Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα και από εμένα!Και εμένα μου φαίνεται περίεργο που δεν με κάλεσαν ούτε για συνέντευξη,είχα στείλει για Ηράκλειο είμαι 1.73 ξέρω άριστα αγγλικά,ρώσικα και λίγα γαλλικά και τα τελευταία 2 χρόνια δούλευα στον τουρισμό...πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω δε ξέρω ίσως να είχαν θέμα με το ότι είμαι φοιτήτρια?

Ο "μπάρμπας" πάντα μετράει στη χώρα που ζούμε... Πριν κάποια χρόνια πέρασα κ εγώ από συνέντευξη. Μια κυρία από την επιτροπή, ρώτησε την κοπέλα που ήταν μαζί μου στη συνέντευξη αν γνώριζε την τάδε, που ήταν αεροσυνοδός στη εταιρία, η κοπέλα απάντησε- ναι. αμέ κολλητή μου είναι... και γυρίζει και λέει η κύρια από την επιτροπή ότι την γνωρίζει καλά και έχουν καλές σχέσεις...το αποτέλεσμα,η κοπέλα πέρασε!!! Και το θέμα ποιο είναι, ότι είχε ύψος 157 κ ζητούσαν κοπέλες με ύψος τουλάχιστον 165!! Κάπου είχα διαβάσει ότι η συνέντευξη γίνεται στις γλώσσες που έχεις δηλώσει, σε μένα μόνο στα αγγλικά έγινε η συνέντευξη,στη δεύτερη γλώσσα που δήλωσα ούτε λόγος.....Απλά όποια κοπέλα είναι να περάσει από συνέντευξη να είναι ειλικρινής κ ο εαυτός της, αν σε γουστάρουν καλώς, αν όχι άντε γεια να πούμε!!!! Το να μπαίνεις στο τρυπάκι, πρέπει να πω αυτό, για να κερδίσω "πόντους συμπάθειας" όχι μόνο ξεγελάς τον εαυτό σου, πολύ απλά δεν είσαι ο εαυτός σου και στη τελική δεν θα αλλάξουμε το "ΕΙΝΑΙ" μας για κανέναν!

Carol":3ds5ozma said:
Στην Aegean απο ότι ξερω ειναι 1.57 αν κ όταν δούλευα ως εδάφους είχα δει κ πολυ ποιο κοντές κοπέλες απο εμένα π ηταν αεροσυνοδοι

Νομίζω υπερβάλλετε...και το 1.57 είναι ήδη πολύ λίγο..το λιγότερο που θέλουν είναι γύρω στο 1.63-1.65.

Το 1.57 δν ειναι υπερβολή το λέω γιατι το έχω ψάξει πολυ κ έχω ρωτήσει την Aegean επισεις μια φίλη μ που ηταν στην Ολυμπιακή ειναι 1.60 με lower στα αγγλικά αλλα ο πατέρας του φίλου της δούλευε στην Ολυμπιακή επισεις το ότι εισουν φοιτήτρια δν νομίζω να έπαιξε ρόλο γιατι η αδελφή της κολλητής μ που ηταν στην Aegean ηταν φοιτήτρια αλλα κ ο πατέρας της είχε γνωστό στην Aegean ποιο το συμπέρασμα λοιπόν;πάντως αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει μπει χωρίς μέσον σε ελληνική εταιρία να το πει μπας κ έχουμε καμία ελπιδα

Το κριτήριο του ύψους υπάρχει γιατί πολύ απλά πρέπει να φτάνεις τον εξοπλισμό στο αεροπλάνο. Θεωρητικά στις ευρωπαϊκές εταιρίες το κατώτερο είναι το 1,57 ( 157,5 για την ακρίβεια) Βέβαια και αυτό εξαρτάται, γιατί πολύ απλά μπορεί κάποιος με 1,58 επειδή έχει κάπως μακριά χέρια να φτάνει άνετα το όριο που βάζουν και άλλος να ναι ελάχιστα πιο ψηλός και να δυσκολεύεται. Παρ' όλα αυτά η Aegean ανέκαθεν όταν ζητούσε πληρώματα είχε ως όριο το 1,65. Τώρα όλα τα άλλα για τους αδερφούς της ξαδέρφης της κολλητής ή τα μπατζανάκια είναι σίγουρα μια μεγάλη αλήθεια

Carol":a582g54a said:
η αδελφή της κολλητής μ που ηταν στην Aegean ηταν φοιτήτρια αλλα κ ο πατέρας της είχε γνωστό στην Aegean ποιο το συμπέρασμα λοιπόν;πάντως αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει μπει χωρίς μέσον σε ελληνική εταιρία να το πει μπας κ έχουμε καμία ελπιδα

Αυτό ξαναπές το!

Μπορεί να παίζει και το μέσο, αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι δεν θέλουν να έχεις πολλά προσόντα. Ξέρω δύο κοπέλες που προσέλαβαν και είχαν μόνο lower στα Αγγλικά και απολυτήριο λυκείου. Επίσης πέρυσι που πέρασα εγώ από συνέντευξη, μπήκαμε τρεις κοπέλες, εγώ και η μια κοπέλα είχαμε πτυχίο πανεπιστημίου, μεταπτυχιακό, 3 γλώσσες. Η τρίτη είχε τελειώσει μόνο λύκειο και δούλευε σαν σερβιτόρα σε καφετέρια. Έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον για την τρίτη παρά για εμάς με τα προσόντα. Πιστεύω λοιπόν ότι θέλουν άτομα που δεν θα τα παρατήσουν με την πρώτη δυσκολία-μια με προσόντα μπορεί να φύγει πιο εύκολα για καλύτερη δουλειά, ενώ μια που έχει τελειώσει λύκειο θα ανεχτεί πιο πολλά.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες όμως αν είναι έτσι να μην γράφουν αυτά που γράφουν ότι θα θεωρηθεί προσόν κτλ.Τέλος πάντων γενικότερα κοπέλες που ξέρουν γλώσσες και μπορούν να συνεννοηθούν και με ανθρώπους που δεν μιλάνε αγγλικά όπως οι ρώσοι για παράδειγμα είναι κάτι που χρειάζεται απο την στιγμή που υπάρχει μεγάλη κίνηση από τέτοιες χώρες και συγκεκριμένα ξέρω κοπέλα που την πήρανε πέρσι για Ηράκλειο και μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι πετούσαν κάθε μέρα Ρωσία γιατι στην Κρήτη έχουμε πολύ κίνηση απο εκεί και είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα στην συνεννόηση όπως και με τους Ιταλούς και δεν υπήρχε σε καμία πτήση μαζί της κοπέλα που να γνωρίζει ρώσικα.Τέλος πάντων εμείς να αλλάξουμε κάτι δυστυχώς δεν μπορούμε οποτε...

Δεν ξερω την στρατηγική τους πραγματικα! Παντως εγω είχα παει σε συνέντευξη και Στ γκρουπ που μπήκα ήταν και μια κοπέλα μαζι μου η οποία ήξερε ρωσικά,αγγλικά και γερμανικά ! Τα πηγε πολυ καλα τς συνέντευξη και τελικα δεν την πήραν ουτε αυτήν ουτε εμενα που ξέραμε ρωσικά!απλα τ θεωρώ λιγο περίεργο να ζητάς για δεύτερη γλώσσα τα ρωσικά και μετα να μην επιλέγεις κοπέλες που τα μιλάνε!

Και ήμασταν Ηράκλειο Κρήτης!