Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Τελικά το πρόβλημα είναι με την πληρωμή, διότι επικοινώνησα με την τράπεζα...Τώρα πρέπει να πάρω τηλεφωνο στην Ryanair, που μάλλον θα μου κοστήσει όσο και το εισητήριο :rant:

Αφου υπηρξε προβλημα με την καρτα πληρωμης και δεν εχει χρεωθει το εισητηριο αρα η κρατηση σου,
δεν εχει αγοραστει και πρεπει αν την ξανακανεις για το ξανα αγορασεις...
Γιατι δεν στελνεις ενα e-mail στην Ryanair με τις αποριες σου σιγουρα θα λαβεις απαντηση
P.S. Αν και δεν εχω ταξιδεψει με Ryanair αλλα εχω εμεπιρια με αλλες Low Cost εταιριες...
Με το Ling που σου εγραψε ο φιλος "dinosaxon" δεν καταφερς να παρεις καποιες απαντησεις για το τι εχει συμβει με την κρατηση?...

Απο την τράπεζα μου είπαν πως μπορεί η συναλλαγή να γίνει ακόμα εντός 24 ωρών, οπότε θα περιμένω ακόμα τόσο. Η κάρτα είναι εντάξει, οπότε κατι δεν πάει καλά με την εταιρία. Αυτό που μου πρότεινε ο ^dinosaxon^ το είχα δοκιμάσει και αρχικά, αλλα ξαναδοκίμασα και πάλι τίποτα....θα δω αύριο τι θα γίνει. Και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας

Ενημερωτικά, η Ryanair δεν διαθέτει στους πελάτες της διευθυνση e-mail για επικοινωνία μαζί τους. Αν θες να επικοινωνήσεις πρεπει ή να τηλεφωνήσεις, που φυσικά τα τηλέφωνά τους είναι σαν 090, ή να στείλεις fax ή να στείλεις με ταχυδρομείο γράμμα :wall: Έχουν βέβαια κάτι φόρμες επικοινωνίας αλλά είναι για συγκεκριμένα θέματα και όχι για παράπονα ή πληροφορίες.

Μια ερώτηση παιδιά. Έχω κλείσει εισητήρια με ryan air αλλά δεν έκλεισα την ταξιδιωτική ασφάλεια που παρέχει η εταιρία. Σε περίπτωση ακύρωσης/καθυστέρησης της πτήσης δεν θα εξυπηρετηθώ με την επόμενη δυνατή πτήση της εταιρίας;

Γνωριζει κανεις αν ειναι πολυ αυστηροι οι υπαλληλοι της ραιαναιρ με τις χειραποσκευες ως προς τις διαστασεις στο αεροδρομιο της Ρωμης?

Αυτό που ισχύει σε κάθε αεροπορική εταιρεία λόγω των δικαιωμάτων των επιβατών είναι ότι σε περίπτωση ακύρωσης η εταιρεία πρέπει να σε προωθήσει σε άλλες πτήσεις ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου. :great:

Στη "Δημοκρατική" της Ρόδου διάβασα ότι υπάρχει διάχυτη ανησυχία από το ΕΒΕΔ ότι η "λατρεμένη" μπορεί να μην συνεχίσει τις πτήσεις το χειμώνα καθώς δεν έχει ακόμα δώσει χειμερινές πτήσεις από/προς Ρόδο και εμπροδίζονται μαυτό τον τρόπο οι κρατήσεις για μετά τον Οκτώβριο.Πολλοί μιλάν για αθέτηση της συμφωνίας μεταξύ της εταιρίας-ΕΒΕΔ παρόλο που οικονομικά δεν έχει υπάρξει παρασπονδία απέναντι στην FR έως τώρα, και λέγεται ότι η μπορεί να πιέσει για περισσότερα χρήματα δεδομένης της επιτυχίας των δρομολογίων σε Ρόδο-Κω.Αν και αναρωτιέμαι εάν είναι εφικτό αφου έχει υπογραφεί συμφωνία για 3 χρόνια με συγκεκριμένο ποσό χρηματοδότησης..Πάντως απο πλευράς ΔΕΤΑΠ ισχυρίζονται ότι και πέρσι η εταιρεία ξεκίνησε την πώληση χειμερινών πτήσεων απο το Σεπτέμβριο και μετά, οπότε αναμένουμε στο ακουστικό μας..

Από την άλλη,οι σύντροφοι Ιταλοί στο aviazionecivile.com μιλάνε για επέκταση των δρομολογίων της FR στην Ελλάδα από τη Μπολώνια για το καλοκαίρι του '12 με την προσθήκη SKG,CHQ,VOL...Μάλιστα έχουν ηδη βγάλει και το πρόγραμμα SKG 2,4,6 CHQ,VOL 1,5!!! :shock: Μακάρι λέω εγώ διότι θα επιθυμούσα σφόδρα να επισκεφθώ την "la rossa,la grassa,la dotta" όπως λεν οι Ιταλοί την πανέμορφη Μπολώνια και να φάω βέρα Μπολωνέζ :D

Voila..

Le frequenze da BLQ al momento precaricate:
Lipsia: -2-4-6-
Salonnico: -2-4-6-
Volos: 1---5--
Palma: 1---5--
Chania: 1---5--
Poznan: --3---7
Riga: --3---7
Kaunas: -2---6-

http://www.aviazionecivile.com/vb/showt ... stivo-2012

p.s. Άραγε εάν επαληθευτεί η BLQ, τότε να υποθέσουμε ότι θα αντικαταστήσει το "κουφό-για-χειμώνα" δρομολόγιο προς Bari το οποίο εκτελεί τις ίδιες μέρες?

spotterakis":2k2gp4e8 said:
Στη "Δημοκρατική" της Ρόδου διάβασα...

Θα μου έκανε εντύπωση αν υπήρχε η "είδηση" αυτή και σε άλλη εφημερίδα/μμε. Ίσως στη Δημοκρατική να αγάπησαν ξαφνικά το γκόλφ :twisted:

OA701":1eaqceqo said:
Ίσως στη Δημοκρατική να αγάπησαν ξαφνικά το γκόλφ :twisted:
Να πάνε και να το ποτίσουν κιόλας γιατί ξεράθηκε τελείως... Πόσο μακριά πια τους πέφτει η Αφάντου;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.