Συρρίκνωση Δρομολογίων της Αegean

• Thread starter Thread starter pictures
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οι Αφιξεις του ΑΙΑ παντως δεν δειχνουν οτι η χθεσινη πτηση 22/10 Αλεξανδρούπολη Αθήνα ακυρωθηκε αλλα οτι επεστρεψε κανονικα και προσγειωθηκε on-time στις 20:20...
αρα προφανως αναχωρησε και κανονισε στις 17:50...

Εχω το αρχειο του ΑΙΑ που το δειχνει αλλα καποιο προβλημα συναντω για να το κανω upload να το δεις ...

Η απάντηση είναι πως όχι δεν το ήξεραν. Από την Κυριακή 30/10 εφαρμόζεται το χειμερινό πρόγραμμα (σε όλες τις εταιρείες και στην Α3), το οποίο υπέστη αρκετές αλλαγές μέχρι την οριστική μορφή του (και είμαι σίγουρος πως θα έλθουν και άλλες αλλαγές). Η Α3 με σχεδόν καθημερινές αλλαγές στα συστήματά της, περικόπτει συχνότητες από προορισμούς (προφανώς σε ημέρες που δεν αναμένει βάσει των κρατήσεών της κίνηση), όπως συνέβη με την AXD που διέκοψε την πτήση της Τρίτης.

Το πρόβλημά σου θα μπορούσε να λυθεί εφόσον σε βάζαν σε πτήση ΟΑ (απλά είσαι επιπλέον άτυχος γιατί η ΟΑ για AXD φεύγει 16.55 - 45 λεπτά μετά την άφιξη από Κω, οπότε χρειάζεται αλλαγή και η αναχώρησή σου από Κω)

Εμενα ο τυπος που μιλησα δε μου ειπε οτι σταματαει η πτηση της τριτης.
Εισαι σιγουρος οτι μονο αυτη η πτηση σταματαει; Αμα ειναι να φυγω Δευτερα.

Φιλε "Taou" μαλλον εγω μπερδευτηκα... οτι πετουσες σημερα για Αλεξανδρουπολη
Απο μια ματια που μολις εριξα στο site της Aegean φαινεται οτι το απογευματινο δρομολογιο για Αλεξανδρουπολη το σταματαει μονο Τριτη & Σαββατο τις αλλες μερες το εμαφανιζει κανονικα!

Σύμφωνα με αυτά που βλέπω από 30/10, η Α3146|7 πετάει καθημερινά πλην ΤΡΙ/ΣΑΒ.
Του λόγου του αληθές, τη Δευτέρα 7/11 (π.χ.) βλέπω KGS-ATH-AXD στα 144 ευρώ (τελική).

Θαρρώ πως σου είπε ψέμματα

Θα παρω αυριο να ρωτησω. Κατι λιγο ασχετο με το θεμα.
Ξερει κανεις αν πληρωνω διαφορα;
Εγω ας πουμε εχω πληρωσει για τα συγκεκριμενα εισιτηρια KGS-ATH-AXD 164 ευρω με επιστροφη.

τελικά επιβάρυνση για αλλαγή σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει, καθώς είναι με υπαιτιότητα της εταιρίας.

Μάλλον το καλοκαίρι του 2012 δεν θα κάνει την NYC σε συνεργασία με την Continental/United γιατί από ότι φαίνεται δεν θα γίνεται το δρομολόγιο. Λέτε να μην άντεξαν τον ανταγωνισμό των Αυτοκρατόρων….;..;;..;;;… :D

http://airlineroute.net/2011/11/11/ua-e ... 12update1/

Για να δούμε τι θα κάνει η US Airways λέτε και αυτή να λακίσει;