Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
13η σύνδεση με Κέρκυρα! Ρώμη!
CFU-CIA από 31 Μαρτίου

Και γω αναρωτιέμαι τι παιζει με το Χανιά-Θεσ/νίκη;Μήπως κάνουν ανασχεδιασμό των ωραρίων του δρομολογίου; πάντως όπως ήταν, δεν συνέπιπταν οι πτήσεις με της Α3 που είναι αργά το απογεύμα (ευτυχώς για μένα...)..

Το CIA-CFU θα πραγματοποείται 4,7.. 4 1545-1825/1850-1930 7 620-900/925-1005..Στο μεταξύ στο BRE-SKG δίνει μπλοκ τάιμ 3:15 από Βρέμη και 3:30 προς Βρέμη.Λίγο υπερβολικό δεν είναι όταν για Κολωνία είναι 3;

το 2013 μπήκε αλλά Χανιά- Θεσσαλονίκη ακόμα τίποτα.... :?

για μενα κακως την αφησαν να κανει πτησεις μεσα στην Ελλαδα.
Απο το εξωτερικο κανενα προβλημα, να μας φερουν τουριστες.Οπως κανουν και οι αλλες αεροπορικες εταιρειες.
Οτι και να ειναι για μενα αυτοι ειναι ξενοι.Θελω να εχουμε Ελληνικη (η Ελληνικες) αεροπορικη εταιρεια και να δουλευουν εκει οι δικοι μας.
Αυτη ειναι γνωμη μου.

Τι εννοείς "την άφησαν";
Δε ρώτησε κανέναν. :P

Φίλε Georgi1964, μαζί σου 100% όσον αφορά το 'ελληνικό' σκέλος του συλλογισμού σου, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει και οι χψω ελληνικές εταιρείες να πάψουν να χρεώνουν το Αθήνα - Θεσσαλονίκη το ίδιο με το Αθήνα - Λονδίνο.

Να έρθει και κολομβιανή εταιρεία, δεν με πειράζει, αρκεί να δουλέψει επιτέλους ο ανταγωνισμός σε λογικά πλαίσια. Και αν ανάμεσα στους 2 ή στους 3 η ελληνική εταιρεία μου προσφέρει το ίδιο προιόν (=/- 10%), σε σχεδόν ίδια τιμή (άντε μέχρι 10% περισσότερο), ναι, θα την προτιμήσω επειδή είναι ελληνική, ασχετα αν πετάει 3 ώρες νωρίτερα απο όταν θα με βόλευε και αν θα δώσω 10-15 ευρώ παραπάνω, όμως μέχρι εκεί. Αλλά αν μου ζητάνε 40 και 50 παραπάνω, όχι κύριοι, θα τα δώσω στον ξένο, γιατι κάποια πράγματα όπως οι αντοχές στην κοροϊδία αλλά και στα οικονομικά έχουν επιτέλους ένα όριο.

Και όλα αυτά τα γράφω εγω που είμαι ο τελευταίος που θα ξαναμπώ σε FR.

Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά.

Γνωρίζει κανένας αν θα βάλει την πτήση stansted αραξο φέτος;

Πολύ βολικό και πέρυσι είχε καλές πληρότητες...

Οσο και αν έψαξα δε βρήκα τίποτα...

Georgi1964":2dcznpmx said:
για μενα κακως την αφησαν να κανει πτησεις μεσα στην Ελλαδα.
Απο το εξωτερικο κανενα προβλημα, να μας φερουν τουριστες.Οπως κανουν και οι αλλες αεροπορικες εταιρειες.
Οτι και να ειναι για μενα αυτοι ειναι ξενοι.Θελω να εχουμε Ελληνικη (η Ελληνικες) αεροπορικη εταιρεια και να δουλευουν εκει οι δικοι μας.
Αυτη ειναι γνωμη μου.

Και η χρυση αυγη τα ιδια θελει, αλλα μηπως να θυμισω οτι βρισκομαστε στο 2013 και οτι επισης ειμαστε χωρα της Ε.Ε.;
Οι Κυπριακες γτ δεν σε πειραξανε που μπηκανε στο εσωτερικο, ειναι και αυτη ελληνικη εταιρεια;
Απο την αλλη φιλε αμα ρθει η Ryanair και βαλει το Μοσχα - Πετρουπολη στα 20 ευρω, τη στιγμη που τωρα θες κατι 200ρικα στο νερο θα συνεχισεις να εχεις την ιδια αποψη; Το πιο ευκολο πραμα ειναι να ζεις στο εξωτερικο και να εκφραζεις εθνικιστικες αποψεις, αλλα για ελα και στην Ελλαδα να δεις πως ειναι τα πραματα.

Σορυ για το οφφ τοπικ, αλλα εχουμε ξεφυγει τελειως ... :wall: :wall: :wall:

Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί Στηρίζουμε μια εταιρία που ούτε ΦΜΥ ούτε ΙΚΑ πληρώνει στο Ελληνικό κράτος και επιπλέον πέρνει κ χρήματα "για να προσφέρει διαφήμιση " με την υπόσχεση να φέρει τουρίστες απο το εξωτερικό ... Αναλογιστικατε ποτε την απώλεια εσόδων στο Ελληνικό δημόσιο αν οι Aegean - Olympic κλείνανε αύριο και ανοιγανε με έδρα εξωτερικού όπως η Ryan και ζητούσανε και "χρηματα για διαφημηση" απο τους δήμους με την απειλή να κλείσουνε τη βάση / δρομολόγιο ; Ποτε θα καταλάβουμε ότι φτηνό εισιτήριο μακροπρόθεσμα επιβαρύνει την Ελληνική οικονομία ; Τα χρήματα π πέρνει η εταιρία αυτή απο τους δήμους .... Απο τη δική μας φορολογία δεν προέρχονται η κάνω λάθος ; Πόσο συμβάλλει στην μείωση της Ελληνικής ανεργίας η εταιρία αυτή όταν ακόμη κ στο gate στέλνει άτομο απο πλήρωμα cabinas να κάνει επιβίβαση για να της βγει ποιο φτηνο το handling.... Κ η παλιά κρατική ολυμπιακη έπαιρνε επιδοτήσεις απο το κράτος κ είχε φτηνο εισιτήριο εσωτερικού αλλα δεν μας άρεσε η ιδέα ... Τώρα π υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικοτητας κ "κανείς δεν ξέρει " τα πράγματικα ποσά είμαστε ολοι χαρούμενοι με τα φτηνά εισιτήρια .... Πάρτε το χαμπάρι .... Φτηνή κ ασφαλής αεροπορική εταίρια με τις τιμες των καυσίμων που εχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα ΔΕΝ γίνεται !!! Επίσης ψάξετε λίγο τι γίνεται με τους επιβάτες όταν κάνει divert μια πτήση της Ryan .... Κ μια άλλη Ελληνική εταιρία ....

Απο την αλλη φιλε αμα ρθει η Ryanair και βαλει το Μοσχα - Πετρουπολη στα 20 ευρω, τη στιγμη που τωρα θες κατι 200ρικα στο νερο θα συνεχισεις να εχεις την ιδια αποψη;
την ιδια θα εχω.
Εθνικιστης δεν ειμαι, ουτε μενω στο εξωτερικο και το τζαμπα δεν μου αρεσει.Υπαρχουν προσφορες που κανει η Α3 και η ΟΑ, αυτες με καλυπτουν .
Οι Κυπριακες γτ δεν σε πειραξανε που μπηκανε στο εσωτερικο, ειναι και αυτη ελληνικη εταιρεια;
και η Κυπριακες δεν με πειραξανε.Τωρα γιατι μπηκανε αυτο δεν το ξερω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.