Εγώ πάντως από κρήτη σίγουρα δεν προβληματιζόμουν. Συνεχίζω να χαίρομαι όμως γιατί αυτό θα σηματοδοτήσει την αρχή. Δεν πιστεύω οτι η Ryanair είναι η λύση σε μια σειρά προβλημάτων, ούτε υποστηρίζω οτι θα φέρει μια άνθιση τουρισμού, θα γίνει όμως μια αρχή, από ένα όνομα που φέρνει τουρίστες που δεν μένουν στα 5* all inclusive ξενοδοχεία. Εμένα αυτό που με καίει, και που θέλω να δω υποχρεωτικά, είναι η άνθιση του χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα γενικότερα. Το ποιος θα τον φέρει λίγο με νοιάζει. Αλλά η Ryanair βλέπει το θέμα πιο γενικά (δυστυχώς πιο γενικά από οτι το βλέπουν οι πολιτικοί μας, και στην τελική εμείς οι ίδιοι). Αλλα σου λέει, εγώ ανοίγω τη γραμμή, εσύ διαφήμισε τον τόπο σου, εγώ θα σου φέρω γεμάτα αεροπλάνα, και εσύ, κάνε τους οτι θές. Όπως και να το κάνουμε, ο τόπος μας έχει χαρές που οι ξένοι εκτιμούν, αλλά δεν ξέρουν οτι τις έχουμε. Όταν έλεγα σε φίλους/ες από Γερμανία, Πολωνία, Φιλανδία, οτι έχουμε χιόνια το χειμώνα, έμειναν με την απορία οτι έχουμε βουνά...! Βέβαια, η διαφημιστική καμπάνια μας, ανέκαθεν δείχνει θάλλασες, αρχαία και ήλιο.
Συμπέρασμα, μια ολική πολιτική, με ταυτόχρονη είσοδο της Ryanair (για το μπαμ της υπόθεσης) θα είναι ευεργετική για όλες τις εταιρίες που πετάνε στον Ελληνικό χώρο.