Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
οχι μπορεί να γίνει βάση στο..... skg. Παρόλο που ακούγεται πλεον σαν ανεκδοτο

Προσπαθώ απο χθες να κλείσω εισιτήριο στην Ryanair αλλά έχω αποτύχει, κολλάω συνέχεια στο τελευταίο βήμα, μου λέει ότι έχω κάποιο λάθος με τα στοιχεία μου στην καρτα. Εν τω μεταξύ χθες μπόρεσα να βγάλω ένα εισιτήριο, αλλά χρειάζομαι και κάποια ακόμη. Ξέρει κανείς αν έχει κανα πρόβλημα η σελίδα τους;Ε δε γίνεται να μαι τόσο βλάκας που συνέχεια να κάνω κάποιο λάθος στα στοιχεία!
Υπάρχει κανένα τηλέφωνο για κράτηση ή κάποιος άλλος τρόπος αγοράς εισιτηρίου και αν ναι , πόσο κοστίζει; Παρατήρησα πως τηλέφωνο για Ελλάδα δεν έχουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελικά το θέμα λύθηκε. Δεν έφταιγε η ryanair. Εφταιγε η κάρτα. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να κάνω τη συναλλαγή. Πήρα τηλ στην alphabank και μου παν όλα οκ, θα πρεπε να μπορεις να κανεις. Αλλά δεν μπόρεσα και πάλι όσο και αν προσπάθησα, ώσπου προσφέρθηκε ο αδερφός μου να μου δώσει την κάρτα του, οπότε και επιτέλους ολοκλήρωσα την συναλλαγή!

Πέρα απο την λανθασμένη πληκτρολόγηση (που μπορεις εύκολα να το ελέγξεις) τσέκαρε αν έχεις επαρκές υπόλοιπο σε χρεωστική/prepaid ή πίστωση σε πιστωτική.

Αν δεν κάνω λάθος τα τηλέφωνα της Ryanair είναι υψηλής χρέωσης (δλδ και Ελληνικό αριθμό να είχαν θα κόστιζε παραπάνω)

Όσο για εναλλακτικούς τρόπους αγοράς εισιτηρίων κανε μια αναζήτηση για τις ημερομηνίες που θέλεις στο skyscanner και επέλεξε τη πτήση της Ryanair αλλά από άλλη εταιρία. Θα σου βγει σίγουρα πιο ακριβά (μπορεί να αρχικα να σου εμφανίζει την ίδια τιμή αλλά προχωρόντας θα εμφανίζει διάφορα fees)

Πριν κανεις κάτι απο τα παραπάνω δοκίμασε κ με άλλη κάρτα (λογικα μπορείς ευκολα να βρεις κάποια debit). Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα τοτε ισως να είναι καποιο προσωρινό πρόβλημα του συστήματος. (πάντως δεν αξιζει να τα αγοράσεις καπως αλλιως ... ). Καλή επιτυχία.

---- ουπς ---- τωρα ειδα την απαντηση σου :banana: . Καλά ταξιδια

Μπορώ να κλείσω και άλλη θέση για την βαλίτσα μου, έτσι ώστε να γλιτώσω κάποια λεφτά και να μην την περιμένω μετα, και χωρίς να υπάρχει και η πιθανότητα να μου την χάσουν; Κάτι άκουσα για extra item seat... Ξέρετε τίποτα;

Copy paste απο boarding pass

There is no baggage allowance (cabin or checked) associated with the purchase of an extra seat.  

Βέβαια εδώ λεει

To book an extra seat for an item the word "ITEM SEAT" must be entered as the surname and "EXTRA" must be entered at the first name. EXTRA ITEM SEAT will then be displayed on the reservation and online boarding pass. The accompanying passenger's travel document details must be entered during the online check- in process. Spanish Resident and Large Family Discount is not applicable on EXTRA seats.

αλλά δεν καταλαβα αν αφορά αποκλειστικά μουσικά όργανα/ποδήλατα κλπ που αναφερει στις προηγούμενες παραγράφους

Επανήλθε η FR για την περαιτέρω ανάπτυξη της στη χώρα μας, στοχεύοντας κυρίως στο LGAV. Σε σημερινή συνέντευξη ειπώθηκαν ενδιαφέροντα πραγματάκια, μέχρι και λίστα προορισμών, αν κλειστεί συμφωνία, απ' το LGAV ανακοίνωσαν
:arrow: http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=524597

Φυσικά, η Αιγαίου απήντησε άμεσα με δ/τ
:arrow: http://el.aegeanair.com/i-etaireia/grafeio-tupou/deltia-tupou/deltio-tupou/?prid=434

:banana: :banana: :banana:

Θα συμφωνήσω με αυτό:

'Αν η στρατηγική του Δημοσίου περιλαμβάνει μείωση των φόρων και τελών, αυτή θα πρέπει να αφορά και να ωφελεί ολόκληρη την αεροπορική αγορά, χωρίς διακρίσεις που δημιουργούν στρεβλώσεις.'

κάνοντας την εξής αλλαγή:

αλλάζοντας το αρχικό 'αν' με το 'πρέπει'.

Ερώτηση

Οι προϋποθέσεις που έθεσε για την έναρξη του επιχειρηματικού σχεδίου είναι:
- Το «Σπατόσημο» να παραμείνει 12 ευρώ ανά επιβάτη για όλα τα υπάρχοντα δρομολόγια και όλες τις αεροπορικές εταιρίες,
- Να υπάρχουν μηδενικοί αεροπορικοί φόροι σε νέα δρομολόγια για όλες τις αερογραμμές,
- Και να μειωθούν κατά 5 ευρώ ανά επιβάτη τα τέλη του «Ελ. Βενιζέλος» για όλες τις αερογραμμές στην Αθήνα.

Μπορεί κάποιος να τα κοστολογήσει (ανά επιβάτη). Για τι ποσό μιλάμε δλδ; (οκ, το τελευταίο είναι 5€ ανά επιβάτη - μόνο για αναχώρηση απο Αθηνα ή και άφιξη;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.