Από τη πρώτη στιγμή που είδα ότι η ryanair θα αρχίσει δρομολόγια απο Θεσ/νίκη, περίμενα να δω σχόλια όλων σας και είχα πει οτι δε θα γράψω κάτι γιατί δεν είχα ν απω και κάτι. Η αλήθεια είναι ότι οι γνώμες όλων σας λίγο πολύ με καλύπτουν.
Κι εγώ είμαι εναντίον της ryanair, αλλα ίσως να τη δοκίμαζα και όλα αυτά εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες.
Η Αλήθεια είναι ότι για να κλείσεις εισιτήρια με ΑZ/LX ειδικά απο Θεσ/νικη πρέπει να κλείσεις από πολύ νωρίς για να έχεις και τισ καλύτερες τιμές. Αλλά το ίδιο ισχυεί και για όλες τιs Low cost.
Προσωπικά δε με χαλάει οι πτήση με ανταπόκριση (για μένα προσωπικά, αλλοι μπορεί να έχουν παιδιά,γατια,σκυλια και να μην μπορουν, εξαρτάται και πάλι).
Επίσης η Ιστορία έχει δείξει ότι υπάρχουν στιγμές που οι χαμηλού κόστους δε συμφέρουν οικονομικά ....αλλά υπάρχουν ακι στιγμές που καρα-συμφέρουν και κάνεις και ενα ταξιδάκια κούτρα.
Κι εγώ που είμαι κατά αυτών, όταν η ευκολη αρχισε πτήσεις απο Θεσ/νικη για Μιλάνο βρήκα μία πολύ καλή τιμή με βαλίτσα και πήρα την παρέα μου και πήγαμε (2 επιβάτες μια βαλίτσα βάλαμε) που δεν είχα σκοπό να κάνω ταξιδάκι στο Μιλάνο αλλά μια που ήταν φθηνό το εισιτήριο να μια που έπεφτε αργεία συν 2 μέρες άδεια..όλα έκατσαν.
Η αλήθεια είναι ότι για μεγάλες πτήσεις οι χαμηλού κόστους δεν συμφέρουν, θα ήταν καλό να είχαμε εσωτερικά δρομολόγια και να έπεφταν λίγο οι τιμές.
Σχετικά με το θέμα που έρχεται και η λατρεμενη/αγαπημενη (και δεν ξέρω πως αλλιως την αποκαλούν μερικοι) στη Θεσ/νικη. Θα πιασει γιατί υπάρχουν πολλοι Σκοπιανοί και Βούλγαροι που πετούν απο Θεσ/νίκη και σε συνεργασία με τον ΟΣΕ (γιατί συνήθως με τρένο έρχονται που είναι και φθηνά). Σίγουρα θα μπορούν να βάλουν κι αλλους προορισμούς αλλά πιστευω για αρχή είναι καλά. Θα θέλουν να δουν πως πάει το πράμα....όπως έκανε και η εύκολη. Άργότερα θα βάλουν και άλλους προορισμους ..θα το δείτε...στο επόμενο καλοκαίρι κιόλας.
Και εκεί που ποντάρουν πιο πολύ είναι στους ξένους παρά στου Ελληνες, χαζοί δεν είναι να περιμένουν απο τους ελληνάρες να γεμίσουν τα αεροπλάνα τους.
Πολύ καλή κίνηση το Σαρλερουά κάτι που έλειπε. Το Λονδίνο αν και κορεσμένο για καλοκαίρι καλά είναι αν και ο Χειμώνας θα δείξει τι θα γίνει. Μία εταιρεία θα την κάνει σίγουρα και αυτη θα είναι είτε ΒΑ είτε ΟΑ. Αν δε κλείσει η ΟΑ και βάλει λουκέτο μετα τη μη συγχώνευση βλέπω την ΒΑ να την κάνει χαλαρά.
Το Οσλο για καλοκαίρι είναι πολύ καλό αλλά η Στοκχόλμη θα τραβούσε και ένα χειμώνα άνετα με Σουηδούς και λίγους Έλληνες.
Υ.Γ ένας νέος απο το φορουμ που εσταζε μέλι για την ryanair ...δεν ακούγεται άλλο.