgreen: :mrgreen:

Ξέρει κανείς το πρόγραμμα του?
Το είδα κι εγω εχθές πάνω απο την Πολίχνη και έκανα δεξιά το αυτοκίνητο και το χάζευα.
Όπως ήδη αναφέρθηκε ήταν στην κυριολεξία σταματημένο.
Την επόμενη φορά αν το πάρω χαμπάρι, φεύγω κατευθείαν αεροδρόμιο. :mrgreen:

Ειναι ακομα εδω!
Departure 17/6 06.00z