συμβουλές για εισιτήριο για ΑΤΗ-ΒΟS

• Thread starter Thread starter tupolev
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

tupolev

Economy-Class-Member
Περιοχή
Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
UAE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
KBOS
Γεια σε όλους!!
Πρέπει κάποια μέρα μεταξύ 16 18 Αυγούστου να ταξιδέψω Αθήνα-Βοστώνη one-way και οι τιμές που βρίσκω σε airticket.gr κτλ. είναι φρικιαστικές...
620 ευρώ μέσω Ζυρίχης με άθλια ανταπόκριση είναι το φτηνότερο...
Και μιλάμε για 4,5 μήνες πριν...
Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να πάω Λονδίνο ή Παρίσι με easy και να συνεχίσω από κει με ΒΑ ή AirFrance αντίστοιχα, αλλά δεν βοηθάει καθόλου...
Η easy μου βγάζει τρελά νούμερα, κάτι 200άρια!!!
Και ήθελα να ρωτήσω μήπως είναι υπερβολικά νωρίς γιαυτό οι τιμές βγαίνουν τόσο υψηλές ή λόγω high-season είναι τόσο ακριβά και θα ακριβαίνει κι άλλο όσο περνάει ο καιρός;;;
Αν ξέρει κάποιος κάτι ή είχε προηγούμενη εμπειρία ας μου δώσει κάποια πληροφορία παρακαλώ...
Απλά τα ποσά μου φαίνονται εξωφρενικά για one-way ταξίδι το οποίο δυστυχώς θα πρέπει να το πληρώσω εγώ -:(
Ευχαριστώ

Δοκίμασες με τη KLM;Ποιά τιμή πάντως θα σου φαινόταν λογική για αυτό το ταξίδι;Τα 620Ε κρίνω οτι είναι πολύ καλή περίπτωση.

Και πάλι καλά να λες....

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι θες oneway μάλλον που τα συστήματα κρατήσεων των αεροπορικών βγάζουν φλύκταινες όταν τους πατάς το oneway...

Θα το έπαιρνα δαγκωτό με τη swiss το 620 λόγω του service της, αν και απότι βλέπω έχει 330 στο ZRH-BOS και όχι 340.

jerry":s753ts0r said:
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι θες oneway μάλλον που τα συστήματα κρατήσεων των αεροπορικών βγάζουν φλύκταινες όταν τους πατάς το oneway...

Σωστά. Δοκίμασε να βάλεις return με τυχαία ημερομηνία επιστροφής ένα μήνα μετά.

Αν σε ενδιαφέρει η τιμή και μόνο και όχι το δρομολόγιο θα πρότεινα ATH-MUC με διανυκτέρευση στο Μόναχο και συνέχεια MUC-MAD-BOS σύνολο 498 Ευρώ.

Επίσης: ATH-DUS-JFK-BOS 560 Ευρώ

Τα ποσά (500-600) που αναφέρονται είναι πολύ λογικά: o Αύγουστος είναι στην αιχμή της καλοκαιρινής σεζόν.

Kratei,paidia!I dianikterefsi kostizei!(To pliktrologio exei provlima sta ellinika).

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τις προτάσεις σας. Εντωμεταξύ βρήκα κάτι πιο προσιτά πχ. 360€ LHR-BOS (με AirIndia!),
αλλά τελικά στη σούμα δεν βρήκα τίποτα που να έβγαινε με servis fee κτλ κτλ κάτω από 500€.
Ο πράκτορας μού μου βρήκε με Delta, 585€-νεανικός ναύλος μου είπε, πολύ λίγα εισιτήρια-, μέσω JFK και τελικά προτίμησα αυτό κυρίως λόγω της τιμής, της πολύ καλής ανταπόκρισης(σε αντίθεση με τη swiss), αλλά και επειδή θα δώσω μόνο μια φορά αποσκευές(σε αντίθεση με το αν το έκανα σπαστό μέσω LHR ή κάποιο άλλο μεγάλο αεροδρόμιο).
Bέβαια δε θα έχει το σέρβις της swiss, αλλά θα είναι κάτι καινούργιο για μένα(δεν έχω ξαναπετάξει με Delta). Kαι κάθε καινούργια εμπειρία είναι καλοδεχούμενη (αρκεί να μην πέσει το αεροσκάφος, βέβαια :-)