Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
εγω πηγα τν προηγουμενη εβδομαδα '' θα σας δωσουμε βιβλια για τη μαθηση σας'' καπως ετσι..στο περιπου το λεω δε θυμαμαι τις λεξεις ακριβως..

Ναι καπως ετσι ηταν κ στα προφορικα εμενα μ ειπε ν τους π τι εχω κανει απο τοτε π τελειωσα τ λυκειο μεχρι τωρα κ γιατι θελω ν κανω αυτο το επαγγελμα.νικολ24 κ σε εσας για αρχες μαρτιου ειπαν οτι θ ειδοποιησουν;

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει (επίσημα) κάποιο οριο ηλικιας για την πρόσληψη αεροσυνοδών στην Aegean ;
Στο διαδίκτυο δεν αναγραφόταν κατι τέτοιο αλλα δεν γνωρίζω αν υπάρχει καποιο όριο.
Σας ευχαριστώ

kekakoy ποτε πηγες;;ναι τελη μηνοσ με αρχεσ..εγω στις 9/02

Καλησπέρα στο forum
Παρακολουθώ τις συζητήσεις για το όνειρο πολλών κοριτσιών-αγοριών να γίνουν ιπτάμενοι συνοδοί-φροντιστές.Επειδή αεροπορικός χώρος δεν ειναι(ευτυχώς) μόνο η Aegean η ελληνική charter εταιρία Hermes airlines ζητάει ιπτάμενους συνοδούς κ φροντιστές με ή χωρίς προϋπηρεσία.Οι συνεντεύξεις ξεκίνησαν.Οποια-ός ενδιαφέρεται ας στείλει βιογραφικό στο hr@hermesairlines.gr
Καλή επιτυχία

Εγω πηγα εχτες Δευτερα.Αντε καλη επιτυχια σ ευχομαι

Γνωρίζει κάποια κοπέλα από εσάς που κάνετε εκπαίδευση στην Αθήνα τι ώρες γίνονται η εκπαίδευση στην Aegean? Ευχαριστώ.

Ώρες γραφείου, συνήθως 9-5.

Καλησπέρα.Με κάλεσαν σήμερα να πάω για συνέντευξη με βάση την Αθήνα. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια γιατί έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από όταν είχα στείλει το βιογραφικό μου.θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν προσλάβει ήδη κάποια κοπέλα που έχει περάσει από συνέντευξη κ μετά από πόσες μέρες ειδοποίησαν;; Κ κάτι ακόμη, μου είπαν ότι πρέπει να φοράω αμάνικο μπλουζάκι κ φυσικά φούστα.Έχω ένα σημάδι στο χέρι μου που είναι εκ γενετής μπορεί αυτό να σταθεί εμπόδιο;;

Ναι είναι, έχουν κόψει υποψήφια λόγω μιας ουλής που είχε στο βραχίονα.