Ο "μπάρμπας" πάντα μετράει στη χώρα που ζούμε... Πριν κάποια χρόνια πέρασα κ εγώ από συνέντευξη. Μια κυρία από την επιτροπή, ρώτησε την κοπέλα που ήταν μαζί μου στη συνέντευξη αν γνώριζε την τάδε, που ήταν αεροσυνοδός στη εταιρία, η κοπέλα απάντησε- ναι. αμέ κολλητή μου είναι... και γυρίζει και λέει η κύρια από την επιτροπή ότι την γνωρίζει καλά και έχουν καλές σχέσεις...το αποτέλεσμα,η κοπέλα πέρασε!!! Και το θέμα ποιο είναι, ότι είχε ύψος 157 κ ζητούσαν κοπέλες με ύψος τουλάχιστον 165!! Κάπου είχα διαβάσει ότι η συνέντευξη γίνεται στις γλώσσες που έχεις δηλώσει, σε μένα μόνο στα αγγλικά έγινε η συνέντευξη,στη δεύτερη γλώσσα που δήλωσα ούτε λόγος.....Απλά όποια κοπέλα είναι να περάσει από συνέντευξη να είναι ειλικρινής κ ο εαυτός της, αν σε γουστάρουν καλώς, αν όχι άντε γεια να πούμε!!!! Το να μπαίνεις στο τρυπάκι, πρέπει να πω αυτό, για να κερδίσω "πόντους συμπάθειας" όχι μόνο ξεγελάς τον εαυτό σου, πολύ απλά δεν είσαι ο εαυτός σου και στη τελική δεν θα αλλάξουμε το "ΕΙΝΑΙ" μας για κανέναν!