Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
http://www.thisislondon.co.uk/standard- ... profits.do
Παλι χτυπησε ο Κος O'Leary, παρακαλαει να χρεοκοπησουμε και να βγουμε απο το Ευρω!
Για να κερδιση η εταιρια του. Να τα βλεπεται πολλοι απο εδω μεσα που πετατε με την εταιρια του και την υποστηριζεται!

Αγαπητέ CaptainChris γιατί είναι μεμπτό να επιθυμεί κέρδη για την εταιρεία του; Άσχετο ότι δεν παρακαλάει πουθενά σε αυτό το κείμενο, αλλά εσύ δεν θα μπορούσες να συμπεράνεις ότι αν η Ελλάδα καταφέρει και βγει από την Ευρώ, τότε για ένα Ευρωπαίο τουρίστα θα είναι φτηνότερη και θα επωφεληθούν ορισμένοι, Έλληνες και ξένοι;

Τα υπόλοιπα περί υποστήριξης στη Ryanair τα αφήνω ασχολίαστα, ιδιαίτερα όταν σε αυτό το φόρουμ γνωρίζουμε λίγο πολύ τι εστί O'Λιρι. Περιμένω και τους Ιταλούς να αρχίσουν το κλάμα...
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231136703

Να προσθέσω κι εγώ το έμμεσο σχόλειο μου για την "κακιά" ryanair ...
Παίζει σήμερα στα περισσότερα ειδησεογραφικά sites το εξής νέο "Αύξηση, αντί μείωσης, των τουριστικών αφίξεων τον Οκτώβριο" (πχ http://www.skai.gr/news/greece/arti...eiosis-ton-touristikon-afixeon-ton-oktovrio-/)
Διαβάζοντας το, βλέπομε πως οι προορισμοί που "σπάνε το ρεκόρ" είναι Ρόδος και Κως,
και σκέφτομαι.. καποια συνεισφορά θα έχει και η Ryanair, όσο να πεις... εκεί δεν πετάει;
ελπίζω να μην αναζωοπυρώσω το χιλιοειπωμένο debate ryanair: angel or devil ? απλώς νομίζω ότι συμβάλει στο γενικότερο thread "Ryanair στην Ελλάδα" να βλέπουμε και τα απολεσματα των πτήσεων της
(είμαι έτοιμος για σχόλια του τύπου "ναι αλλα αυτοί που ήρθαν τρώγαν μια χωριατική ανα 4 άτομα" κλπ)

vassio":6peb7261 said:
(είμαι έτοιμος για σχόλια του τύπου "ναι αλλα αυτοί που ήρθαν τρώγαν μια χωριατική ανα 4 άτομα" κλπ)
Ενώ οι πακετάδες φέρνουν ποιοτικό τουρισμό... :twisted:

Για νούμερα, μιάς και έγινε λόγος, το φετινό 10μηνο Ιαν-Οκτ στη Ρόδο αφίχθησαν περίπου 400,000 επιβάτες με loco (αν και θα ήθελα να δώ ποιές εταιρείες θεωρούνται απο εμάς ως loco, μπορεί και εκεί να είναι η Αιγαίου :twisted: ). Η FR, αν θυμάμαι τα νούμερα σωστά, έφερε 120-130.000 δλδ το 1/3. Όλα αυτά σε συνολικές αφίξεις ~1.700.000...

Και κάνουν πάρα πολύ καλά. Είναι σωστοί καταναλωτές και ξέρουν να κάνουν σωστή διαχείριση των χρημάτων τους. Όχι σαν τους Έλληνες που δεν παραγγέλνουν λιγότερα από 5 πιάτα ο καθένας για να μην τους πούν τσιγκούνηδες, γι' αυτό χρεωκόπησαν.

Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση σας παρακαλώ! Είχα κλείσει για μια θεία μου SKG-BGY-SKG για 13-16/11...Έκανα προχτές και check in online απλώς χτες με ενημέρωσε πως προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας σε μέλος της οικογένειας τους και ακυρώνουν το ταξίδι..Χρειάζεται να ενημερώσω τη ryan? (δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων μιας και ήταν μόνο 48ε απλώς λέω μόνο για τυπικούς λόγους αν χρειάζεται..) Ευχαριστώ.

Καλό Θα είναι να ενημερώσεις ........ (Είναι το σωστό)

Αν πάλι δεν το κάνεις θα φανεί Non Show.....

Στη σελίδα τους δεν υπάρχει κάποιο mail....Αναγκαστικά δηλαδή θα πρέπει να χρεωθώ στα τηλέφωνα...... :rant: :rant:

Γειά σας,

θα ήθελα να ρωτήσω....πόσα ml υγρών θα μπορούσα να μεταφέρω στην χειραποσκευή μου ? 100 ή 200?

Σας ευχαριστώ!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.