Ρωσικά Αεροσκάφη όπου καπνίζουν

• Thread starter Thread starter airfrance300
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είπα να μη χαλάσω το ζεν της (αν)ορθογραφίας του συντάξαντος την πρώτη δημοσίευση του θέματος. Εξ άλλου, στο facebook υπάρχει κοτζαμάν γκρουπ των Φίλων των ΠΖεκαΖμών (chemtrails), με απίστευτες μαρτυρίες μελών που υποστηρίζουν ότι τα chemtrails τους έσωσαν τη ζωή.

Αααα γι'αυτό τά πολωνικά πυροσβεστικά αεροπλάνα είναι PZL,επειδή ΠΖεκάζουν......

Κ'εγώ πάντως μόλις είδα τόν τίτλο,υπέθεσα ότι αναφέρεται σέ Ρωσικά αεροσκάφη όπου επιτρέπεται τό "καπνίζειν" (κατά πώς έγραφε και στά παλιά βαγόνια τού ΗΣΑΠ).

Πάντως εμένα δεν μού είχε τύχει ποτέ να πετάξω μέ αεροσκάφος που "κάπνιζε",αλλά μού συνέβη στό αμάξι ενός φίλου μου,στο οποίο ήταν χαλαΖμένο τό "αρκουδίσιο".ΜουΖκίδι γίναμε αμφότεροι (επειδή δέν πρόκειται γιά καπνό αλλά γιά υδρατμούς).

gonso":sb3k0t74 said:
To φαινόμενο παρατηρείται όταν : 1) Το αεροσκάφος βρίσκεται σε τόπο με πολύ υγρασία και το αιρκον δουλεύει στο φούλ και 2) δεν δουλεύει καλά το τμήμα του αιρκον που διαχωρίζει το νερό από τον αέρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτό το condensation.
Είναι πλήρως ακίνδυνο.
Socrates":sb3k0t74 said:
Μου συνέβει και εμένα όταν αναχωρούσα απο Νέα Υόρκη με τα δοξασμένα Α340 της ΟΑ. Μάλιστα ρώτησα και την αεροσυνοδό γιατί "καπνίζουν" έτσι και μου είπε λόγω της υγρασίας όπως ορθά είπε ο προλαλήσαντας :D

Ντροπή !!!
Καταγγέλλω τους δύο συνforumιτες (Ειδικά τον Socrates που είναι και Moderator !!!) που με τα μηνύματά τους αυτά πάνε να αποκοιμίσουν τον λαό.
Γιατί δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν αυτοί καλύτερα από τον Χαρδαβέλα (που ο άνθρωπος έχει κάνει σχολή στην Ελλάδα...) για τους καπνούς εντός και εκτός αεροσκάφους.
Τζάμπα κάνει βρε λαϊκιστές τις εκπομπές του για τους ΠΖεκασμούς ?
Τόσους ειδικούς έχει καλέσει (τραγουδιστές , ηθοποιούς , ξερόλες κλπ) και τα έχει εξηγήσει ΟΛΑ .
Καμία εκπομπή του δεν είδατε?
Και θέλετε να σας πιστέψουμε ότι είναι υγρασία?
τσ τσ τσ τσ

Άντε, ευθυμήσαμε πάλι!! :lol: