Συντριβή Sepahan Airways

• Thread starter Thread starter Στέφος
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Στέφος

First-Class-Member
Περιοχή
Γερμανία
Website
hellenicaviationhistory.blogspot.de
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDMA
Πριν λιγο συνετριβη ενα αεροσκαφος HESA IrAn-140 (reg. EP-GPA - HESA cn 90-05 ιρανικο αντιγραφο του An-140) της Sepahan Airways (Ιραν - εχει ακομη 4 αεροσκαφη του τυπου σε υπηρεσια) στην Τεχερανη, εκτελωντας την πτηση SPN 5915, λιγο μετα την απογειωση. Συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες, λιγο μετα το rotation εσβησε ο ενας κινητηρας με αποτελεσμα το αεροσκαφος να πεσει λιγα δευτερολεπτα πιο μετα στην επαρχια Azadi. Οι πρωτες πληροφοριες μιλαν για 48/48 νεκρους, αλλου αναφερονται 40 επιβαινοντες.

RIP...

Φιλε AGV, χωρις να θελω να σε προσβαλω, διαβαζε καλυτερα αυτο το site:
http://avherald.com/h?article=47897aae&opt=0
και οχι της εφημεριδες και τις φυλλαδες καθως αυτο ειναι 100000 φορες καλυτερο και πιο αξιοπιστο απο ολα τα αλλα.

Δεν νομίζω ότι είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο να μου υποδεικνύουν τυχόν λάθη μου. Ίσα ίσα που είμαι και ευγνώμων.
Σίγουρα υπάρχουν αξιόπιστες (με διαφορετικούς βαθμούς αξιοπιστίας ) και αναξιόπιστες πηγές. Η πηγή που βρήκα απλώς έδινε κάποια ένδειξη ότι ενδεχομένως υπήρξαν και τραυματίες και γιαυτό το έδωσα.
Η ροή των γεγονότων όμως είναι συνεχής και οι νεώτερες πληροφορίες μιλούν ότι δυστυχώς τα θύματα αυξάνουν.
(προσωπικά θεωρώ σαν περισσότερο αξιόπιστο από τις δημοσιογραφικές πηγές το ASN που όμως δεν ενημερώνεται τόσο άμεσα, και το οποίο επέλεξε σαν πηγή του το FARS)