Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
θα τους πω ότι γουστάρουν να ακούσουν πολύ απλά.
Τα είπες όλα!Απέδειξες ότι είσαι μια ολοκληρωμένη και σταθερή προσωπικότητα,δεν άγεσαι και δε φέρεσαι και μπορείς να χειριστείς καταστάσεις!
Έτσι πρέπει να είναι ένα μέλος πληρώματος!Να κάνει ό,τι πουν οι άλλοι!Συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία!
(Δεν περιγράφω άλλο)

Ναι συγχαρητηρια και απο μενα

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που να πέρασε συνέντευξη από Aegean την προηγούμενη εβδομάδα και να έχει ειδοποιηθεί για εκπαίδευση;

Επειδή πολλά έχω διαβάσει για τις ηλικίες , υπάρχει καποιος που να ειναι ανω των 25 και να τον έχουν καλέσει για συνέντευξη ;;

Αν λάβουμε υπόψη ότι στις παλιές αγγελίες είχαν ως όριο ηλικίας τα 28 πρέπει να έχουν καλέσει άτομα πάνω από 25. Το ερώτημα είναι αν έχουν καλέσει άτομα πάνω από 28.

πάνω από 28;;;;; Τι λες τώρα...πάνω από 28 δεν είναι σε θέση να δουλέψουν!!!!!

Δυστυχώς τα όρια ηλικίας δεν υπάρχουν μόνο στην Aegean αλλά στις περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα!!

Καλησπέρα,
αν ξέρει κάποιος να μου πει για ποιον λόγο δεν έχω λάβει ούτε email επιβεβαίωσης βιογραφικού σε αίτηση που έκανα on line στην σελίδα της aegean airlines για θέση ιπτάμενης συνοδού; Μήπως έκανα εγώ κάποιο λάθος ή είναι φυσιολογικό;

Καλησπέρα,
αν ξέρει κάποιος να μου πει για ποιον λόγο δεν έχω λάβει ούτε email επιβεβαίωσης βιογραφικού σε αίτηση που έκανα on line στην σελίδα της aegean airlines για θέση ιπτάμενης συνοδού; Μήπως έκανα εγώ κάποιο λάθος ή είναι φυσιολογικό;
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ενημερωθώ σχετικά, υπάρχει κάποιο email της εταιρείας στο οποίο μπορώ να απευθυνθώ; :?:

Καλησπέρα,