Παιδιά καλησπέρα σε όλους πάρα πολύ ωραίο το σάιτ και πολύ χρήσιμα τα φόρουμ.
Πολύ καλή τιμή, σε σχέση με το τι πληρώναμε παλιά!!!
Καλά να τα περάσετε!
Εγώ μένω μόνιμα Ιταλία και με Ράιαν Αιρ έχω ταξιδέψει πολλές φορές, μέχρι τώρα χωρίς προβλήματα, πάντα με χειραποσκευή 55χ40χ20 (αλλά και 21 να είναι χωράει στο box). Πήγα Όσλο με 6 Ευρώ a/r, Βρυξέλλες με 2 σεντς...!!!, Βαρκελώνη με 12, κλπ κλπ!
Μακάρι να έρθει και σε άλλα ελληνικά νησιά, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον τουρισμό μας! Έχω δει πάντως να μην ανεβάζουν στο αεροπλάνο άτομο με χειραποσκευή που να μη χωράει στο box, παρότι το ίδιο άτομο είχε δώσει βαλίτσα στο τσεκίν. Και δεν σου δίνουν τη δυνατότητα εκείνη τη στιγμή να φορτώσουν αυτοί τη βαλίτσα σου, οπότε απλώς δεν ταξιδεύεις.
Το ότι δίνεις βαλίτσα στο τσεκίν δε σου δίνει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους επιβάτες, η χειραποσκευή πρέπει να είναι πάντα μόνο μία, ούτε τσάντες, ούτε τσαντάκια, ούτε φωτογραφικές μηχανές. Όλα μέσα στη χειραποσκευή. Βάρος δεν μου έχουν ελέγξει μέχρι στιγμής, αν και ξέρω ότι έχει συμβεί.
Για να γλυτώνετε τα έξτρα έξοδα πιστωτικής με Ryanair, αρκεί να πληρώνετε με Prepaid Mastercard (στις άλλες υπάρχουν έξοδα πιστωτικής κάρτας 10 Ευρώ τουλάχιστον).
Και για να βρείτε ξενοδοχείο στη φθηνότερη τιμή, προσωπικά εμπιστεύομαι απόλυτα την Τριβάγκο,
http://www.trivago.gr.
Για να βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπέργκαμο για παράδειγμα, αρκεί να γράψετε πάνω αριστερά την πόλη (με ελληνικούς ή αλλιώς με λατινικούς χαρακτήρες) και τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν. Θα σας βγει μια λίστα με τα ξενοδοχεία που έχουν δωμάτια ελεύθερα, και μετά διαλέγετε κατηγοριοποίηση ανά τιμή!
Αν ενδιαφέρεστε, υπάρχει και community, για άτομα που τους αρέσουν τα ταξίδια και θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, για ξενοδοχεία ή αξιοθέατα (μνημεία, εστιατόρια, αεροδρόμια, μουσεία κλπ).