Καλημέρα σας. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω έντονα σχετικά με τους χαρακτηρισμούς σας περί ζώων, μαϊμούδες, βλακείες, άσχετοι κτλ... Κύριοι πρέπει να καταλάβετε και να έχετε ως δεδομένο ότι:
α)Δεν είναι όλοι γνώστες περί των αεροπορικών όπως εσείς!
β)Δεν απολαμβάνουν όλοι την διαδικασία της πτήσης όπως εσείς!
γ)Πάρα πολλοί έχουν φοβίες με τα αεροπλάνα και την πτήση και σε συνδυασμό με το α) πανικοβάλλονται!!!!!
Συνεπώς δεν γνωρίζετε αν ο συγκεκριμένος επιβάτης είχε φοβίες με την πτήση και το γεγονός ότι δεν ήταν σχετικός πραγματικά πίστεψε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και το αεροπλάνο θα απογειωθεί και μετά θα σκάσει κάτω στο διάδρομο σε μια μεγάλη μπάλα φωτιάς (Ναι κάπως έτσι το βιώνουμε)! Πιστέψτε με αυτό σκέφτονται (σκεφτόμαστε) άτομα που δεν νιώθουμε καλά με όλη την διαδικασία. Το πως θα εξωτερικευτεί ο πανικός τη συγκεκριμένη στιγμή, πολλές φορές δεν είναι στο χέρι του καθένα να το ελέγξει. Ξέρετε πόσα "Πάτερ ημών" και "Πιστεύω" λέω από μέσα μου ή φωναχτά όταν βιώνω μια προσέγγιση/προσγείωση στην οποία πραγματικά πιστεύω ότι τώρα καρφώσαμε? Όσον αφορά τους υπόλοιπους επιβάτες αντιδράσαν το ίδιο όπως θα αντιδρούσα και εγώ αν κάποιος λίγα καθίσματα πιο πίσω φώναζε και ωρυόταν ότι πέφτουμε ή ότι η πόρτα είναι ανοιχτή ή ότι ο κινητήρας έπιασε φωτιά. Και η αντίδρασή μου βέβαια σε ένα βαθμό θα προέρχεται από τις φοβίες μου. Δεν με κάνει αυτό πιο ζώο από εσάς που με κρίνετε για αυτό..
ΥΓ: Καμία σχέση δεν είχα με την πτήση. Θα μπορούσα όμως να βάλω τον εαυτό μου στην θέση και του επιβάτη που το ξεκίνησε και των υπολοίπων.