Σύκγρουση δυο Ελληνικών F16 στον αέρα

• Thread starter Thread starter Socrates
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
[album]20320[/album]

Σουπερ Πουμα πανω απο το σπιτι μου στο Ηρακλειο πριν λιγο.Μαλλον μεταφερει καποιον απο τους 3 ατυχους πιλοτους στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο Ηρακλειου.....

Re: Σύγκρουση δυο Ελληνικών F16 στον αέρα

Δεν χρειάζεται να γράψω πόσο λυπηρό είναι όταν κάποιος χάνει την ζωή του υπηρετώντας τον τόπο του. Παλαιότερα ήταν η μεγαλύτερη τιμή για έναν άνδρα.

menelaos":32drl7dw said:
Ας μην εμπλέκουμε οικονομικά ζητήματα διότι είναι άσχετα με το θέμα. Το θέμα είναι ότι χάθηκε ένα παιδί και μακάρι να σωθεί ο δεύτερος.

Το οικονομικό ζήτημα που βλέπω εγώ είναι ότι ο εξοπλισμός που χάθηκε κοστίζει γύρω στο 50αρι το κομμάτι (με πάσα επιφύλαξη το νούμερο). Σήμερα χάσαμε 2. Η απορία μου είναι: έχουμε συχνότερα τέτοια συμβάντα από άλλες χώρες; Πόσα μαχητικά χάνουν στατιστικά και αναλογικά χώρες όπως η Τουρκία ή το Ισραήλ; Είναι όλα όπως πρέπει στην ΠΑ;

Τα ονόματα των παιδίων θα ανακοινωθούν? Αν ναι πότε?

Η ελληνική αεροπορική οικογένεια σήμερα έχασε ενα μέλος της τον σμηναγό Αναστάσιο Μπαλατσούκα 33 ετών ας αναπαυθεί εν ειρήνη καλό ταξίδι.

Πραγματικά πολύ λυπηρό γεγονός.Καλό ταξίδι στον σμηναγό και τα καλύτερα για το παλικάρι στο νοσοκομείο. :cry:

agrodemm":1ssajtfq said:

Μπορεί να "σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν οι ... ΔΕΚΟ" όπως λέει το "έγκυρο" αυτό site αλλά κάποιος πρέπει να πει σε αυτούς τους κυρίους οτι έτσι "σκοτώνουν και τη δημοσιογράφια"! :stupid: Ήμαρτον με την κάθε π :5: α!

Στη 01.15 σήμερα τα ξημερώματα 29/8/2010 έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, ο Σμηναγός Σήφης Αναστασάκης, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τη σύγκρουση των δυο F- 16 , κατά τη διάρκεια άσκησης νότια της Κρήτης.
Κρίμα και άδικο για άλλο ένα μέλος της οικογένειας των Ιπταμένων...

Αντίο παλικάρια...

Χάσατε τη ζωή σας για να μπορούμε οι υπόλοιποι να κοιμόμαστε ήσυχοι.....

Ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει.