Re: Ryanair (και) στην Κύπρο
Ήμουν στην έκθεση, οχι βεβαια στο σταντ της κύπρου, αλλά έχω να δηλώσω τα εξής. Δεν είδα πουθενά σταντ της Tui k Thomas cook να προσπαθήσουν να πουλήσουν κάποια εκδρομή. Το Apollo (άλλος Τour Operator που εξειδικέυεται στην Σκανδιναβία) ήταν μονίμως τίγκα στο κόσμο ο οποίος έκανε κρατήσεις και προκρατήσεις με τις ειδικές προσφορές που είχε. Αν παραπονέθηκαν οι παραπάνω εταιρίες, ε τότε "καλά να πάθουν". Δεν μπορείς να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και να περιμένεις κόσμο. Θυμίζει greek way αντιμετώπιση αυτό, αντί να κάνουν οι ίδιοι κάτι στο προιόν τους, να παραπονιούνται για το προιόν του γείτονα.
Επίσης πολλοί Νορβηγοί παίνεψαν το σπίτι τους (NOrwegian), και απόλυτα πληροφορημένοι μας έλεγαν για την μεγάλη επένδυση που έκανε η norwegian και πως θα ανταγωνιστεί στα ίσα την ryanair η οποία "αντιμετωπίζει επιβάτες και προσωπικο με απαραδεκτο τρόπο". Και Βλέπω πχ για χανια, Bergen καθημερινή πτήση για χανιά. Ελσινκι 4 πτήσεις το καλοκαίρι, 2 στην low season, κτλ κτλ. Ξέρω μπερδεύω διάφορα θέματα, που μάλλον δεν έχουν σχέση αλλά απορώ αν αυτός που έγραψε το άρθρο ήταν στην Εκθεση, η αν απλά έγραψε για λογαριασμό κάποιας πλευράς...