Ρωσικά Αεροσκάφη όπου καπνίζουν

• Thread starter Thread starter airfrance300
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

airfrance300

Economy-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
TRA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
YAHOO
Romanosperea@yahoo.gr
http://www.youtube.com/watch?v=f6xN4r4a5ew
http://www.youtube.com/watch?v=Kd-8s5ql ... re=related

Ωρίστε δύο βιντεάκια όπου στο πρώτο βλέπουμε το YAK42 και στο δεύτευρο ένα IL62.
Και τα δύο αεροσκάφη είναι ρώσικα……. Χωρίς να θέλω να θείξω κάτι ή κάποιον, θέλω να θέσω το εξής ερώτημα……ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ?........... :rant: Δεν αποτελή ίσως κάποιον κύνδηνο? Σας έχει τύχη ποτέ να πετάξετε με τέτοιον τύπο αεροσκάφους? Σας είχε συμβεί αυτό που βλέπουμε στα βιντεάκια? Παράξενα πράγματα……… :?

Re: Ρωσικά Αεροσκάφη που καπνίζουν

Δεν είναι καπνός, αλλά παροχή (νομίζω ψυχρού) αέρα από το σύστημα κλιματισμού.
Το έχω συναντήσει αρκετές φορές μέχρι τώρα σε μη ρωσικά αεροσκάφη και (αν θυμάμαι καλά) σε όλες τις περιπτώσεις αυτό γινόταν κατά την επιβίβασή μας στο αεροσκάφος και πριν την αναχώρηση.

off

τελικά δεν έχεις αποφασίσει αν είναι αεροσκάφη ή αεροσκάφοι...

off off

Θεέ μου, κανονικά αυτά είναι chemtrails με τα οποία πΖεκάζουν τον ουρανό ώστε να κάνουν διάφορα πειράματα (πώς επηρρεάζεται ο καιρός, η ψυχολογία των κατοίκων των περιοχών που πΖεκάζονται κλπ.) Εδώ το κάνουν και στους ανυποψίαστους επιβάτες της Κουμπάνας και της Αίαρ Κόργιο. Το είχαν κανει και σε εμάς όταν πήγαμε στην Πχιονγιανγκ διακοπές.

Μακρυά!

To φαινόμενο παρατηρείται όταν : 1) Το αεροσκάφος βρίσκεται σε τόπο με πολύ υγρασία και το αιρκον δουλεύει στο φούλ και 2) δεν δουλεύει καλά το τμήμα του αιρκον που διαχωρίζει το νερό από τον αέρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτό το condensation.

Είναι πλήρως ακίνδυνο.

Μου συνέβει και εμένα όταν αναχωρούσα απο Νέα Υόρκη με τα δοξασμένα Α340 της ΟΑ. Μάλιστα ρώτησα και την αεροσυνοδό γιατί "καπνίζουν" έτσι και μου είπε λόγω της υγρασίας όπως ορθά είπε ο προλαλήσαντας :D

mimithem":2zusclsa said:
off

τελικά δεν έχεις αποφασίσει αν είναι αεροσκάφη ή αεροσκάφοι...

off off

Ενώ η τοπική αναφορική αντωνυμία (όπου) τι σου λέει; :mrgreen:
Αν δεχθούμε ότι ο τίτλος του thread έχει γραφτεί σε σωστά Ελληνικά, τότε αυτό που λέει είναι: Ρωσικά αεροσκάφη όπου κάποιοι (είτε οι επιβάτες, είτε το πλήρωμα, είτε και οι δύο) καπνίζουν.

Ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι ολόσωστα και ορθογραφημένα... :roll:

Ίσως η μοναδική φορά που @#$%^ πάνω μου σε πτήση ήταν ακριβώς αυτό, στην προσγείωση στο Μπαχρέιν με Gulf Air. Ο πιλότος έσπευσε να μας διευκρινίσει την ώρα taxiing το λόγο. Ευτυχώς το έζησα σε προσγείωση και όχι σε απογείωση.

Εγώ δύο συμπεράζματα έβγαλα:
Σύμφωνα με τον aakunz (τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα, μπας και πάρω κάνα εισιτήριο δώρο), η υπογραφή του Φώτη πρέπει να αλλάξει σε Pzeka Seto, τώρα και σε μπουκαλάκια των 25ml
Επίσης, χρησιμοποιώντας τον ακριβή ορισμό του τοπικού επιρρήματος "όπου" (που σημαίνει σε οποιοδήποτε χώρο, μέρος, οπουδήποτε), ο τίτλος του θέματος είναι:
Ρωσικά Αεροσκάφη, οπουδήποτε και να πάνε, καπνίζουν ή
Ρωσικά Αεροσκάφη, όπου τα δείτε να καπνίζουν ....@!!$#@$#@!$!@#** (συνεχίστε την πρόταση κατά το δοκούν) :mrgreen: