Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Spotterakis συμφωνω πως ειναι ταλαιπωρια με ΜΜΜ,αλλα σκεψου να το κανεις με Ι.Χ( 30 Ε Βενζινη + 8Ε Διοδια).Αν εισαι ενα ατομο μαλλον δεν αξιζει τον κοπο,αλλα για ζευγαρι και πανω προσωπικα πιστευω πως συμφερει...Για ονομασια μαλλον Thessaloniki South το κοβω ή Athens Ultra-north... :thx: Οπως και να χει η εισοδος της FR και η επεκταση της U2 στην ελληνικη αγορα προσωπικα παλι πιστευω πως θα ειναι κατι θετικο( για τις Α3 και ΟΑ,πολυ αμφιβαλω..)

ρε παιδια , να το παρουμε λιγο αναποδα??
μεχρι τωρα προβληματιζομασταν εμεις οι βολιωτες(και γενικοτερα) πως να παμε αθηνα η σαλονικη για να πεταξουμε μιας που δεν ειχαμε επιλογες , τωρα προβληματιζεστε εσεις πως θα ερθετε εδω για να πεταξετε με ryanair????

Εγώ πάντως από κρήτη σίγουρα δεν προβληματιζόμουν. Συνεχίζω να χαίρομαι όμως γιατί αυτό θα σηματοδοτήσει την αρχή. Δεν πιστεύω οτι η Ryanair είναι η λύση σε μια σειρά προβλημάτων, ούτε υποστηρίζω οτι θα φέρει μια άνθιση τουρισμού, θα γίνει όμως μια αρχή, από ένα όνομα που φέρνει τουρίστες που δεν μένουν στα 5* all inclusive ξενοδοχεία. Εμένα αυτό που με καίει, και που θέλω να δω υποχρεωτικά, είναι η άνθιση του χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα γενικότερα. Το ποιος θα τον φέρει λίγο με νοιάζει. Αλλά η Ryanair βλέπει το θέμα πιο γενικά (δυστυχώς πιο γενικά από οτι το βλέπουν οι πολιτικοί μας, και στην τελική εμείς οι ίδιοι). Αλλα σου λέει, εγώ ανοίγω τη γραμμή, εσύ διαφήμισε τον τόπο σου, εγώ θα σου φέρω γεμάτα αεροπλάνα, και εσύ, κάνε τους οτι θές. Όπως και να το κάνουμε, ο τόπος μας έχει χαρές που οι ξένοι εκτιμούν, αλλά δεν ξέρουν οτι τις έχουμε. Όταν έλεγα σε φίλους/ες από Γερμανία, Πολωνία, Φιλανδία, οτι έχουμε χιόνια το χειμώνα, έμειναν με την απορία οτι έχουμε βουνά...! Βέβαια, η διαφημιστική καμπάνια μας, ανέκαθεν δείχνει θάλλασες, αρχαία και ήλιο.
Συμπέρασμα, μια ολική πολιτική, με ταυτόχρονη είσοδο της Ryanair (για το μπαμ της υπόθεσης) θα είναι ευεργετική για όλες τις εταιρίες που πετάνε στον Ελληνικό χώρο.

Επίσης, παρόλο που στη χώρα μας υπάρχει το αναχρονιστικότατο μονοπώλιο των ΚΤΕΛ, θα μπορούσε να υπάρχει ένα απευθείας φθηνό δρομολόγιο (τύπου easybus) να σε πάει στο αεροδρόμιο! Μην σκέφτεστε με τις παρούσες τιμές και συνθήκες των ΜΜΜ προς Αγχίαλο, προοπτικές υπάρχουν πολλές αν υπάρχει (κρατική πρωτίστως στην μπανανία που ζούμε και μετά επιχειρηματική) θέληση!

Ωραία προβληματιζόμαστε εμείς,αλλα το γεγονός είναι ότι η Ryanair δεν εχει κάνει καμία νύξη προς το παρόν για επέκταση στην Ελλάδα..Είχαμε ακούσει και διαβάσει εδω για την Κω,μετά για το Βόλο..μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενδείξεις για πτήσεις ούτε για τα Σούρμενα..Όπως επίσης και η είδηση "βόμβα" ότι η Easy θα ξεκινούσε την άνοιξη δρομολόγια εσωτερικού..άκρα του τάφου σιωπή στα airports βασιλεύει...ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε λοιπόν.. :(

Φίλτατοι συνφορουμίτες, δεν είπε η Ryan ότι θα κατέβει Ελλάδα... Οι δικοί μας τα λένε...

Αν παρατηρήσατε στα link που έδωσα, όλοι συζητάνε (δλδ παζαρεύουνε) με την Διευθύντρια Εμπορικής Ανάπτυξης της Ryan Air, κ. Mairead Dooley-Byrne...

Απλά, οι επαφές διαφόρων πολιτευτών δημοσιεύτηκαν πάνω-κάτω τις ίδιες μέρες, που σημαίνει ότι ίσως γίνεται ή θα γίνει κάτι πιό οργανωμένο...

Με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ στα εισιτήρια μεταξύ OA και Aegean δεν τολμάει να πατήσει κανείς το πόδι του.

Ειδικα η Ryanair εχει δειξει οτι οπου γινεται πολεμος εκει ειναι που "χωνεται"...!Γιατι οπου πολεμος υπαρχει και λογος που γινεται... (οπου λογος = χρημα!)

Εγώ θα ήθελλα να έρθει στην Ελλάδα να δούνε και οι Έλληνες τι εστί low cost εταιρία.
Να τους χρεώνουν το βαλιτσάκι επειδή η κυρά δεν μπορεί να πάρει το makeup στη καμπίνα και πρέπει να το τσεκάρει, να πληρώνει 5 ευρώ τη πορτοκαλάδα και τα φυστίκια... θυμάστε που θέλλανε να βάλλουν κερματοδέκτη στις τουαλέτες?
Όχι τίποτα άλλο, να καταλλάβουν επιτέλους στην Ελλάδα πόσο τυχεροί είμαστε, με δύο εταιρίες, φοβερό service, τιμές.
Χαζοί είναι στην Ryanair? Γιατί νομίζεις ακυρωσαν τα σχεδιά τους και οι άλλοι από την Εasyjet? Όπου φύγει φύγει μπάρμπα...

Ναι, πολύ τυχεροί είμαστε (ελπίζω να το λες ειρωνικά)!
Σε απλλο κοινό απευθύνονται οι loco, σε άλλο οι «κανονικές» αεροπορικές σαν τις δικές μας δύο!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.