Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
spotterakis":3o78tlrk said:
Προφανώς στα Χανιά εχουν λεφτά να τα δίνουν στην "λατρεμένη",όχι σαν τους δικούς μας εδω που τρέχουν μπας και τους κόψουν κανα φραγκάκι :D

Τα Χανιά ΔΕΝ πληρώνουν την Ryanair για να πετά (τουλάχιστον όχι ακόμα).

Επανήλθε στους πινακες το Χιρόνα-Θεσσαλονίκη καθε Δευτέρα και παρασκευή από 1-4-2013

Greg.CHQ":1qcz5k13 said:
Τα Χανιά ΔΕΝ πληρώνουν την Ryanair για να πετά (τουλάχιστον όχι ακόμα).
Αυτό είναι τσεκαρισμένο Γκρέγκ? Γιατί μου φαίνεται ότι παραβαίνουν τις βασικές αρχές τους έτσι οι Ιρλανδοί. Μήπως, απλά, και προς τέρψιν των ιδίων των ιρλανδών, κρατάνε μυστική τη συμφωνία?

Φίλε OA701 παρόλο που δεν ''γουστάρω'' την ryanair θα πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ τα Χανιά και όχι μόνο . Ναι ΔΕΝ παίρνει ΚΑΜΙΑ χρηματοδότηση η Ryanair ακόμα. Στελέχη της εταιρείας διατηρούν ΑΡΙΣΤΕΣ επαφές με όλους τους Επιχειρηματίες. Συχνά - πυκνά τα Χανιά είναι ο αγαπημένος προορισμός των στελεχών της raynair για τις διακοπές τους και φυσικά δεν πληρώνουν κάτι για την διαμονή τους. Εκδρομές , φαγητό καλή διασκέδαση και κλπ σε γενικές γραμμές οι επιχειρηματίες τους έχουν στα όπα όπα που λέμε . Είναι λογικό καθώς σε περίοδο κρίσης οι επιχειρηματίες δεν ασχολήθηκαν με το '''σπορ'' της γκρίνιας δεν πάμε καλά κ κλπ ... αντιθέτως μέσα στην αισιοδοξία και στα καλά λόγια. Η Ryanair ξεκίνησε στα Χανιά το 2011 με ανέλπιστη ανταπόκριση .Οι πτήσεις της ΟΛΕΣ ήταν γεμάτες . Δεν έχουν λόγο να ζητήσουν κάποια επιδότηση διότι πέρα από το άριστο κλίμα και σχέσεις που έχουν με ΟΛΕΣ το τονίζω με ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις οι πληρότητες τους είναι τέτοιες που είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Για να ολοκληρώσω την ryanair δεν την στηρίζουν μόνο τα Χανιά αλλά και το Ρέθυμνο και φυσικά ΌΛΗ η Κρήτη από πολιτικούς , επιχειρηματίες και από τους κρητικούς. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα Χανιά είναι μόνο η αρχή .

Ναι τσεκαρισμένο δεν χρηματοδοτείται

Greg.CHQ":27080ont said:
Ναι τσεκαρισμένο δεν χρηματοδοτείται
Τελικά, χρηματοδοτείται. Τα υπόλοιπα με πμ.

Εν τω μεταξύ, "σούσουρο" έχει αρχίσει να δημιουργείται σε Ρόδο και Κω καθώς αν και πέρασαν 2 εβδομάδες που ανακοινώθηκε η συμφωνία, έχουν ανέβει πολύ λίγες πτήσεις, 3 για Κώ και 1 για Ρόδο. Γίνεται λόγος για αντίποινα των ιρλανδών στη δημοσιοποίηση των όρων της συμφωνίας απ' το επιμελητήριο έως και μικροκομματικές-πολιτικές σκοπιμότητες. Για να δούμε...
:arrow: http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=21374&catID=18&pubID=1

pindosair":17jxz5dl said:
Καλησπέρα σε 'ολους,

Οι πτήσεις για Ζάκυνθο εμφανίζονται κανονικά.

Κάθε Δευτέρα Charleroi - Ζάκυνθος 15.40 -18.35

Ζάκυνθος - Charleroi 19.00 - 21.55

Καλές πτήσεις σε όσους το επιλέξουν και μακάρι να έχουμε και περισσότερους προορισμούς στο εγγύς μέλλον.

Ρε παιδιά εγω έχω μπερδευτεί ή κατι παιζει λάθος με τα ωράρια του δρομολογίου;..Δεν μπορεί με τη διαφορά ώρας να είναι η πτηση απο Charleroi 2 ώρες παρά 5 και από Ζάκυνθο 4 παρά 5...

Οσο για το GRO-SKG.. :rant: περίμενα BCN...

Βάση στα Χανιά? Ο τοπικός Εισαγγελέας θα γράψει υπερωρίες?

Στο Bergamo Της χρεώνουν φοροεισφοροδιαφυγή 89 εκ ευρώ....

http://www.bergamonews.it/cronaca/ryana ... lso-166173

Θα έχει ενδιαφέρον διτό σιγά μην δεν αρχίσουν τα καρφώματα απο τους ¨Ελληνες συναδέλφους...

teris3 & ΟΑ701

Έχετε δίκιο σχετικά με την χρηματοδότηση της Ryanair στα Χανιά. Φυσικά μετά τα link που με παρέπεμψε ο φίλος ΟΑ701 έψαξα για πληροφορίες επιπρόσθετες .

Γνωρίζοντας για κάποιες οικονομικές βοήθειες τύπου χορηγήσεις, προωθήσεις, διαφημιστικές καμπάνιες και κλπ δεν τις έλαβα ως δείγμα Χρηματοδότησης αλλά βοήθειας στήριξης.... Μάλλον εγώ έχω εκλάβει τον ορισμό της χρηματοδότησης λάθος.

ΟΑ701 σε ευχαριστώ :great:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.