Συνοδός εδάφους

• Thread starter Thread starter pitsi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
η olympic air αφορα το πτητικο κομματι ναι

η handling την επιγεια εξυπηρετηση

και η engineering την τεχνικη βαση

και οι 3 ανηκουν στον ομιλο mig

υπάρχει προσωπικό εδάφους τόσο στην HANDLING όσο και στην olympic air.

στην βαση της εταιρειας, στην αθηνα δηλαδη, οσοι ασχολουντε με τις πωλησεις,διοικητικα στελεχη,ελεκτικοι μηχανισμοι,λογιστηριο και τηλεφωνικο κεντρο λογικα υπαγοντε στην olympic air,σωστα

:great:

Τώρα με τη συγχώνευση τυχόν μελλοντικές προσλήψεις θα γίνονται με τη φιλισοφία της Aegean ή της Ολυμπιακής; Έχω στο μυαλό μου τον περιορισμό της ηλικίας στις αγγελίες της Α3 ενώ όταν ζητούσε προσωπικό η Ολυμπιακή δεν θυμάμαι τέτοιο περιορισμό ή τουλάχιστον όχι τα 30 έτη.

Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πως είναι η συνέντευξη στη goldair για συνοδό εδάφους...με έχουν καλέσει για συνέντευξη και θα ήθελα να έχω μια ιδέα πριν πάω..ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Εχει ακουστει κατι αν υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις αυτον τον καιρο σε εταιριες επιγειας εξυπηρετηση(swissport,goldair,κτλ?)

Σας καλημερίζω όλους! :D
Είμαι η Gravitation phenomenon και είμαι καινούργια στην παρέα σας! Καλώς σας βρήκα!
Έχω αρκετές ερωτήσεις λόγω έλλειψης γνώσης - όμως η γνώση είναι για να μεταδίδεται!
Έχω πάθος με 2 πράγματα στη ζωή μου. ( ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ).
Το πρώτο το πραγματοποίησα και τώρα ήρθε η ώρα για το δεύτερο. :)
Ενδιαφέρομαι καταρχήν για συνοδός εδάφους.Σκέφτομαι να γραφτώ σε σχολή - συγκεκριμένα στην MEGA AIRLINE .Η ΑΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑΣ! :)
To θέμα είναι οτι είμαι αδαής.Μήπως δεν χρειάζεται να γραφτώ απαραίτητα στη σχολή?τι προσόντα χρειάζονται?που μπορώ να απευθυνθώ?αν πάω στη σχολή πώς θα είναι... και πολλά άλλα όπου δεν έχω την γνώση να τα ρωτήσω!
Με εκτίμηση και αναμένω την μετάδοση της δικιάς σας γνώσης!. :great:

Gravitation":3igp7j8s said:
...
Ενδιαφέρομαι καταρχήν για συνοδός εδάφους.Σκέφτομαι να γραφτώ σε σχολή - συγκεκριμένα στην MEGA AIRLINE .Η ΑΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑΣ! :)
To θέμα είναι οτι είμαι αδαής.Μήπως δεν χρειάζεται να γραφτώ απαραίτητα στη σχολή?τι προσόντα χρειάζονται?που μπορώ να απευθυνθώ?αν πάω στη σχολή πώς θα είναι... και πολλά άλλα όπου δεν έχω την γνώση να τα ρωτήσω!
Με εκτίμηση και αναμένω την μετάδοση της δικιάς σας γνώσης!. :great:

Μην κάνεις το λάθος και γραφτείς σε σχολή -- πεταμένα λεφτά. Συνοδός εδάφους σημαίνει check-in agent και διάφορες άλλες σχετικές εργασίες (αφίξεις κλπ). Είναι μια δουλειά που χρειάζεται κυρίως υπευθυνότητα, καλή επικοινωνία με ανθρώπους (πχ εμπειρία σε εξυπηρέτηση πελατών βοηθάει), υπομονή, να μπορείς να εφαρμόζεις και να ακολουθείς συγκεκριμένες διαδικασίες, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, βασική εξοικίωση με υπολογιστές και να μαθαίνεις γρήγορα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξειδίκευση. Ό,τι χρειάζεται σου τα μαθαίνουν με ένα training 2-3 εβδομάδων αφού σε προσλάβουν. Τουλάχιστο έτσι γίνεται στην Goldair.

Επίσης ο/η συνοδός εδάφους δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το επάγγελμα του/της αεροσυνοδού.

Re: Lufthansa στην Ελλάδα

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!

Είναι η πρώτη φορά που συνδέομαι παρακαλουθώ όμως κάοιο καιρό και αποφάσισα να συνδεθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει στην LH για το εργασιακό περιβάλλον ώρες εργασίας κ.λ.π. ότι πληροφορία ή συμβουλή υπάρχει καλοδεχούμενη προς μελέτη, καθώς σκέφτομαι αν μπορέσω να αλλάξω δουλειά να πάω εκεί. Σε τουριστικό γραφείο εργάζομαι, είμαι του χώρου τα τελυεταία 4 χρόνια. Ευχαριστώ!

γεια σε ολους..! ποια ειναι η δουλεια του συνοδου εδαφους και τι προσοντα απαιτουνται για να εργαστει καποιος? επισης πως προσλαμβανονται,μεσω ασεπ??? ελπιζω να με διαφωτισει καποιος..! :thx: