συμβουλές για εισιτήριο για ΑΤΗ-ΒΟS

• Thread starter Thread starter tupolev
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στο JFK θα παραλάβεις τις αποσκευές σου, θα περάσεις τελωνείο, και μετά θα τις ξαναπαραδώσεις για την επόμενη πτήση σου JFK-BOS.

tupolev":1t8mzjzr said:
...αλλά και επειδή θα δώσω μόνο μια φορά αποσκευές (σε αντίθεση με το αν το έκανα σπαστό μέσω LHR ή κάποιο άλλο μεγάλο αεροδρόμιο)

tupolev":1nsu58ju said:
(...) αλλά και επειδή θα δώσω μόνο μια φορά αποσκευές(...)
Όντως θα δώσεις μόνο μία φορά αποσκευές, αλλά στο JFK -που θεωρείται το αεροδρόμιο εισόδου σου στις ΗΠΑ- πιθανότατα θα κληθείς να περάσεις από μια διαδικασία αναγνώρισης των αποσκευών σου πριν συνεχίσεις για BOS. Απλώς θα πρέπει να δεις τη βαλίτσα σου και να πεις ότι είναι δικιά σου. Το sticker θα λέει ότι πάει BOS via JFK, αλλά αν δεν περάσεις από όλο αυτό το πράγμα, μάλλον δε σε ακολουθήσει στη Βοστόνη!

EDIT: μόλις με πρόλαβε ο SK!

SK":29kfeue0 said:
Στο JFK θα παραλάβεις τις αποσκευές σου, θα περάσεις τελωνείο, και μετά θα τις ξαναπαραδώσεις για την επόμενη πτήση σου JFK-BOS.

Σωστός! Κανείς δε γλιτώνει από το λεγόμενο First Point of Entry to the US!
Φίλε tupolev, ελπίζω να εχεις κενό κανένα διωράκι τουλάχιστον. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις και τέρμιναλ. Ρώτα το γραφείο σου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σας ευχαριστώ όλους για την πληροφόρηση και την ενημέρωση.
Πρόβλημα αυτή η αναγνώριση γιατί έχω κάτι λιγότερο από 2 ώρες..
Νομίζω δύσκολα θα προλάβω την ανταπόκριση, καλά όμως που μου το είπατε να επικοινωνήσω με τη Delta και να δω τι θα κάνω.
Κοίτα να δεις έθιμα όμως...