Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ας μην παιζουμε με τις λεξεις. Προφανως εννοουσα το runway.
Θα εκτιμουσα παραπανω καποιο εμπεριστατωμενο αντεπιχειρημα.

Το θέμα το υπέρ αναλυσαμε, η κοπέλα εάν έλεγε από την αρχή την ηλικία της, δεν θα κάναμε τέτοια επέκταση στην συζήτηση, μπράβο της που πήγε στο recruitment day, όμως δεν χρειάζεται να την ρωτάμε εάν πέρασε, προφανώς και δεν πέρασε, διαφορετικά δεν θα έγραφε αυτά που έγραψε.

Αγαπητή μου, εάν ποτέ σου περάσεις, όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι, που αναγκαστικά θα μας βλέπεις καθημερινά μπροστά σου (και βάζω μέσα και τον εαυτό μου όσον αφορά το SKG).

Δεν σου μιλάμε ειρωνικά, ούτε σε κάνουνε τρολινγκ, άκουσε μας, κάτι γνωρίζουμε κι εμείς, άλλωστε μαζί μας θα δουλεύεις. Για το καλό σου το λέμε.

Ενταξει καλε μου :) οποτε οταν δεις κυνοδοντα με στρας πανω σφυρα για να καταλαβω,αρκει να μην εχεις τετοια φατσα :shock: :shock: !με αυτην την σιγουρια που σε διακατεχει!

Ακριβως!!!
Χρόνια πολλά σε ολες.

Από πολύ καιρό ήθελα να το πω αυτό και θα το πω τώρα: ο τίτλος "Συζητήσεις Ιπταμένων Συνοδών" μού θυμίζει την όπερα "Διάλογοι Καρμηλιτισσών" τού Πουλένκ. Κάτι σε "Ιπτάμενη Καλόγρια" μού κάνει. Διαδραματίζεται στις ταραγμένες μέρες τής Γαλλικής επανάστασης.Τα μοναχικά τάγματα διαλύονται, τίς μαζεύουν όλες, τίς καρατομούν και ησυχάζουνε. Τώρα τό'πα... τό'βγαλα από μέσα μου και ηρέμησα.

Μου φαίνεται σαν να έχουμε ξεφύγει εδω και μισή σελίδα εκτός θέματος :roll:
Να διερευνηθεί λίγο παρακαλώ πολύ!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Διαγραφή χρειάζεται το συγκεκριμμένο θέμα. Όποτε εκδίδει μια εταιρεία ανακοίνωση, κάνουν την εμφάνιση τους άτομα, με ακριβώς την ίδια ιδιοσυγκρασία, καταλίγωντας τελικώς, ακριβώς στο ίδιο αποτέλεσμα. :deadthread: :thx: